Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 28. 5. 2018 na 15:32, axicom napsal:

Pokud by někdo chtěl vyzkoušet, jsou tam radary z poi.cz, zvukové upozornění 200m a nové ikonky 44*40.

MWSnap013.jpg

Radary_636630236153211942.zip

Zkusil jsem RADARY - fungují - SUPER!!!!

Radary jsem nahrál na SD kartu a použil jsem “správu paměti” vybral možnost “aktualizovat pomocí SD/USB” a data se nahrály.

Radary tam byly, ale zmizely mé "zvláštní cíle".:(

Po opětovném nahrátí mých zvláštních cílů pomocí - online (ŠKODA CONECT) - zase zmizí radary.:(

Jak to udělat, aby tam zůstaly mé zvláštní cíle a ktomu se přidaly "RADARY"? Nebo naopak to už je jedno.

Vloženo

Ale já chci nahrát radary od AXICOma spolu se svými zvláštnímy cíly (mimo jiné také radary rakouska ty jsem tam dal online). Tak jak je doporučeno od ALEŠ-BX

Vloženo

Jo jo ale jak:o aby tam zůstaly upozornění v již vytvořených radarech od AXICOM.

Pokud tam budu dávat jen soubory (GPX nebo CSV ) tak je to dobrý, ale nevím jakým způsobem sloučit soubory (GPX nebo CSV ) a již vytvořené RADARY od AXICOM  a nebo např. radary rakouska z POI-RADARY.EU:huh:

Vloženo

Tak co :):)--- každá rada drahá co ---- jak sloučit soubory GPS z POI.cz spolu s balíkem radarů od AXIOMa a plus balík radarů Rakouska z POI-RADARY.EU do jednoho balíku a ten pak pomocí SD karty nebo online poslat do navigace.

Vloženo (editace)

Ahoj,

poi-radary.eu

1) automaticky aktualizuje radary z poi.cz (stacionární, úsekové, semafory) poté sloučí do jednoho souboru

2) zahraniční - využívá volné zdroje z netu, které se aktualizují několikrát měsíčně

Vše je plně automatizované.

tzn. pokud si vybereš Českou republiku a Rakousko, tak budeš mít to co chceš.

Editováno: , autor: wombat
Vloženo

Pánové děkuji - až budu doma vyzkouším (jsem v robotě:)) jde u balíků radarů z poi-radary.eu  nastavit zvukové upozornění - pípnutí nebo nějaký vložený zvuk?

Ještě jednou děkuji.

Vloženo

konecne se mi podarilo nahrat vlastni kolekci bodu vcetne upozornovani (6 kategorii a cca 50tisic bodu) z usb do Columbus 9.2"

maly dotaz: po nahrani se pod tlacitkem vlastni cile (krom tech 3 predvolenych) objevi menu "moje zvlastni cile'. Zajimave kdyz to otevru se nabidnou uplne vsechny krom tech mych. Mate to taky tak?

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 2. 6. 2018 na 9:11, wombat napsal:

Ahoj,

poi-radary.eu

1) automaticky aktualizuje radary z poi.cz (stacionární, úsekové, semafory) poté sloučí do jednoho souboru

2) zahraniční - využívá volné zdroje z netu, které se aktualizují několikrát měsíčně

Vše je plně automatizované.

tzn. pokud si vybereš Českou republiku a Rakousko, tak budeš mít to co chceš.

Ahoj

tak jsem vybral na poi-radary.eu ČR a  Rakousko (začátkem června tam ještě bylo) zaškrtnul audio alert, po stažení poslal do Škoda connect a v autě jsem zaškrtnul jak radary ČR i A tak i zvukové upozornění.

Při cestě do Chorvatska u nás a ani v Rakousku žádné zvukové upozornění :( , přitom ikony radarů jsou na mapě tak jak mají být.

Udělal jsem někde chybu ? Proč není funkční zvukové upozornění?

Děkuji za odpověď.

Vloženo (editace)

Zvukové oznámení je pouze v případě volby "Data na SD/USB" kdy to vytvoří formát pro MMI auta. Předpokládám, že do Škoda Connect si importoval pouze GPX body, což je v podstatě pouze datábaze souřadnic daných radarů..

Editováno: , autor: wombat
Vloženo (editace)

ak si niekto chce naimportovat radary prvy krat, tak sa mu tam aj tie stare data z AT a SK zidu...

neviem ako AT, no na SK nam za posledne roky aj tak nic nepribudlo (nastastie, lebo urcite snahy pred poslednymi volbami boli)

zatial som cez skoda connect nahodil z poi.cz slovenske a ceske radary, no najradsej by som pridal aj AT a DE + zvuk... 

Editováno: , autor: PistaTT
  • o 2 týdny později...
Vloženo

ahoj. skusil som vybrat vsetky krajiny a stiahnuty ZIP subor sa neda otvorit, navyse ma iba 11 kB, pricom davnejsie stiahnuta kombinacia CZ + SK + DE ma 53 kB. niekde bude sotek.

madarsko nemas? tam je radarov celkom dost... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...