runner Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 (editace) Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tímto ? Hlavně by mě zajímalo jak je to uchycené, jestli tím nepoškodím nebo neodřu těsnění. Jak moc to cloní ? uvidím zadním oknem ven ? nelíbí se mi takové ty clony na přísavkách a podobně... Editováno: 19. Únor 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Já se vyjádřím jen k výhledu (protisluneční záclonky/clony mám již na třetím autě) - přes den je výhled dobrý (ven je vidět, dovnitř skoro ne), v noci neuvidíš vůbec nic (myšleno v místě, kde není třeba pouliční osvětlení). Má to ještě jeden efekt - docela to omezuje oslnění světly vozu jedoucímu za tebou ve vnitřním zpětném zrcátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 používáš ty na přísavkách nebo něco jiného ? nahoď něco pro inspiraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Vzadu mám originální roletku na platě (na FI Combi jsem tam měl síťku přímo na skle, uchycenou svým rámem za plasty okolo zadního okna), clony na bočních oknech jsou k vidění zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Já je mám na combi, jen s tím, že na 5dveřích je ze dvou kusů. Spokojenost. Mám je od firmy Privace Shades, koupeno od autodoplnky.cz v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Jak píšou kluci, v noci na couvání to je horší. Budeš mět pocit, že ti nesvítí žárovky. Já je mám na FI. Fotky najdeš t a d y Clonky sou fajn, drží pěkně, jen u FI byly plastový držáky a ty v mrazech padaj-praskaj. OII má ź černýho kovu a tam to je OK. Dokonce na 5.dveřích držáky nemám vůbec a clonka drží sama i při zavírání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) ja to riešim stále fóliami. mám od výroby ztmavené okná od B-stĺpika a po predchádzajúcich skúsenostiach s roletkami už ich nechcem. v lete to cloní celkom dobre ale nie dostatočne. Ak manželka sedí s dieťaťom vzadu, oveľa viac sa mi osvedčili fólie, ktoré plnia estetický efekt, termoizolačný efekt a tieniaci efekt na 100%. Roletky max na 30%. Editováno: 19. Únor 2014, autor: rudko25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Taky mám od výroby zatmavené zadní okna, ale myslím, že to stačit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 To je sice fakt, ale tohle pokud potřebuješ vidět ven lehce sundáš a navíc u folií když stáhneš okýnko, tak clonící efekt rovná se nule. U těchle clonek cloní furt i při staženým okně a do určitý míry do auta míň fouká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 jo jo, ty clony na celé okno se mi zatím jeví jako neljepší řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 asi sme sa zle pochopili....ja na zatmavené okná od výroby dávam ešte fóliu, kde efekt je super......úplne neprehľadný zvonku a v tme ak máš senzory je to úplná pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Protislunecni clony do zadnich oken za 1190,- Kc od firmy X-Shades zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Ty prachy bych za to nedal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Mam jen v octavii na zadnich oknech a super. Jsou drahe ale paradne funkcni. Vubec mi nevadi dal jsem je tam pred rokem a uz nesundal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Mohli by jste doporucit roletky na zadni okna? Nejake levne s dobrym uchycenim. Na internetu je toho obrovske mnozstvi, ale treba mate s necim konkretnim zkusenosti. Jde mi hlavne o to, aby slunicko nesvitilo malymu do oci. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 a co tam fouknout rovnou folie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Kolega z práce má na zadním skle a bočních zadních sklech zevnitř černou fólii s malými dirkami. Folie drží antistaticky, takže ji může kdykoliv sundat a zase nandat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 koukal jsem na to a vypada to hodne dobre, navic je to pomerne levne a na netu je toho spousta. premerim okna a hura objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 na co potrebujes clony na zadnim okne? jako obcas mi sviti do ksichtu, nebo z bocnich oken, ale zezadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) az budes mit deti tak poznas... :-) Editováno: 28. Květen 2014, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Já mám podobné clony na míru ve Focusu, tuším taky Sun Shield od Climairu a jsem plně spokojený. Žádné těsnění nedřou a zvenku vidět není, ven průhledné jsou, ale cloní dost. Cenově byly srovnatelné s fóliemi, ale jdou sundat, když je třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 sunset nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Já jsem zatím se sunsetem spokojený a zatím stačí. Dodávám ale, že tu pravou letní sezónu ještě nemám vyzkoušenou. Možná to budu potom hodnotit jinak. Ale zatím mi to vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Pro mne sunset super, ale diteti to slunce vadi:) Pri delsich cestach musim davat do okna latkovou plenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 No tomu rozumím, já už mám děti odrostlé takže to pro mě není tak akutní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.