Přejít na obsah

Koupě FIII - jakou motorizaci, výbavu, doplňky...


rsrsrs

Doporučené příspěvky

dovolím sa zamiešať...

- keď už chceš limetku/pistáciu, tak strieborné kolá + strieborné hagusy + strieborná ozdobná lišta interiéru

- ked chceš silou mocou červené kolesá, riešil by som Steel, biela, prípadne Quartz farbu auta. možno ani strieborná by s červenými doplnkami nebola zlá (Steel + červené Antia/Beam + červené spätné + strieborné hagusy)

- červené kolesá by mali ísť na jednoduchú farbu auta (čierna, strieborná, biela, šedá/sivá)

 

v každom prípade je to na tebe. ja som tiež zvažoval niekde zohnať červené Antia/Beam alebo Italia, lenže k mojej červenej nepôjdu. čierne sa mi strácajú a tak riešim strieborné kolesá, brrrrm ti to potvrdí. plán bol aj červeno-čierna kombinácia auta, teda spätáky, maska do čiernej, vzadu tmavé fólie, nechať čierne disky čo mám a len znížiť. no asi nepôjdem touto cestou, predošlú F2C som mal tmavú (Pacific Blue), no tu by som rád ostal pri decentnejšom výzore. asi starnem :D 

no ak by sa mi podarilo zohnať strieborné hagusy, určite by som neváhal a svoje čierne dal preč...samozrejme za rozumnú cenu ;) 

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Limette je jemná, až "pastelová". Pistacchio se dává na Scoutline Spaceback a často je taky v tom provedení k vidění u prodejců. Zrovna dneska jsem si prohlížel a podle mě je oproti Limette mnohem zajímavější a výraznější. To jenom k tématu "chci být zvláštní a vyčnívat".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže zrovna jsem se vrátil z autosalonu...objednána pistácie a červená kola 1.2 TSI style 81kw ...viděl jsem katalog barev a Pistácie je metla..ale třeba Limetka není..ještě jsme tam dokonfigurovali bezklíčové odemykání a startování..dodací lhůta 11-13 týdnů...projel jsem se ve stejné motorizaci v Rapidu..ale rozdíl zrychlení a tahu jsem teda v motorech moc neviděl..mám 63kw a jel jsem v 81kw..v dosavadní fábii žádná prodleva v nástupu turba není..ale v tom Rapidu jsem cítil po přidání plynu že to zpočátku nezabírá..škoda auto mě na faceboku napsala na moju konfiguraci, že je to zajímavé extravagantní..za nás palec nahoru :rolleyes:

Editováno: , autor: vasnivykolista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to tu jen sledoval a prihlizel a jsem zvedav jak to bude vypadat v realu. Urcite se najde hodne lidi co to bude kritizovat, ale to jen z toho duvodu, ze je to neco netradicniho a vsichni tu jsou vicemene zvykly jen na to jedno ;)

 

Takze jsem zvedav na real :kol-47:

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak by si túto foto dal hneď na začiatku, nebolo by čo riešiť... konfigurácia pistácia + červené disky by bola istá.. diskusia by maximálne pozostávala z toho, či červené Antie alebo červené Savio.. a že prečo nerobia aj červené hagusy! ;)

Spoiler
VHC8A.png
Keďže to nejde nakonfigurovať, tak len fotošop..

 

 

Teším na reálne fotky tátoša... :palec2:

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Souhlas, 17" jsou na F3 tak akorát. Je to vysoké auto, to mu sluší. 16" jsou takové minimum. Stejně jako na O3 jsou 17" minimum a 18-19" tak akorát.
Ale jsou to jen kola, doporučuji je pak buď hned u prodejce vyměnit, nebo prodat a koupit nová, bude to stát za to a dáš i větší smysl tomu výraznému designu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je samozřejmé, k tomu netřeba články. Velká kola = zhoršení komfortu, větší namáhání podvozku, dražší pneu.
Výměnou za lepší držení stopy a lepší vzhled. Sám mám podvozek mnohem tvrdší, nižší o 3 centimetry, největší kola, která v rámci TP mohu mít (17"). Neměnil bych :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...