Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No já tam mám takový ty falešný stěny (origo příslušenství) ale jinak nějaká vhodná krabice, třeba kufr na nářadí podlepenej samcem ze suchýho zipu poslouží dobře. Nebo taky nedávno měli v Lídlu textilní box do kufru přeně pro tento účel

Vloženo

Já jsem to vyřešil takto : z kartonu jsem udělal mustr a pak přišel na řadu pozink plech  který jsem polepil ( dobrý je i kancelářský žralok ,nemusí se to lepit ) stejným filcem co je v kufru a buď samořezkama připevnit nebo suchý zip práce na 30 min a je kam dávat nářadí ,voda,olej,nákup.........

Vloženo

podobně jako Martin,jen místo plechu jsem to vyrobil z překližky 5(dělám s dřívím),nastříkal na černo,a protože sucháčům moc nevěřím,do plastu nad kapsu jsem vyvrtal 3ku díru,do ní jsem vyrobil háček a přes ten dekl jsem natáhl gumicuk.Takže podlaha,háček,podlaha.V sobotu nafotím.Zatím se mi to osvědčilo,když tam toho narvu moc,gumicuk povolí a pak se zase stáhne.Já tam spíš dávám chemii,rukavice atd,výhoda je,že se k tomu člověk dostane i když má plný kufr.

Vloženo (editace)

posílám nějaké foto,podle nacpanosti kapsy používám jeden,dva nebo více gumicuků.Nevyužité gumy jsou vidět u podlahy.Jinak na hranu ještě věším postřikovače,mám je tam hned po ruce.

P1020437m2xi.JPG

P1020439rq5i.JPG

P10204417ebt.JPG

Editováno: , autor: sladek
Vloženo

Samo že jen do polstru za ním je totiš dost místa a k podběhu blatníku se to nedostane ,16mm samořesky do plechu nemají ostrou špičku takže nehrozí nějaké problémy mám to takto už 4 roky a super.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Připěju svojí troškou do mlýna :kol-142:  Já si půjčil od kolegy z práce ty original falešný stěny a podle nich jsem si ten tvar vyříz z papundeklu. Potom jen udělat zářezy v polstru. Mám na to sice ten koberec, co je v kufru, ale zatim jsem to jen stříknul černou barvou a asi to bude stačit ;)  Řekl bych, že to nevypadá nejhůř na to, že nejsem poznamenanej řemeslem kol117

• o 1 rok později...
Vloženo

Nezlobte se , že využívám toto téma, ale měl bych jednu prosbu. Potřebuji máte-li někdo obrázek odčalouněného kufru krátké fábie-nejlépe RS. Zajímá mi prostor pod osvětlením a na druhé straně. Děkuji M

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...