Přejít na obsah

Zástěrky na FII


martin 1_2 HTP

Doporučené příspěvky

To už nemá cenu rozebírat. Prostě bych řekl, že závěr je ten, že někomu se to líbí, někomu ne, zcela jistě to má nějaký praktický přínos a zástěrky tak či tak ocení zejména řidiči vozidel jedoucí za předmětným autem, zejména pak motorkáři v dešti (protože každá kapka, zejména špinavé vody, která mi nespadne od předemnou jedoucího auta na plexi helmy, je vítaná a stěrače na helmách jaksi nejsou) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já musím konstatovat, že jsem na Roomu zástěrky měl. Sundal jsem je při montáži lemů blatníků. Nedávno jsem jel do Prahy po dálnici v dešti, a když jsem se kouknul za sebe, tak jsem teda litoval toho, kdo se mi lepil na prdku. :p (moc jich nebylo, a když, tak se hned stáhli). Mám na autě Danlop Sport Maxx a musím říct, že vody teda zvedají dost. Tak si říkám, že je to taky způsob, jak donutit ostatní při tomhle počasí dodržovat větší odstupy ;);) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já musím konstatovat, že jsem na Roomu zástěrky měl. Sundal jsem je při montáži lemů blatníků.

Zástěrky se Ti vejdou i přes lemy-já mám lemy od Milotecu(a Ty asi taky) a zástěrky mám v předu i vzadu-je nutný si s tím pasováním trochu pohrát ale jde to, a i to docela dobře vypadá.Hlavně je to funkční především z hlediska řidičů jedoucích v dešti za mnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady mě zaujala ta otázka bezpečnosti:) Mohl bys to prosím nějak rozvést, v čem zástěrky přispívají k bezpečnosti? Mě nic nenapadá, ale třeba mě přesvědčíš:)

no myslím že odlétající kamínky ve vysoké rychlosti nejsou nic příjemného, ani na čelním skle, ale hlavně pro nijak nechráněné motocyklisty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím jestli má do nich jít. Řek bych, že bez zástěrek to vypadá líp (alespoň podle fotek). Ale zase jsou zástěrky účelný- nebude se tak špinit auto. Zvlášť když jsem tam teď dal širší kola.

A co na to aerodinamika?

Mám kombíka, zástěrky nemám, mě osobně se auto bez zástěrek líbí víc, ale se zástěrkama rozhodně hnusné není. Přední zástěrky dle mého trochu sníží zašpinění boků, hlavně hned za kolem. Zadní zástěrky zabrání bahením nánosům na spodku nárazníku a možná se i bude méně špinit zadní okno. Jsem hlavně zvědavý, jak bude vypadat lak na zadním nárazníku po zimě, když nemám zástěrky. Silničáři totiž sypou dost ostrým štěrkem. Pak se rozhodnu, jestli je pořídit nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Po delších úvahách,zda jít do zástěrek sem došel k závěru,že si je nakonec pořídím a už je mám doma v kumbále,zatím zkusím jen přední a o zadních budu dál uvažovat.Chtěl sem tímto oslovit kolegy s FII aby mi sem,nebo SZ poslali fotky namontované přední zástěrky v pohledu na "šroubky".Jen pro inspiraci.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

dnes sem je koupil-předek+zadek a stálo to 650kč a ještě najít čas to namontovat, musím to hadicí umyt-ten zadní nárazník je hroznej bez těch zástěrek.Lakovat je nebudu-ten plast je takovej bublinkatej zvenku.Až to bude na autě, tak to vyfotím. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...