wilevra Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 4r3: jojo, jen dva sloty na karty. zvuk oproti O2 FL s rádiem Swing je výrazně lepší (s Cantonem taky aby nebyl, i když si o jeho "kvalitě" myslím své). navigaci jako takovou jsem ještě nezkoušel, infotainment je fajn, oproti Swingu samozřejmě velký posun vpřed, co se škály nastavitelnosti týče, i celkem uživatelsky příjemný s intuitivním (aspoň pro mě) ovládáním. a v porovnání se starším Columbusem, co má švára, je rychlejší. Smartlink mám, ale protože telefonuji Nokií, zatím mi k ničemu není a pak ať umělci řvou, že "kopírování zabíjí hudbu" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 wilevra: Ajo ty máš Canton SS ... Mi se bohužel absolutně nevešel do limitu v car policy, tak doufám, že to bude i tak hrát obstojně (Style má v základu 8 repráků) - resp. pokud to bude na úrovni zvuku stávající O2 FL, se kterou aktuálně jezdím, tak budu naprosto spokojen , ale podle toho, co jsem tu někde na fóru četl, to není žádná sláva, takže uvidíme a budu se muset nechat překvapit, až to uslyším na vlastní uši :-D Jinak díky za zkušenosti s Amundsenem, o to více se těším! . Umělci by se v první řadě měli konečně spojit a přestat se nechat okrádat těmi zloději z různých zástupných společností, zajišťující "dodržování" autorských práv a rozdělování poplatků z šíření autorských děl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilevra Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 4r3: tím zachováním úrovně si právě nejsem moc jistý...kamarád, co se dost vyzná v různých úpravách, kódování a tak podobně, říkal, že teď už jen v Cantonu jen analogový zesilovač, v předchozích verzích O2/S2 byl elektronický (nebo tak něco). ale to bychom zase tematicky trochu odbočovali... ale abych tě neděsil...určitě se máš nač těšit...těch 10 let, co uplynulo od O2 je dost znát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 wilevra: díky za uklidnění Upřímně netuším, jaký zesilovač je lepší, audio je trošku mimo můj obor (přestože dělám v IT:) a dnes je téměř vše kolem audia digitální ). Tak uvidíme, včera jsem na chvilku poslechl rádio v kolegově O3 a neznělo to nijak extrémně hrozně (navíc to bylo rádio, které hraje o dost hůř než např. MP3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 wilevra: Ajo ty máš Canton SS ... Mi se bohužel absolutně nevešel do limitu v car policy, tak doufám, že to bude i tak hrát obstojně (Style má v základu 8 repráků) - resp. pokud to bude na úrovni zvuku stávající O2 FL, se kterou aktuálně jezdím, tak budu naprosto spokojen , ale podle toho, co jsem tu někde na fóru četl, to není žádná sláva, takže uvidíme a budu se muset nechat překvapit, až to uslyším na vlastní uši :-D Jinak díky za zkušenosti s Amundsenem, o to více se těším! . Umělci by se v první řadě měli konečně spojit a přestat se nechat okrádat těmi zloději z různých zástupných společností, zajišťující "dodržování" autorských práv a rozdělování poplatků z šíření autorských děl ... Tak to tě zklamu, pač OII FL hrála proti O3 o dvě třídy lépe Také nemám Cantona a je to tedy opravdu bída. Ale nešetřilo se jen u OIII, brácha má Leona a předchzí Leon prej hrál také uplně jinak, teď je z toho taky hotovej Amundsen je OK, sice by mohl bejt rychlejší (při zadávání, nebo zoomu), ale funguje a spolehlivě mě vždy dovedl bez problémů do cíle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Clint: Díky za zkušenosti s Amundsenem a kvalitou ozvučení, moc jsi mne nepotěšil V nejhorším vyměním alespoň repráky v předních dveřích, když to bude moc hrozné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilevra Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 takže dnes na trase Sezimovo Ústí => Hrádek u Rokycan prvně puštěná navigace...na kombinaci ukazatele na MaxiDotu a pohledu z ptačí perspektivy na displeji infotainmentu jsem hleděl s lehce padlou dásní, ale zvyknul jsem si po pár kilometrech (dosud jsem používal externí navi/telefon). ulice to našlo v pohodě, novou trasu při objížďce taky, na první dobrou nemám nic zásadního. a asi souhlas s Clintem...včera jsem strávil půlden v kolegově autě s Bolerem bez Cantonu a v tom případě je srovnání jasně pro O2. s Cantonem je to už lepší, ale jak jsem psal výše...stejně nic moc... 4r3: k té výměně repro...pokud máte auta na OL, tak bych byl dost opatrný. sice asi není velká pravděpodobnost, že by se ti hrabali ve dveřích, ale při tom, jací jsou na naší leasingovce moulové, bych raději rovnou čekal neočekávatelné :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Včera se mi stala taková zvláštní věc. Nastavil jsem si v navigaci cíl cesty, vybral nejrychlejší trasu a zapnul navádění. Začátek trasy byl v Českých Budějovicích. Když začalo navádění, tak mapa skočila na město Wolfburg v Německu, ale hlasové navádění mne navádělo přesně po trase v Českých Budějovicích, po které jsem měl jet. Když jsem vypnul navádění a znova zadal trasu, tak bylo vše OK. Setkal už se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 To se mi ještě nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 jj, to se mi obcas taky stava, ale staci kliknout na navrat na aktualni polohu a vse zase bezi jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Tak koukám, že nejsem sám. Taky jsem si říkal, že někdy se té navigaci zasteskne po "domově" a přepne se na Wolfburg. