Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 V tom případě nerozumím tomu, proč ho v tom výše zmíněném odkazu prodávají a je i v Etce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 ja taky ne proto mi to hlava nebere, proc tu pise, ze se musi menit cele svetlo.Mozna dela ve skodovce kdo vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Není to náhodou tak, že existuje několik druhů světel a u některých to jde a u jiných ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Hm, mám pocit, že to tam bylo u obou variant světel. Možná by tedy mohl csbot napsat, co tam vlastně má za světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) mam svetla H4... co jsem se dival do literatury (koupil jsem si ji) tak pri demontazi svetel je potreba sundat predni naraznik..v druhe literature je, ze staci sunday kryt predniho narazniku(nevim co to je ) podle me to je ten plastovy kryt co je na vrchu svetel (na kazde stane je maly otvor s vikem, ktere kdyz se vyjme je videt spodni uchyceni svetel).. Ted babo rad z knihy http://postimg.org/image/8nqrxne6v/ Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: csbot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Takže jsme pokročili na první level, druhý bude datum výroby. Protože se teď dívám do Etky a tam skutečně ten motorek není pro všechny typy světlometů. Toto měly být hned první otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 zapsano ve velkem technicaku 4/09 a ze skodovky je razitko 2/09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Takže předfacelift. Vypadá to, že měl michal9 pravdu. Nic tam není vidět. Samostatný motorek je tam jen pro FL s H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 to mi nerikej, ze je treba nove svetlo za cca 2,5k viz toto http://www.jbautodily.cz/predni-svetlomety-3/leve-predni-svetlo-hella-skoda-fabia-ii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Hele, to fakt nevím. Ale okolnosti tomu nasvědčují. Vyčkej ještě, třeba někdo ví co a jak. Něco už naznačil michal9. Ovšem mají to světlo levnější, než je cena v Etce = 3626 Kč. Mě tam včera zmátla ta světla na FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) O vikendu na to mrknem s kolegou co mi vse meni na aute tak uvidime co a jak, mozna treba jen nejaka blbost, se uvidi. Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: csbot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 jj, jen pro příště by to chtělo hned napsat typ (v tomto případě typ světlometu = pro H4) a rok výroby. Je to i moje chyba, že jsem se na to nezeptal hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 No, já to vidím ještě jinak: Existuje několik provedení světel. Tyto se liší typem žárovky H4,nebo H7 a potom po FL jsou světla která mají 2x H7 (jednu pro tlumené a jednu pro dálkové, starší typy mají pouze jednu žárovku a tlumené-dlkové se přepíná elmag. clonou.) Motorek lze vyměnit pouze u typu který má dvě H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 mam svetla H4... co jsem se dival do literatury (koupil jsem si ji) tak pri demontazi svetel je potreba sundat predni naraznik..v druhe literature je, ze staci sunday kryt predniho narazniku(nevim co to je ) podle me to je ten plastovy kryt co je na vrchu svetel (na kazde stane je maly otvor s vikem, ktere kdyz se vyjme je videt spodni uchyceni svetel).. Ted babo rad z knihy http://postimg.org/image/8nqrxne6v/ Fabia vyrobena 6/2008 - H4 svetlo je tam nerozoberatelne. Naraznik nemusi ist dole cely, "staci" len povolit vacsinu srobov a poodchylit ho, aby sa dal prepchat samotny svetlomet. Najtazsie mi sli povolit dva sroby spajajuce naraznik s blatnikom, tie som nakoniec odvrtaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 JJ tak, nejde vytáhnout ten motorek, není kudy. Napadá mě jen zezadu ten černej plast pilkou rozkuchat a pak zpět zalepit. Není co ztratit, když tak koupíš nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak som sa rozhodol že idem a pohladam jeden burany reflektor a vy fotim vam ako to vypada uchytenie toho motorčeka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Prava strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Takže jedině rozpéct v troubě, jako když se kuchají projektorový světla (povolí to polyakrylátový černý lepidlo, kterým je "sklo" po obvodě přilepený), opatrně odloupnout přední polykarbonátovej překryt a jít na to zhurta šroubovákem za parabolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak tak a držia to dva samorezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 No ja mam jen utrzeny kabel od motorku ,ale jak ho sundat?? Nemohu nikde najít postup či navod roomster 07 bi halogenove Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 Skus v sekcii Ostatne pohladat temu Dielenske prirucky. Je tam Fabia a Roomster tiez nieco. Bude to asi pri Elektrike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 (editace) Dobrý den, měl bych dotaz. Chtěl bych se zeptat jestli nějak jde vyměnit motorek náklonu světel v předních lampách Fabie II (projektorové světlomety rok 2009/12). Jde mi o to, že nejde sklon jednoho světlometu. Má snahu trochu vrčí ale světlo nejde dolů. Všem moc děkuji za odpovědi. Editováno: 20. leden 2018, autor: ESkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebius Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Ahoj, nejspíše mi odešel na fabii rv. 2007 ovladač pro naklápění světel. Máte prosím radu, jak na jeho výměnu ? Po vyndání ovladače světel jsem zjistil, že nemám dostatek místa abych ovladač naklápění vyndal po zatlačení do přistrojové desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 26. Srpna Sdílet Vloženo 26. Srpna (editace) Ahoj taky mám problém s naklápěním světel ROOMSTER 2006 h7 BEZ NATÁČENÍ. nejdou ani jeden motůrek Prosím nechá se vyměnit nebo celá parabola . U těchto parabol . je motůrek v parabole od roku 2010 je už venku a to je jednoduchý. Jaký barvy a proudy od přepínače náklonu k němu vedou díky . Když se chce vyndat Tlačítko naklápění světel 5J0941333 to se musí vyndat pojistky ? Editováno: 26. Srpna, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 1. Září Sdílet Vloženo 1. Září prosím o radu nechce se mi naklapet svetla .roomster 1.4. benzín 2006 čočky . prosím jaký kabeli vedou k motorku barvy nebo schéma zapojení paraboly na konektoru jeden je plus druhý mínus a třetí asi nějaký proudy.nevim proc to nejde nechci měnit celý světlo a obě. Motorky jsou v parabole a k nim se nedostanu. jedině rozlepit pleksi od roku 2010 jsou už venku tam se mění dobře. nemám naklapeni do stran ani automatiku , jen základ nahoru dolu. a potenciometr 1,2,3 na palubovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.