Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Jj tak to vyhrál ten Žebrák Předběžně vím oJanREpoNumber524TrautemberkJayhawk Jookyn Jara-ikkaktus_Baxton?mp390Rapidů se sešlo 9 tak je překonáme ne Vím o známým z Loun, co není na foru, řeknu mu Editováno: 4. Duben 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Mozem prist na zraz na Zebrak aj bez auta ? Neviem ako by som ho tam od protinozcov dopravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Můžeš, zkušenosti s provozem F3 máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 A jak by to mělo probíhat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Bych to viděl třeba sraz na desátou, pokec u aut, kdo jaké tam má doplňky, úpravy, co řeší za starosti atd., společná fota aut, pak dát oběd nebo posezení v hospodě. Dá se to rozšířit na spanilou jízdu, ... Já to spojím rovnou s prohlídkou hradu. Editováno: 29. Únor 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Tak jsem vybral strategický bod. Cca. za měsíc bych se tam jel podívat, jestli je to proveditelný a hodil řeč s hospodským, jestli je reálné zamluvit stůl 10-12 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Já bych to tak horce neviděl, znám srazy a většina lidí pokeca, podívá se co ostatní a zpravidla na tohle jsou dobrý pumpy a tak kvůli kávě a tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 JJ taky možnost. Zrovna včera jsme při cestě z jižních Čech narazili na luxusní mekáč s pumpou na D3, najít něco takového . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Dobrý parkoviště je u Shell směrem z Prahy na Plzen, je tam i KFC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 JJ, koukám cca. 58. kilometr u Rokycan. Uvidíme, co ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Zdravím pánové a dámy někde poblíž by sraz nebyl jsem od Šumperka-Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) Mě je tak nějak jedno kde to bude pokud tam nepojedu dýl než třeba hodinu a půl . Jsem z prahy. Editováno: 2. Březen 2016, autor: kkaktus_Baxton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Bych to viděl třeba sraz na desátou, ..... A nebolo by lepšie trošku neskoršie? ..keby chcel dojsť niekto z väčšej diaľky ,alebo sa chcel len trošku dlhšie vyspať ako cez týždeň. A odporúčam toto riešiť aj cez FB(aj keď ja osobne už niesom na FB) z dôvodu vyššej účasti . ...keď organizačne odvediete dobrú robotu , môže z toho byť "0.ročník" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 JJ, čas se můžeme domluvit. Naplánoval jsem si, že ke konci měsíce se tam zajedu podívat, okouknout místo i hospodu, když tak se zeptat, jestli se dá zamluvit stůl. Těm uživatelům, co se tu ozvali bych poslal zprávu, aby když tak potvrdili účast s kolika místy počítat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Nic neslibuji ale pripište důchodce na seznam pokusím se dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Rád bych se taky zúčastnil... účast ale ještě nemůžu potvrdit fix - bude to spíš last minute - uvidím, jestli se do termínu srazu auta dočkám... Možná by to byl první výlet! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Dobrý ohlas . Na srazu Rapidů jich bylo 9, tak by nás mohlo být více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Tak pánové, dnes jsem to byl okouknout. Přes celou Prahu jsem musel, na D5 cestou 3 uzavírky, po 122km nakonec za 4,5l/100km . Na místě, co jsem našel poprvé jsem byl, plac je veliký. Momentálně tam třídí odpad . Hrad a pole jako pěkné pozadí. Je to uprostřed vesnice po takové cestě, je tam zákaz vjezdu, ale vesele se tamtudy jezdí. Ta hospoda je velká a na druhé straně jsou venkovní pivní stany s hodně místy, nealko pivo asi mají. Jako alternativu jsem našel hned u sjezdu z D5 3 placy vedle sebe. Je tam autosalon Hyundai, na benzínce, tam by se třeba 10 aut vedle sebe vešlo a hned za rohem u rybníku. O víkend tam bude prázdno. Tak můžeme hlasovat nebo lepší nápady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Ahoj, ja to s ucasti nevidim moc realne, protoze vikendy jsou vzacne a vetsinou byvam nekde pryc na horach... Ono stejne na te moji neni nic moc zajimaveho, co by nekdo z vas nemel. Si to uzijte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Mezipodlahu máš navíc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 čau, mě to je celkem jedno kde to bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Epo ty nedorazíš ? Konečně bych tě viděl Ale nedávno to bylo o fous jak jsi parkoval za mnou, vrátil jsem se k autu po chvíli a už jsi to tam měl zaparkovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Ja myslim, ze uz jsme se parkrat dokonce i videli, resp. jsem te zahlidl u auta. Jo, stali jsme za sebou a parkrat uz i ob auto. Ty vetsinou ale zajizdis tam vedle Koukal jsem, ze uz mas vymeneny radar jestli se nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Mezipodlahu máš navíc Jo, to je pravda. I kdyz ted ji mam vyndanou. Taky mam rakev, ale tu uz jsem taky sundal, ale mozna jeste jednou letos na strechu pujde O vikendu pujdou dolu plechace a minuly vikend uz jsem vezl za zadkem kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak mě si můžete vyškrtnout... snad příště... termín dodání mám až KT25. Škoda, že se to nekoná o měsíc později - to bych mohl dorazit i s ACC a parkovací kamerou :-) Užijte si to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.