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Taky jsem se s tím už setkal. Ale letos se mi to zatím nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 U Amundsenu je pro tento problém softwarová aktualizace. Stačí přesně popsat v servise a zkušený technik bude vědět co a jak dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Farda25, asi v servisu, kde jsem byl, nemají zkušeného technika.:-) Asi před rokem se mi tato "závada" poprvé projevila, tak jsem jel do servisu a oni mi přehráli software v Amundsenu. Je pravda, že celý rok to bylo OK a teď se to projevilo poprvé. Možná ta aktualizace pomohla, ale tento nešvar navigace úplně neodstranila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Od té doby vyšla nová aktualizace a přináší pro první Amundseny i loga stanic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Při servisní prohlídce mi servis sám zaktualizoval software v Amundsenu. Tak jsem zvědav, zda to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Tak to tě zklamu, pač OII FL hrála proti O3 o dvě třídy lépe Také nemám Cantona a je to tedy opravdu bída. Ale nešetřilo se jen u OIII, brácha má Leona a předchzí Leon prej hrál také uplně jinak, teď je z toho taky hotovej Amundsen je OK, sice by mohl bejt rychlejší (při zadávání, nebo zoomu), ale funguje a spolehlivě mě vždy dovedl bez problémů do cíle.... Clint: Díky za zkušenosti s Amundsenem a kvalitou ozvučení, moc jsi mne nepotěšil V nejhorším vyměním alespoň repráky v předních dveřích, když to bude moc hrozné ... takže dnes na trase Sezimovo Ústí => Hrádek u Rokycan prvně puštěná navigace...na kombinaci ukazatele na MaxiDotu a pohledu z ptačí perspektivy na displeji infotainmentu jsem hleděl s lehce padlou dásní, ale zvyknul jsem si po pár kilometrech (dosud jsem používal externí navi/telefon). ulice to našlo v pohodě, novou trasu při objížďce taky, na první dobrou nemám nic zásadního. a asi souhlas s Clintem...včera jsem strávil půlden v kolegově autě s Bolerem bez Cantonu a v tom případě je srovnání jasně pro O2. s Cantonem je to už lepší, ale jak jsem psal výše...stejně nic moc... 4r3: k té výměně repro...pokud máte auta na OL, tak bych byl dost opatrný. sice asi není velká pravděpodobnost, že by se ti hrabali ve dveřích, ale při tom, jací jsou na naší leasingovce moulové, bych raději rovnou čekal neočekávatelné :-)) Tak jsem se dnes na Briskode dočetl velmi potěšuijící zprávu týkající se velmi znatelného zlepšení kvality reprodukce zvuku (plnější basy, atp. ...) na MR2016 (tedy MIB2) Amundsenech v tomto tématu, tak se těším Také si hodně chválí displej (se nedivím, když výrobce začal montovat LCD s 2X vyšším rozlišením ). OT: Dostal jsem bohužel na 3 měsíce Focuse ve střední Trend výbavě a zvuk je hnus, vůbec to nebasuje ( V soukromém ženy Fluenci, když to zesílím, tak se basy objeví, ale Focus nic ... Editováno: 8. leden 2016, autor: 4r3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Celkem zajímavé řešení pro jednotky MIB2: https://translate.google.cz/translate?sl=ru&tl=cs&js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.drive2.ru%2Fl%2F9244297&edit-text= Byl použit displej pro Columbuse a výsledek není špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerolajna Predators Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Presne na to som sa uz pytal, ci by to bolo mozne, v pripade Amundsena by mali fungovat aj tlacitka navigacie podla mna. Keby to nebolo nejak sialene drahe, tak by som sa na to iste dal nahovorit, mam MIB2 Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Pokud máš Amundsena ve verzi MIB2 tak to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerolajna Predators Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Bude tam treba asi hackovat tu online aktiváciu súčiastok, či display nespadá pod ňu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 To vypadá, že se asi budou zase hodně krást Columbusy ... na vývoz do Ruska minimálně Tušíte někdo, za kolik se ten Columbus display dá sehnat ofiko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Displej jen zobrazuje. Stačí jen připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Displej mám když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerolajna Predators Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Nejde ti poslat spravu, nemas plnu schranku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.