Leden 16, 20205 r Tak potom dej prosím vědět. Já dělal restart začátkem prosince a tak se mi to nechce dělat teď znova.
Leden 18, 20205 r Zdravím pánové, řeším stejný problém. Nepomohla ani návštěva servisu. Můžete mi dát vědět pokud se vám to podaří nějak rozchodit. Díky za radu a pomoc. Galaxy A7
Leden 19, 20205 r Pánové nefunguje ani když dáte do továrního nastavení! Dnes odzkoušeno. Škoda servis bezradný. Samsung A7 musí mít nějakou zasranou krpu v aktualizaci. Sere mě. Upraveno Leden 19, 20205 r od Jan W
Leden 19, 20205 r Před hodinou, Woody napsal: Volal jsem na podporu samsung, podívají se na to a zítra prý dají vědět. To mi řekli už pred 10 dny a stále nic. Nikdo se neozval.
Leden 22, 20205 r Ahojte, pro udržení spárování s autem, je potřeba ponechat odemknutý telefon (Samsung A7) , funkci nastavit v : - nastavení telefonu - Zamknout displej - Smart Lock - důvěryhodná nastavení snad to v příští aktualizaci zase opraví S pozdravem
Leden 23, 20205 r Takže dnes mi volali ze Samsung podpory. Údajně máme smolíka, že na stránkách Škoda-auto našli, že není v seznamu kompatibilních zařízení. To mě vytočilo do běla!!!
Leden 25, 20205 r Ahoj, nefunguje ani tato finta. Stále se připojuje a odpojuje. Ze samsungu se mi nikdo neozval serou na to.
Leden 25, 20205 r Psal jsem ztížnost na vedení, chtěli nějaké další info a pak email, že musíme počkat. Prý to řeší.
Leden 26, 20205 r V 22. 1. 2020 na 8:51, Milanha napsal: Ahojte, pro udržení spárování s autem, je potřeba ponechat odemknutý telefon (Samsung A7) , funkci nastavit v : Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ...
Leden 26, 20205 r Zdravím.Ja mám starý Samsung S4 GT 19505,pripojuje sa mi k Swingu bez problému.Chcel by som Smartlink,ale vraj ten model nie je s ním kompatibilný.To je zaujímavé.
Leden 26, 20205 r U klasického Swingu ti stejně Smartlink fungovat nebude. To umí až Swing+ nebo Bolero a Amundsen
Leden 26, 20205 r Keď stlačím APP,tak sa mi zobrazí,funkcia nie je aktívna,kontaktujte predajcu.Pri konfigurácii som sa pýtal predajcu,povedal,že Smartlink sa dá objednať aj dodatočne.Takže možno mám Swing+ Upraveno Leden 26, 20205 r od 1.4 tsi
Leden 26, 20205 r Jaký máš swing, dotykový nebo ten starý? Telefon se ti připojuje přes bluetooth. Smartlink přes kabel. Smartlink musí podporovat i telefon. Mám dodělávaný smartlink. Šlo to bez problému u prodejce.
Leden 26, 20205 r před 7 hodinami, Jirka65 napsal: Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ... Dnes najeto cca 25 km a ani jednou se telefon neodpojil, že by opravili chybu?
Leden 26, 20205 r Woody,mám ho dotykový,6,5 palca.Ak má Wifi dosť silný signál v garáži,aj z Youtube v pohode prehráva skladby.Koľko stál Smartlink?
Leden 27, 20205 r Smartlink stál bez pár haléřu 5000,-. Ale musíš mít i telefon co ho podporuje. Upraveno Leden 27, 20205 r od Woody
Leden 27, 20205 r Swing po přechodu na EA211 Starý Swing Swing+ od FL tedy ty máš Swing+ a SmartLink musíš nechat aktivovat v ŠA. https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartlink-000054830ax + práce
Leden 27, 20205 r @Martab Díky za takové srovnání. V Rapidu mám Swing+ (r.v. 2019). Nedávno (17.1.2020) jsem přímo na ŠA odesílal přes jejich e-shop dotaz, zda je možné k mému vozu dokoupit zmíněný produkt Smartlink+. Uvedl jsem spolu s dotazem i VIN-ko a odpověď byla následující: "Váš vůz není od výroby kompatibilní s funkcí Smart Link a tudíž ji nelze dodatečně dokoupit." A tak se ptám - je možné Smart Link dodatečně aktivovat jen u některých rádií Swing+, nebo se pán ze zákaznického centra ŠA plete?
Leden 27, 20205 r Rapid 1.0 tak to som zvedavý,či mi na to v servise prikývnu.Mám Swing+ číslo dielu sa začína na 5JA,tak by to malo ísť.
Leden 27, 20205 r Pokud se po stisku tlačítka APP zobrazí hláška že pro aktivaci se má navštívit servis, tak by to jít mělo. Zkusil bych kdyžtak jiný servis.
Leden 27, 20205 r Pokud nemáš sound systém tak bych místo Alpine použil Hertz K 165 . Mám je namontované od ahifi.cz . Kvalita zvuku je stejná jako v octavii 2 se sound systémem. Upraveno Leden 27, 20205 r od martin.marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.