Přejít na obsah

Voda ve dveřích


Dubl

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Tak se připojuji i já se stejným problémem,Rapid MR 2014,16 měsíců po koupi,po nedávných přívalových deštích šplouchání v zatáčkách,po odtažení gumy vyteklo z PZ dveří vědro vody.Zavolal jsem do AS a řekli mi,ať se cestou z práce zastavím,po cca 20 minutách Rapida vrátili s upravenou pryžovou těsnící lištou,vypil jsem jim tam gratis kávu,sbalil tiskoviny a snad vyřešeno.Ani servisku nechtěli,nic nepsali.Udělali i preventivně druhé zadní dveře.

Přední budu sledovat,tam zatím klid. :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tadá, vodopád. A voda padá, padá padá.  :kol-28: né že bych se chtěl někomu smát, já to vyřešil rovnou preventivně, když jsem šel na servis řekl jsem že jsem tam měl vodu (jakmile jsem se o tom problému dozvěděl a způsob jeho řešení) i když to nebyla pravda, oni to upravili a mám klid, vodu jsem tam nikdy neměl a doufám mít nebudu. Taky doufám pro ty co mají zadní repro, že je mokré prostředí dostatečně odizolované od toho suchého ve dveřích. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže ta voda je tam schválně. zvuk šplouchající vody uklidňuje (fontány, jezírka...), proto při jízdě brzda/plyn a řezání zatáček, má právě tento zvuk umravnit podvědomě řidiče ke klidnější jízdě. njn, to se pozná závodník, ten vylejvá vodu ven :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Vyškrábne přebytečný vosk a těsnění vystřihne pro dostatečný odtok vody kolem odtokových děr dole na dveřích. To těsnění je totiž blbě řešené a ty díry z větší části překrývá a pak se to ucpe a voda neodtéká. Jinak ty sem taky chodiíš jen když je problém co? Naposled silentblock a te´d těsnění, no aby se ta tvá intenzita návštěv nezačla zvyšovat :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

to nechápu, ja myslel ze to uz je davno vyresene ze strany vyrobce, ze novy auta tim uz netrpej :-D a ono prd. Bacha at nenarazite na servis co vam sunda i tapec jako mne a pak neodbornou montazni pretrhly nejakou tu izolacni folii a teklo mi do auta....

 

By me zajimalo jestli tim bude trpet i oktavka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...