Plzeňáček Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 A na co to potřebuješ za jízdy? Filmy nezvládneš, ale Mirrorlink jo? ) Samozřejmě že to je pro posádku a ještě pouštím známé filmy, které stačí poslouchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 (editace) Na Google navigaci :-) Sygic me moc nebere. Editováno: 17. Březen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Google navigace funguje bez problémů na Android autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eauto1.cz Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Má někdo v Supu3 na Columbovi Mirror Link? Jak vám běhá WAZE? A jak google mapy? Umíte nafotit, jak to vypadá na té navi a jestli to Maxidot taky nějak zobrazí? Ovládat to lze plnohodnotně hlasově a volantem? Nebo to je všechno jen polořešení, a jedině origo navi je dotažená tak, aby vše šlo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Na WAZE zapomen. Aktualne ti pres Mirrorlink pojede Sygic, nebo pres AndroidAuto Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Tuším že Google stejnak sosa nějaká infa z WAZE. Jinak Google je v něčem uzivatelsky lepší než originál. Třeba zadávání přes voice. Řekneš třeba název firmy a nemusíš se starat o adresu nebo telefon. To origo neumí. A to se nebudu bavit o online navigování podle aktuálniho dopravního zpravodajství. Tam je Google jednoznacnej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eauto1.cz Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Googlování hlasem je perfektní, zjistíš cokoliv, ihned a jednoduše, perfektní, bezesporu. Je to lepší než placený (první dva roky v ceně nového vozu) BMW asistent na lince, co vše stejně přes google hledal a posílal do navi souřadnice. Google mapy berou v potaz při plánování trasy z Waze jen některá data jako např odstavené vozy na krajnici dálnice, kolony, nehody. Je to mnohem aktuálnější než TMC, rozhodně. Waze zase ukáže komplexněji kde jsou hlídky, kontoly nebo měření ale je fakt, že zrovna tohle je poslední dva roky čím dál hůře funkční. Zřejmě to někdo nepovažuje za korektní. Kdysi to fungovalo dokonale, dneska polovina těch událostí není vůbec hlášena nebo je smazána. Buďte rádi, že jedou filmy z karty a nemusíte je mít na DVD. A zvukové upozornění na POI už jde? TV hrála i při jízdě už v první generaci navigací DX a to i v Superbu1. Pokud to nehraje nyní, není to signálem ale blokací stejně, jako je blokováno DVD. Stačí to deaktivovat a pojede to i za jízdy. Editováno: 18. Březen 2016, autor: eauto1.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 WAZE a GOOGLE su jedna firma..... cucaju ci info navzajom... na WAZE mas dokonca možnosť vyhlaavať info z google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Neviem či som vadný alebo je chyba niekde inde. Mne sa ešte nepodarilo rozbehať smartlink s telefónom. Ide o Samsung S6 s Android 6.0. Keď už sa to nejakou náhodou pripojilo (cez kábel) tak mi auto akurát zahlásilo, že v telefóne nie je žiadna aplikácia podporujúca prenos dát. Inak aj to pripojenie samotné je zázrak. A to ide len cez kábel? Nefachá to cez BT ako obyčajné telefónne funkcie? Aspoň že to funguje, hoci občas nejdú SMS a občas, idú, ako sa tomu chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Zkus si pořídit lepší kabel. Já měl normální a taky to byla náhoda, že mi AA fungovalo. Pak jsem si koupil 2xstíněný, krátký kabel ( 0,75m ) od HAMA a od té doby to funguje bez problému. Na lepší kabel mě upozornil prodejce, sám bych na to nepřišel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 A bezkáblovo to nejde? No vyskúšam, zatial som to skúsil s káblom čo bol k origo samsung nabíjačke do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Já měl originál od HTC, ale ten 2x stíněný je fakt silnější. Jo a bez kabelu to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Jo a keď sme pri tom, to WLAN v nastaveniach je čo? Auto sa môže pripojiť na nejakú wifi? K čomu je to dobré? Wifi hotspot som nepriplácal, takže to nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Pozoruji na Columbu divné chování: 1) Někdy se mi nezobrazuje ikona nabití mobilního telefonu (po odpojení a připojení se zobrazí) 2) Někdy mi funguje (přestože by to fungovat nemělo) zobrazení přijatých SMS zpráv z iPhone (nemá rSAP) Máte někdo