Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Myslíte, že půjde nakódovat, aby auto umělo svítit klasicky LED denním svícením v předu a k tomu také LED světly vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Prima - díky za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 A pujde to jednoduse a nebo slozite )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 To by se mi taky líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Pro mě to není problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 ferda25 :-)) a potřebuješ na to kolik času? může to s něčím kolidovat? je to o ztrátu záruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 (editace) Hmm, ja jsem to myslel spise jestli ti to staci pres vzdalenou spravu a nebo musim k tobe? Editováno: 13. Červenec 2015, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Otázky záruky jsou vyřešeny zde: http://forum.skodahome.cz/topic/125760-dá-se-něco-dokódovat-do-rapida/?p=2063377 Mám od tohoto člena i zmiňovaný email, který mi laskavě přeposlal. Lze přes vzdálenou správu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 A odblokovat přehrávání videa za jízdy? :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Tak s tím musíš přijet, ale to taky není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Vzhledem k tomu, že Superba budu mít až za dlouho, jsem z toho docela zmaten. Jak že to tedy svítí, když ne tak jak píše Martin v prvním příspěvku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 při denním svícení svítí jen předek, zadek je mrtvej. Až když se ti rozsvítí xeny tak se sepne zadek. Musíš víc jezdit a všímat si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 TO: Hurikan88: Zdravím tě. Myslel jsem si, že v poloze "0" to po nastartování svítí tak jak říkáš. Klasicky jen přední LED světla denního svícení ( v zadu nikoliv). Při poloze "auto", to je jasný, to si samo podle světelných senzorů např při průjezdu tunely samo rozsvítí bixenony a pak zhasnou a nechají zas jen LED. ale pak je tam poloha: něco jako (parkovací světla, nebo poziční) a to jsem myslel, že to svítí vpředu i v zadu LEDkami. Nakonec je tam poslední poloha: kdy se to rozsvítí všechno natvrdo xenony i s ledkami vpředu i v zadu a tam je už nepodstatné, jaké je venku světlo, nebo tma a svítí to pořád všechno. V manualu to snad půjde dohledat jak je to s tou polohou: "parkovací světla". To si právě myslím, že to svítí LEDkami vpředu i v zadu současně. Ale jistě to nevím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 (editace) "0" - svítí jen přední LED na 100% "Auto" - svítí vše na automatiku, projedeš tunelem, vše se rozsvítí, vyjedeš a vše pohasne a svítí zase jen přední Led(přes den) "Park-poziční" - svítí přední led na 50%cca a zadek Led svítí také ale s tím se moc nejezdí jen stojí. "poslední poloha" - vše naplno Myslím že je to tak u OIII i SIII, pokud se mýlím sorry. Proto chtěj lidi u polohy "0" aby jim svítil předek 100% i zadek. S tím jezdím většinu roku! Editováno: 31. Srpen 2015, autor: Hurikan88 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Hodně lidí teď chce, aby při denních svítily v poloze 0 i zadní obrysová světla...Není problém to tak zapnout, ale pak je to jen na řidiči zda si to v případě problémů s aktivním příslušníkem PČR nějak vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Mě např. pčr zastavila i za nasvěcování corner, proč jsem ty mlhovky před nima vypnul. Následovalo poučení příslušníka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Hodně lidí teď chce, aby při denních svítily v poloze 0 i zadní obrysová světla...Není problém to tak zapnout, ale pak je to jen na řidiči zda si to v případě problémů s aktivním příslušníkem PČR nějak vyřeší. Vyhláška říká, že při denním svícení zadní světla svítit nemusí, z toho asi vyplývá, že svítit mohou. Na mé OII FL je přímo z výroby nastavené denní svícení tak, že svítí přední i zadní. Neřeším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Však to zákon říká jasně. http://www.policie.cz/clanek/svetla-pro-denni-sviceni.aspx Buď denní, nebo obrysová s potkávacíma. Kombinaci obojího zákon nepřipouští. Může nastat situace, kdy je něco podobného schváleno při homologaci. Např. když se denní změní na obrysová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Tomu nerozumím, musí přece existovat nějaký zákonný předpis jak má denní svícení vypadat. Podle Tebe to je tedy tak, že některá auta mohou svítit předními i zadními, a některá pouze předními? Zřejmě bude mít pak Policie i soupis, jak u kterého to má svítit. To je tedy guláš. Editováno: 1. Listopad 2015, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Ne, denní je pouze vpředu. Chceš- li svítit vzadu obrysovkama, musí svítit potkávací. Editováno: 1. Listopad 2015, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Viz výše - u OII FL mi vpředu svítí světla, která jsou určena jen pro denní svícení (to jsou ty dole v nárazníku), současně s tím svítí zadní obrysová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Pochybuji, že je to z výroby... Nemám to ani na O2 FL, ani S2. Ale dá se jednoduše nakódovat, ale jo to v rozporu se zákonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Určitě z výroby, bylo to na novém autě. Jedině, že by se v MB "spletli" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.