Petrrr Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ano, jinak to tam narvat ani nejde, alespoň si myslím. Má to vykouslý profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Jak se dívám na původní světla, tak to bude asi pravda. Začal jsem nad tím moc přemýšlet. Příště se zeptám na něco chytřejšího. :kol-142: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tak já je mám už na servisu, odpoledne jedu pro ně. V pátek jsem tam volal a dnes ráno dorazily. Je to zajímavé, na skladu bylo že momentálně nedostupné, ale normálně šly objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) Tak po 3 týdnech od koupi konečně namontováno. Nějak sem se k tomu dříve nedostal, bud bylo hnusně nebo nebyl čas. (auto mám venku) Už se těším na tmu, at to mohu vyzkoušet. Trochu přemýšlím jestli nekoupit jedno světlo do zásoby, kdyby náhodou, dokud to je za tyhle peníze. Editováno: 15. Únor 2015, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Tak jsem odpoledne vyrazil na projížďku a ejhle, rozsvítila se mi kontrolka prasklé žárovky. Znova jsem zkontroloval zda mám pořádně zacvaklé konektory a nic jsem nenašel. Nevím zda to dělá to led osvětlení nebo je to náhoda. Tahle kontrolka mi občas bezdůvodně svítila po prvních 400 km, řešilo se to ve škodovce pak mi přehráli soft a do dneška byl pokoj. Vám ostatním to po výměně nic nedělá nebo jste s tím měl někdo problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Osvětlení SPZ nemá kontrolu prasklých žárovek-takže to nemůže dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 To "slunicko" se mi taky sem tam rozsviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Mne se nikdy nerozsvitilo, jen kdyz jsem vyndal pojistku svetel kdyz jsem neco delal na inter. svetlech. To bylo ovem cilene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) Ale při přebírání auta a píšou to i v návodu, mě prodejce říkal, že se kontrolka rozsvítí až když prasknou obě žárovky. Podle toho si myslím , že to hlídá i osvětlení RZ. hiz: tobě nevadí , že se ti to rozsvítí když není žádná žárovka prasklá? Mě to teda docela štve, nové auto si kupuju abych nemusel řešit tyto a jiné problémy. Editováno: 15. Únor 2015, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ja stym nemam zatial ziaden problem ani po vymene osvetlenia RZ za led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Mne sa kontrolka rozsvietila už dvakrát - a v oboch prípadoch keď som rychle prepol blikre v križovatke (ľavý a hneď rychle pravý), samozrejme žiadna prasknutá žiarovka, vypol som motor a nechal chvíľu postáť a znovu naštartoval a kontrolka už nesvietila...to auto je ako ženská, keď sa nasere treba nechať chvíľu vychladnúť a je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Tak dnes se to nerozsvítilo ani jednou, najeto asi 60 km, tak uvidím, třeba bude pokoj. V každém případě to s led osvětlením RZ nemá nic společného, to by přeci svítilo pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Píši to znova-rapid nemá hlídání prasklých žárovek v SPZ.Mě nesvítilo ani jedno osvětlení spz a žádná kontrolka se nerozsvítila(byli namontovány čínské led žárovky a po dvou letech se odporoučeli). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Píši to znova-rapid nemá hlídání prasklých žárovek v SPZ.Mě nesvítilo ani jedno osvětlení spz a žádná kontrolka se nerozsvítila(byli namontovány čínské led žárovky a po dvou letech se odporoučeli). Tak nevím co tvůj Rapid , ale můj hlídání osvětlení RZ má, dnes jsem byl v servisu a diagnostika hned hlásila problém s osvětlením RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Dnes mě volali ze servisu, že dostali ze Škodovky návod, jak to osvětlení nakódovat. Chtěj zato cca. 500 kč, tak nevím jestli tam raději nevrátím původní osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 zlodějové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Dnes mě volali ze servisu, že dostali ze Škodovky návod, jak to osvětlení nakódovat. Chtěj zato cca. 500 kč, tak nevím jestli tam raději nevrátím původní osvětlení. Když mi kolega kodoval různé věci, tak tam to osvětlení spz bylo jen zafajfknuté. Tudíš si myslím, že to stačí jen odfajfknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Urcite to tak bude, nech si to nekde udelat od nekoho s kabelem a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 zajimave ze u jednoho to ty zarovky sleduje u druheho ne. ja jsem vymenil za ledky a nic nehlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 me to po vymene taky nic nehlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 runnere opravim te, u jednoho hlasi u ostatnich ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) On má ale mr 2015 a dešťový a světelný senzor a asi jako jediný z nás s LED RZ, třeba to změnili a už Rapid hlídání v této komfortní výbavě má. Pak by to bylo holt opomenutí v návodu ke světlům ( =zásoby starých neaktualizovaných návodů ) . Lusta17 by měl tedy zkusit vyndat nějakou žárovku, třeba hlavní H7, jestli to reaguje nebo ne. Editováno: 21. Únor 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Já nikoho s kabelem ve svém okolí neznám, jsem od Trutnova, máte-li někdo na někoho tip, rád si nechám poradit. Jinak mě to dělá toto: když startuju auto a senzor rozsvítí hlavní světla už při startu, tak se mi rozsvítí kontrolka žárovek. Když při startu svítí jen denní světla, tak kontrolka nesvítí, ani když později za jízdy senzor nebo já ručně rozsvítíme hlavní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Je to nejake divoke, ano denni svetla nemusis mit hlidane, s dennimi se treba RZ nerozsvicuji. Kdyz ti zapnou potkavaci tak by snad melo byt jedno jestli se rozsviti pri startu nebo behem jizdy. Je to nejake cudne, pokud je to jak pise Miklis, pak je to zase nejake polovicate reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Nevím proč to tak funguje, ale takhle jsem to vypozoroval. V návodu pišou, že by závada osvětlení měla být zobrazena i na maxidotu, tam se při rozsvícené kontrolce neobjevuje nic. Budu muset vyzkoušet vyndat nějakou žárovku jak píše miklisek , ale dnes asi ne (včera jsem byl na plese a dnes mám tak trochu klidový režim) a zítra jedu služebním autem makat do Německa tak asi až příští víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.