MilanB Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 nemate nekdo nejaky tip jak udelat v kufru kapsy v mistech od blatniku k zadnim dverim. nejaky predel at ud tama nelitaji veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 No já tam mám takový ty falešný stěny (origo příslušenství) ale jinak nějaká vhodná krabice, třeba kufr na nářadí podlepenej samcem ze suchýho zipu poslouží dobře. Nebo taky nedávno měli v Lídlu textilní box do kufru přeně pro tento účel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Já jsem to vyřešil takto : z kartonu jsem udělal mustr a pak přišel na řadu pozink plech který jsem polepil ( dobrý je i kancelářský žralok ,nemusí se to lepit ) stejným filcem co je v kufru a buď samořezkama připevnit nebo suchý zip práce na 30 min a je kam dávat nářadí ,voda,olej,nákup......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 podobně jako Martin,jen místo plechu jsem to vyrobil z překližky 5(dělám s dřívím),nastříkal na černo,a protože sucháčům moc nevěřím,do plastu nad kapsu jsem vyvrtal 3ku díru,do ní jsem vyrobil háček a přes ten dekl jsem natáhl gumicuk.Takže podlaha,háček,podlaha.V sobotu nafotím.Zatím se mi to osvědčilo,když tam toho narvu moc,gumicuk povolí a pak se zase stáhne.Já tam spíš dávám chemii,rukavice atd,výhoda je,že se k tomu člověk dostane i když má plný kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanB Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 diky a poprosil bych i martina o fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Tak jsem se dostal k focení a zde jsou fotky : http://com3.sweb.cz/index_soubory/Bo%C4%8Dn%C3%AD%20kapsy%20F%C3%A1bia/01022014085.jpg http://com3.sweb.cz/index_soubory/Bo%C4%8Dn%C3%AD%20kapsy%20F%C3%A1bia/01022014086.jpg http://com3.sweb.cz/index_soubory/Bo%C4%8Dn%C3%AD%20kapsy%20F%C3%A1bia/01022014087.jpg http://com3.sweb.cz/index_soubory/Bo%C4%8Dn%C3%AD%20kapsy%20F%C3%A1bia/01022014088.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 (editace) posílám nějaké foto,podle nacpanosti kapsy používám jeden,dva nebo více gumicuků.Nevyužité gumy jsou vidět u podlahy.Jinak na hranu ještě věším postřikovače,mám je tam hned po ruce. Editováno: 1. Únor 2014, autor: sladek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanB Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Díky za inspiraci kluci, Martine to uchycení TEXama je jen do polstrování nebo až do plechu? Nebo tam máš z druhé strany nějakou podložku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Samo že jen do polstru za ním je totiš dost místa a k podběhu blatníku se to nedostane ,16mm samořesky do plechu nemají ostrou špičku takže nehrozí nějaké problémy mám to takto už 4 roky a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira87 Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Připěju svojí troškou do mlýna Já si půjčil od kolegy z práce ty original falešný stěny a podle nich jsem si ten tvar vyříz z papundeklu. Potom jen udělat zářezy v polstru. Mám na to sice ten koberec, co je v kufru, ale zatim jsem to jen stříknul černou barvou a asi to bude stačit Řekl bych, že to nevypadá nejhůř na to, že nejsem poznamenanej řemeslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Tak jsem si taky udělal falešnou stěnu ze sololitu. Jedna stačí ale prosím o radu kde sehnat stejný nebo podobný tapec. Manželka má skoro stejnu mikinu ale odmítla ji vydat. Poraďte Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Nezlobte se , že využívám toto téma, ale měl bych jednu prosbu. Potřebuji máte-li někdo obrázek odčalouněného kufru krátké fábie-nejlépe RS. Zajímá mi prostor pod osvětlením a na druhé straně. Děkuji M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 misumi: ZDE a ZDE máš nějaký foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 supr děkuji M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Tak jsem to konečně vyfotil. Mám kapsu jen vlevo stačí na nejnutnější věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 To vypadá dobře a možná je to ještě lepší než originál kryty těch kapes, protože když tam dám něco těžšího tak to většinou ten kryt vyvalí ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Ze všech různých řešení mi tento přijde velmi pěkný. Pěkně zapadá do interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim1963 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Já si nechal ušít podle tvaru z batohoviny a sucháčama připnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.