Přejít na obsah

zarosene / zamlzene predni svetla


vavrorr

Doporučené příspěvky

Clapi mna najviac zaraza ten postoj skodovky t tomuto problemu. Ved kazdy urobi chybu ale takto sa ku tomu postavit? Ve je to normalne? Moju dvoveru stratili a tak ako som bol 13r nadseny touto znackou a preferoval som ju, tak za par mesiacov co mam s3 som s nej poriadne sklamany. Teras nemame ziadnu hmlu len teplota klesla pod nuku a rosenie sa daleko shorsilo.

post-79173-0-70514600-1451545526_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano a vo dvoch. A vsade ma presviecali ze je to normalne a ze co ich otravujem. Tak po sviatkoch pojdem zaj a ked mi to este raz povie niaky buzerant co chodi do prace na zhnitel filcke a nebude to chciet riesit tak mu rozdrbem hlavu o stol a poviem mu ved to je normalne ked nasere zakaznika tak musi niest nasledky ☺

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to blbý, hledal jsem na googlu a to samé dělá i VW Passat B8 Highline, vozy Mercedesu. Dělá to i nové BMW řady 7. U toho BMW dle fotek se dokonce mlží spíš vrchní polovina skla a jde to částečně i do světelného toku. Na netu psal, že majitel šel přímo do salonu kde projeli vystavený kus a jak dojeli bylo to zamlžené. Asi je to chyba externího vyrobce světel. Ale zatím nejvíce postřehů bylo u vozů ňemeckých značek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vavorr - vidíš to , na tej zhnitej filcke sa svetlá nerosia vôbec , a to mám na jednom ťukanec od skalky a chýba mu jeden úchyt , a má 250000km ... možno to bude aj tým že svetelný zdroj v podobe žiarovky tú vlhkosť vysuší skôr ako LED/Xenon 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ci to bude teplotou na mercedese ma oco full led a vobec nic sa nerosi. Ja si myslim skor to ze kvalitu dali bokom a hrali to na dizajn co sa im aj podarilo. Dalsia vec je to ze ostrekovace ledva dostrieknu na okno a predna kapota sa neotvara ale treba ju tahat hore asi tam dali tie piestiky s filcky ☺. A dnes mi tu fuserinu potvrdili. Konecne zacalo mrznut a ked som chcel otvorit prednu kapotu a doliat ostrekovac tak normalne primrzla. To tie spongie co tam dali okolo tych slabych piestikoch. To bol mozok co ju tam navrhol a uz je aj dotrhana. Ale uz to berem s humorom. Ved to je a vzdy bude len skodovka. Chcu sa rovnat s premiovymi znackami ale este maju co dohanat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak porad mas moznost jej prodat a poridit si neco lepsiho. At chces nebo ne, tak Skoda je porad nejnizsi trida z celeho VW concernu a to setreni se nekde projevit musi. A i kdyz je Superb jejich vlajkova lod, tak ja beru cenu kolem 800kkc jako prumer na dnesni dobu plnou Audi nebo BMW.

 

Audi A6 je velikostne totozna se Superbem a tech "odflaknutych" veci tam bude urcite minimum, akorat si to zaplatis dvojnasobnou cenou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nic cez tyzden sa stavim v servise na reklamaciu. Nemyslel som tym ze s3 je najhorsie auto na svete, naopak co sa tyka jazdnych vlastnosti priestoru vykonu a spotrebou a dizajnom je jaozaj velmi dobre a sam snim spokojny len ma stve ze ked uz nastane niaka chyba tak to vobec neriesia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem si to zacal hlidat od zalozeni tohoto vlakna (u drivejsich aut me to nikdy nenapadlo sledovat, ale pravdou je, ze jsem az do ted nemel nikdy xenony, takze zamlzeni zmizelo diky zahrani zarovkou, i kdyby nejake bylo) a zatim jsem zamlzeni nikdy nepozoroval. Z te posledni fotky od Vavrorra je videt, ze uz je to opravdu dost, ale ted uz se nedivim tomu, ze ho poslali ve vsech dosavadnich servisech nekam, kdyz maji k dispozici tento oficialni posudek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najeto 25000km a zamlzeni ani jednou...tuk, tuk, tuk.

Ja teda nevim jestli to take neni tim jak moc casto sviti kompletni svetla, jak moc casto, jak rychle a dlouho se jezdi...tak aby se proste svetlo stihlo vyvetrat.

To ze to na 9 let starem aute nedela, bude prave tim, ze tam jsou standardni zarovky a ty to dokazi bez problemu vytopit a tim take vysusit.

LEDka ma proste jine parametry svetla a take jinou vyzarenou teplotu...tezko rict. Ja bych reklamoval a reklamoval, cim vic vas bude tim se urcite zacne Skodovka o to zajimat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...