Atrani Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Citovat To nikdo nemá vyfocené vlastní auto v noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 (editace) 20160906_204115.mp4 Je to mobilom snad staci ;-) Editováno: 6. Září 2016, autor: Fezoj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 hmm, ale ta fotka i video pouze ukazuje jak tu situaci zachytil nějaký mobil... je to nic neříkající protože nevíme jak je nastavená barevná teplota a jakou má citlivost foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Tak v tom pripade budes musiet prist osobne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ted jsem přešel ze SB (po 1 roce) se sériovými H7 (a svítí dost dobře) na SB s xenony a rozdíl vnímám následovně: - osvícení je sytější - svítí i více do šířky, lepší přehled o okolí a nasvícený i vedlejší pruh, to překvapilo nejvíc Připnutí dálkových je poznat, ale je vidět jiný odstín-barevná teplota, sakra BiXenovy budou až od června. Skoro každou druhou trasu jezdím za tmy, takže pro mě dávají smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Ten rozdil tam nebude tak patrny. Oboje je LOW varianta, takze mezi sebou ten rozdil (BiXenon vs Xenon) moc nepoznas, maximalne tak v teplote/barve svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Vzhledem k přítomnosti světelného senzoru a parkování ve tmavé garáži mi dlouho vrtá hlavou...jak moc vadí xenonové výbojce časté problikávání? Není to ještě horší, než když svítí pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Je to pro ně horší. Mžeš nastavovat vynucení denního svícení, než vjedeš do garáže, aby se kvůli té chvilce nezapínaly, jenže to se Ti zase bude ošoupávat vypínač :-) Já všechny takové věci kolem auta neřeším, to je jednodušší se zbláznit. První Rapid měl přes 100 tisíc a výbojky původní, současný má 40 denního ježdění a také drží. Pokazit se může vše i nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Přesně tak, lehce řešitelný další pseudoproblém. Až na to ošoupání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Kdybych tím autem jezdil (jen) já, tak si to samozřejmě vyřeším po svém. Každopádně jsem doufal, že jsou na to výbojky stavěné, když už je automatika tak týrá a používají se i pro světelnou houkačku. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Tak druhého uživatele nauč používat to kolečko vlevo. Světelnou houkačku používají jen psychicky labilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Já mám dokodované svícení zadních světel spolu s denním svícením a světla zapínám až když je potřeba abych viděl na cestu nebo při mlze.Automatiku moc nepoužívám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 8. Září 2019 Sdílet Vloženo 8. Září 2019 (editace) Já si xenony nechal dodělat místo halogenů a svítí opravdu líp. Jezdil jsem s Philipskama xtreame vision a rozdíl to je stejne i když samozřejmě žádný wow efekt to nebyl. Svítí to stejně daleko, ale světlo je jasné v celém světelném kuželu, takže i po stranách vidíte mnohem líp. Pro mě to má význam v tom že mnohem méně namáhám oči a nemusím se tolik soustředit na to co vidím, ale spíš se můžu věnovat jízdě ( vidím všeobecně spíš hůře). Pro mě největší peklo je mrholení v husté dopravě ve tmě kde se všechno osvětlení ve městě a okolních aut všemožně odráží a jsem z toho pak trošku dezorientovaný nebo jak to popsat. Tyhle světla svítí prostě jasněji a okolní světelný šum prostě vnímám mnohem míň a jízda je pohodovejsi, stejně tak i protijedoucí auta co mají výkonnější světla mě oslňují méně. Vzhledem k tomu že od října do března prostě tma je půl dne a více, tak to prostě význam má. Editováno: 8. Září 2019, autor: Malarkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.