Přejít na obsah

Bílé LED osvětlení interiéru a ve zp. zrcátkách


omicron

Doporučené příspěvky

Tak muzes zkusit stmivani vypnout (tim tlacitkem na zrcatku, pri nastartovanem motoru a vnitrnim osvetleni nastavenym na sviceni pri otevrenych dverich). Mne zacnou malinko prosvecovat. Pokud tobe ne, tak mas asi CAN verzi LEDek... Kazdopadne s automaticky stmivanym vnitrnim zrcatkem neni treba resit, jake LED se tam daji. :kol-47:

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych navázal na můj příspěvek #228 dneska když jsem dorazil dom našel jsem na stole dvě obálky. Jednu s ledkama do čtecích lampiček a druhou do dveří. A na poště mě čekají na zítra ledky do kabiny. Tak už jen chybí schránka a kufr. Hned jak to zítra nahodím pokusím se udělat co nejlepší foto(mobilem) :kol-133:

 

post-92169-0-95025400-1423333223_thumb.j

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie do citacich lampiciek neviem ci si vybral dobre, lebo podla obrazku maju nadych do modra a budes tam mat rozdielny odtien.

Máš pravdu jsou lehce do modra, ale ty sufitky svítí tolik, že to není poznat. Jen při pohledu přímo do lampičky. Zatím je nechám nevadí mě to. Jinak ani jedna nesvítí když je zamčené auto.

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak to jsi neudělal špatně. Já sice nakoupil trochu jinak viz. můj příspěvek #228 jen jsem malinko netrefil do čtecích lampiček tak jsem objednal nové ( tyto). Ty by měli mít stejnou barvu jako sufitky. A zariskoval jsem a objednal jiné do kufru tak jsem zvědav zda budou pasovat až je tam o víkendu dám.

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Pročtené to mám celé. Jen sem nepochopil jestli se musí koupit aby nehlásil canbus či ne a jestli cree a nebo co.chci mít všechny aby svítili všechny stejně. Navíc ne každý má možnost platit kartou přes internet a proto jsem vynesl dotaz zda by byl někdo ochoten.za prvé ví co,za druhé když se nabídne má účet. Ale pokud se nikdo nenajde budu si to muset nějak nařídit jinak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak cree svítí víc takže by byli lepší, ale je to na tobě. Je lepší koupit alespoň vždy jednu canbus do interieru aby po uzavření auta ledky lehce nesvítili. Jinak osvědčenou kombinaci tu dával Kyselinka. Ta by měla být sladěna jak barvou tak aby nesvítili když nemají.

 

Co se týče platby chápu, že né každý má povolenou platbu kartou přes net, ale pokud je aspoň internetbanking jde to tam povolit a pak hned zas zakázat.

 

Ono objednat někomu úplně cizímu cca 10 ledek za 600 - 800,- je hodně o důvěře. A né každému se do toho bude chtít. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady na foru je rubrika BAZAR a vím že nedávno tam někdo prodával ledky do interieru, ale teď už to tam není. Koukni tam občas, třeba se to tam zas objeví.

 

Jinak další možnost je to koupit na cz nebo sk e-shopech, ale za trochu jiné ceny, nebo počkat zda se tu s někým nedomluvíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám že to tu je drobet roztříštěný.

Čtecí lampičky:
http://www.aliexpress.com/item/100-X-Canbus-T10-T15-158-168-194-w5w-5630-5730-6smd-LED-Canbus-Error-Free/1859239551.html
Vnitřní osvětlení:
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lots-42mm-12SMD-5630-LED-Canbus-Car-Interior-Festoon-Dome-Light-Lamp-Bulb-White/32273276364.html
Kufr: (ty teprve přijdou)
http://www.aliexpress.com/item/1X-DC-12V-T10-led-W5W-194-5730-9-SMD-Chips-LED-3W-160LM-Error-Free/32253848655.html
U jedný do čtecí lampičky byl studenej spoj, spravila to mikropájka  ;)

Ty 5630 nebo 5730 lépe rozptylují světlo a svítí víc do bíla než 5050 ale to co je v odkazech je maximum co sem dal. Silnější světlo už by hodně zabolelo do očí při jízdě v noci.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tak asi objednám taky podle Kyselinky, jen prosím o doporučení LED do FL zrcátek nebo je lepší vzít ty celý světla z obautodily? No a pak ještě jedna věc, jsou docela dost silný, co na to baterka, když bude vnitřní osvětlení třeba 20 minut zapnutý?

Do SPZ teda jen ty z obautodily abych nemusel do Strakonic k ferdovi? Má to někdo vyzkoušený?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně toho vybití. Když jsem "ozvučoval" při chystání festivalu brigádniky, tak jsem jim hrál přes 2 hodiny a to mám SoundSystém. Pak jsem sice nenastartoval, ale bylo to dané starou baterií. Takže i kdyby si svítil všemi lampičkami, tak tu baterii prostě nemůžeš vybít. Za 20 minut určitě ne!

SPZ jedině Ferda a nebo odpory (2 stovky i s poštovným těch odporů)...

V zrcátkách mám čínu za pár doláčů a svítí už 2 roky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LEDky samozrejme spotrebuji mnohem min proudu (pokud teda nemaji odpor - error free, to potom spotrebuji cca stejne jako standardni zarovka). Takze toho se bat vubec nemusis. Vydrzi to svitit desitky hodin, ne-li stovky.)

 

A k tomu ozvuceni. Nedavno jsem na zahrade hral jeden den asi 8 hodin a dalsi den asi 3 hodiny. Oba dny pomerne dost nahlas. Potom jsem nastartoval naprosto bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal, měl jsem vybitou baterku a už jsem ji více méně dodělával. 12 hodin bych si myslím ale nedal. Nevím jestli máš taky SoundSystem, ale hraje to docela hodně a navíc já ozvučoval louku, takže volume fakt na max, ale nechci si tu přeměřovat šuliny :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...