kokta7 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Predni parkovaci senzory.... daji se dodelat? věci se na to dají koupit na 100%. pak se poptat nějakých montéru, Rolbař nebo váša, ad. Editováno: 8. Září 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) ... a třeba se musely objednávat na základě VIN Editováno: 9. Září 2014, autor: Petrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Má někdo názor na to, zda má smysl dávat corner mlhovky s xenony? Xenony se mají natáčet taky a tak mi ti přijde zbytečný. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Já jsem si je nakonfiguroval. Tady máš vyobrazeno, kam které světlo kdy svítí. Xenony se natáčí, ale jen 15 stupňů na vnitřní straně a 7,5st. na vnější, což na chodník s opilcem chystajícím se skočit do křižovatky fakt nemusí dosvítit. Nicméně na stávajícím autě to nemám a taky žiju. Pokud je tvou argumentací to, že se xenony natáčí až tam, co dosvítí mlhovky, tak ne, tak moc se nenatáčí a mlhovky plní svoji funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Má někdo názor na to, zda má smysl dávat corner mlhovky s xenony? Xenony se mají natáčet taky a tak mi ti přijde zbytečný. Díky Já jsem cíleně corner nechtěl: vypadá to debilně (prostě se mi to blikání mlhovek nelíbí) je tam žárovka, která se rozsvěcí a zháší - potenciální kurvítko, které je třeba měnit :-) nemám pocit, že by ta funkce přinášela takovou výhodu (na druhou stranu, kdybych nebydlel ve městě, kde je všechno osvětlené, ale někde na dědině, kde mi bude hrozit, že mi pod auto hupne koza, opilec nebo opilá koza, tak bych možná přemýšlel jinak). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Díky za odkaz a názory, ještě to promyslím. Jinak k fungování to mám v O2 už 5. rok a zatím jsem snad ani neměnil žárovku. Při odbočování do neosvětlených ulic mi to přijde užitečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Mirek:dávat z výroby si je nemusíš,jdou dodatečně jednoduše dokodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 chlapi aku unosnost ma medzipodlaha ? rozmyslam ze si to dam do combi ale nerad by som aby sa mi to prepadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) dle výrobní dokumentace 75kg. o kolik se dá překročit nemám zkušenost. Editováno: 18. Říjen 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregys Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Dobrý den, snažím se tu najít něco o panoramatickém střešním okně na kombi, ale jediné, co jsem našel je špatně přečteny návod a následná diskuze o manipulaci s oknem při různé teplotě. Prosim, je zde nekdo, kdo tuto poměrně drahou priplatkovou výbavu skutečně má? A na OIII ? Takové ty výlevy typu "je to k ničemu" mi moc nepomohou. Hledám někoho, kdo ma relevantní zkušenosti. Moc moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Na OII FL jsem měl mlhovky s corner takže na OIII jsem je chtěl také. Ale tím jak má OIII jiná světla /parabola/, které fakt svítí víc do boků, není tady ten corner tak výrazný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Dobrý den, snažím se tu najít něco o panoramatickém střešním okně na kombi, ale jediné, co jsem našel je špatně přečteny návod a následná diskuze o manipulaci s oknem při různé teplotě. Prosim, je zde nekdo, kdo tuto poměrně drahou priplatkovou výbavu skutečně má? A na OIII ? Takové ty výlevy typu "je to k ničemu" mi moc nepomohou. Hledám někoho, kdo ma relevantní zkušenosti. Moc moc děkuji Já jsem ji měl už objednanou na Scouta a přečetl jsem tady v sekci Sup II že problémy (netěsní) pak jsem ještě náhodou přišel k článku o RS (přikládám)....ne, že bych věřil úplně všemu, co se napíše ale díval jsem se do Etky a skutečně tam "něco chybí", tak jsem to zrušil....mám tedy auto bez díry a nemohu objektivně posoudit. Důvod byl asi jediný-měl jsem strach :-) RS.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) Já panoramatickou střechu mám objednanou to ten vůz pěkně prosvětlí a vypadá zase o něco lépe , hlavně zevnitř... nevěřím že nebude těsnit, to musí být vychytáno. Toť můj názor. Editováno: 16. Listopad 2014, autor: jindrous 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Však jo, já jsem jen popsal, proč jsem si ji neobjednal (vlastně objednal a pak zrušil).Mně se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Líbil by se mi Columbus. Bohužel už na něj nezbylo. Ne že bych ho nutně potřeboval, ale když tady koukám na fotky tak závidím. Moc nepoužívám tempomat, zatím mě řízení baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Za naprostou zbytečnost považuji hlasové ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Hlasové ovládání je asi o vkusu každého. Já se zase naučil docela rychle vyslovovat těch pár pokynů, co potřebuji a jsem moc rád, že si nemusím "ošmatávat" displej. Navíc za 500,- jej lze považovat v ceně vozu jako zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Mě moc neuchvátila dvojitá podlala a jen proto, že nejsou cargo elementy a hlavně tam nejsou oka pro sítový program tak jak je to bez dvojité podlahy a musí se to upěvnění sítového programu vymýšlet jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Jojo, pravda, v tomto udělali někde soudruzi chybu (asi to někdo nedomyslel)... jinak je mezipodlaha užitečná věc, aspoň pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 S mezipodlahou se do kufru vejde na výšku jedna basa, bez mezipodlahy se prej vejdou dvě na sebe pod roletku. Takhle mě bylo odůvodněno proč nemám bejt smutnej že jí nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Jindrous: už jsi vymyslel jak uchytit sitový program s mezipodlahou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) koupil jsem 2x prádelní koš na nákupy a používám nyní jen tu největší sít a koše jsou pod tou sítí docela to drží a je možnost přidat úchytky z těch zbylých sítí které nyní nepoužívám a ty ještě zaháknout za ty koše :-))) kromě tě ch košů ta sít nyní drží i kartony limonád a podobně. podlahu mám nyní v horní poloze a pod ní je tedy mnoho místa na jiné věci, jde to ale i složit - bohužel pak ta největší sít má docela vůli a vše nedrží tak napevno, jako když je podlaha v horní poloze... Editováno: 25. leden 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Nějak nevím, jestli si mám přiobjednat elektrické sedačky ke kůži. Elektrika ke kůži mi přijde jako samozřejmost, ale těch 30k je opravdu dost. V autě se střídám jen s manželkou, ale sedák posunujeme jen v jednom směru,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 sulda: mám a neřešil bych. Je to fajn mít, ale pokud s tím hýbete tak málo dal bych 30tisíc do něčeho jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ty elektr. sedadla jsou asi dobrý při častých změnách řidičů + se pak naklání zrcátko dolů při couvání. Ale kdybych si mohl vybrat, tak těch 30 tis. buď ušetřím a nebo dám do do něčeho pro mě užitečnějšího (xenony, nezáv. topení, ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.