podobnou zkušenost? Editováno: 3. Červen 2016, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 No zobrazeni sms mam i ja na Boleru OIII pres klasicke BT pripojeni. Mel jsem pocit, ze je to bezna funkce. Apple je mozna jiny, ale ja rSap nemam taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Prochaine: to iste, ale neriesim to. Skor to prisudzujem androidu ako columbusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klingon Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Nemáte nějaký tip, jak přenést obraz z DVD přehrávače Columbusu do tabletu na zadních sedadlech? Jde mi o to, abych jako zdroj A/V signálu použil DVD nebo SD kartu v Columbusu a bezdrátově dostal signál do tabletu k dětem vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fialamysak Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 No já bych dal tu SD kartu přímo do tabletu a na DVD raději zapomněl, to už je pravěk. Odesláno z mého SGP511 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klingon Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Tak ne že by to nebylo podnětné, ale když jsou ty tablety dva (kdo má dvě a více dětí, ví jak se hádají o blbosti), je jedna SD karta v tabletu na nic. Hlavně nejde jen o DVD, ale i o pouštění z SDčka Columbusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Existují wifi transmittery, které umějí přenášet AV signál. Je i možné donutit tablet přijímat video obsah přes wifi, ale mám trochu obavy, že to navzájem prostě nepropojíš, ne s origo navigací. Pokud by navigace běžela například na androidu a tablety taky, tak by to bylo určitě reálnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Pokud jste někdo jako já, zkoušel na update portálu Škodovky najít nové mapové podklady pro Columba, které byly ohlášeny na měsíc červen a na update portálu se tomu tak i píše, že update proběhl v červnu a další bude zase v listopadu, tak se nedivte, že tam zůstal update z loňského listopadu, protože....viz. super vyjádření ze strany Škoda: --------------------------------------------- Aktualizace mapových podkladů proběhla úspěšně pouze u jednotky Amundsen (červen 2016). U navigace Columbus se vyskytlaneočekávaná chyba, za což se Vám velmi omlouváme.Nové mapové podklady pro Columbus, s označením ECE 2017, budou bohužel dostupné až ke konci roku.Děkujeme za pochopení. ---------------------------------------------- Neočekávaná chyba se bude opravovat přes půl roku...super Ví někdo jak je to s updatem? Je to časově omezené? Nikde jsem to moc neštudoval, ale mám dojem, že zdarma to má bý pouze tři roky po zakoupení vozidla...pokud je to pravda, tak jsme tím o jeden upgrade přišli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 V tématu O3, aktualizace map, je odkaz na aktualizaci ze stránek VW. Někteří z nás již aktualizovali. Nicméně mám tříleté auto a netuším, co aktualizace udělá. Teď před dovolenou se mi to nechce zkoušet. Co má Škoda za problém, toť otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Mimochodem je legrační jejich systém stránek. Stránka http://cs.skoda-auto.com/experience/service/maps-updating odkazuje na http://www.navigation.com/skoda-cz a ta teprve na http://updateportal.skoda-auto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Dnes mě Columbus dostal - nastavil jsem krátkou trasu z Dolního Bukovska do Plzně a protáhnul mě lesní cestou z Ponědrážky do Bošilce. Asfaltka se zúžila, pak přešla na štěrk, pak klasická lesní cesta, otáčet jsem se mezi stromy už nechtěl... Proč jenom u něj nejdou zakázat nezpevněné cesty ? Pak jsem narazil na jednu drobnost - když připojím telefon Samsung Note 4 k USB1 (tj. na střední konzole vpředu), telefon se připojí jako multimediální zařízení, ale baterie se nanabíjí. Když ho stejným kabelem připojím k USB2 (tj. na střední konzole vzadu), taky se připojí jako multimediální zařízení, ale současně telefon signalizuje nabíjení. Setkal se s tím už někdo? Opomíjím to, že zatím se mi nepodařilo rozchodit MirrorLink, což snad může to být i tím, že telefon je brandovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Záleží na tom, jaký máš zvolený typ trasy. Protože jakmile dáš jinou než rychlou, tak to se dějí věci. Zkrátí si trasu z hlavní silnice tímto způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.