Luke1321 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondok73 Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 (editace) Zdravím, podarilo sa Vám chybu opraviť ? mám ten istý problém. Editováno: 4. Duben 2020, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Vyriesilo sa to samo :) Odvtedy ziadna chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 bouzel resim chybu Natáčení světlometů (AFS) octavia 3 rs 2015 hodne sem tady uz otom cetl ale bouzel sem nenasel odpoved a moc se mi nechce skouset pokus/omyl, chybu to vypisuje pouze obcas pri druhem/tretim protoceni spinacky vetsinou zmizi,co me prekvapilo tak mi to vypsalo chybu i ve dne kdy svitilo slunicko a svitilo jen denni sviceni,prikladam i co ukazala diagnostika jestli uz nekdo resil stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 zkontrolovat konektor na světle pak kontrola jednotky na světle jestli nezatekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 to uz sem skusil sundat oba plasti at muzu do svetla a bylo vevnitr uplne suche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Banan Kratochvil Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 (editace) tak uz sem na tom tak ze chybu zatackova svetla afs vypisuje nonstop,tak sme dnes hodne laborovali ze svetlama postupne sme prehazeli vsechni 3 jednotky co jsou namontovane na svetle+vybojku z jednoho svetla na druhe a ikdyz se vse prohodilo diagnostika stale vypisuje chybu vykonovy modul levy svetlomet,pak sme skusily prohodit cele svetlo leve za prave a najednou to zadnou chybu nepise ,po vymene svetel jak maji byt zas pise chybu vykonovy modul levy svetlomet,nejake rady co stim ? o3 rs 2015 Editováno: 3. Červenec 2020, autor: Jarda Banan Kratochvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikkk Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 (editace) je možnost nějak vypnout funkci AFS (městský mód) ? nebo kdyby se dala nějak změnit hranice rychlostí :-) dal bych tam nějakou nesmyslnou... už mi šilhají oči.. při jízdě od 15 do cca 55km/h si svítí každé světlo jinam, při zatáčení se najednou potkají pak se zase rozjedou, při zastavení se zase potkají, po rozjezdu zase rozejdou.. chápu tu funkci, ale nechci ji, když jsem auto koupil, tato funkce byla možná vypnutá, po výměně čelního skla v autorizáku funkci možná obnovili, nebo smazali chyby 🙅♂️ Editováno: 13. Listopad 2020, autor: kralikkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Skus pozriet dlhe kodovanie v jednotke 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) Myslim ze ta funkce je aktivni jen pri poloze AUTO. Editováno: 14. Listopad 2020, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Ano, ale to aj cele AFS, cize ked je ovladac mimo polohy AUTO, svetla sa nebudu natacat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 A o to mu jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikkk Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 V 14. 11. 2020 na 21:07, Stanson napsal: Myslim ze ta funkce je aktivni jen pri poloze AUTO. to mi úplně nepomůže, to vyřadí komplet funkci natáčení, chci vyřadit jen městský mod -> natočení levého světla více do leva (prostě chci aby svítilo stejně jako pravé) .. zítra kouknu co mi nabídne dlouhé kódování ve VCP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Minus za snahu o radu, dekuji! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikkk Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 nevěděl jsem, že si tu honíte ega na mínus a plus, promiň - odebráno ;) to byla jen rychlá reakce na tvoje "A o to mu jde." o to mi nešlo, takže jsem dal negativ ;) sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2020 Stacilo si dobre precitat... Zrejme budes musiet urobit po zmene aj zakladne nastavenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheJester Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Ahoj, mam Octaviu 3 s bi-xenon prednymi svetlami, ktore ak spravne rozumiem by sa mali natacat pri zatacani a teda plnit funkciu prisvetlovania. Po nastartovani robia ten svoj "tanec" ked sa natacaju hore-dole a do stran - t.j. z toho vyplyva ze tam ta moznost natacania je. Avsak pocas jazdy to natacanie nefunguje (ani hmlove svetla neprisvecuju do zakrut). Ma niekto podobnu skusenost prip. info cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Mozno sa ti to len zda alebo nemas ovladac v polohe AUTO. Prisvecovanie hmlovkami nemusis mat aktivovane v riadiacej jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheJester Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 On 8/24/2021 at 11:34 PM, misor1994 said: Mozno sa ti to len zda alebo nemas ovladac v polohe AUTO. Prisvecovanie hmlovkami nemusis mat aktivovane v riadiacej jednotke. svetla mam vzdy v polohe Auto, t.j. tym to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareell Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Dobrý den, začala mi na Octavii 3 combi r.v. 2015 vyskakovat tato hláška. Po projetí VAGem to vypsalo tuto chybu: 1 nalezena chyba: 5276949 - Levý servomotor regulace sklonu světel C1085 15 [008] - preruseni nebo zkrat na plus Sporadická - Potvrzeno - Testováno od smazání paměti Nevíte někdo co asi mohlo odejít ? Nedělá to úplně pořád, ale dost často. Děkuji za jakoukoliv radu. Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Že by levý servomotor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareell Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Ano, děkuji, z názvu to je zřejmé, ale nemám žádné zkušenosti s BiXenonem, proto mám otázku, jestli je ten servomotor součástí světlometu a co se musí po jeho případné výměně vše nastavit. Mám po ruce jen VCDS. Předtím jsem měl Octavii I. , toto je pro mě nové. Ještě tedy začnu tím, že pročistím konektor k světlometu. Díky za jakýkoliv tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareell Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Nastartuji auto, světlomety si dají rozcvičku (dolu,nahoru i do stran) a pak najedou do základní polohy. Stane se že se ani nerozjedu, neotočím volantem a už vyběhne výše jmenovaná chybová hláška. Jindy ujedu 5 km a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Motorcek vo svetle to bude velmi pravdepodobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareell Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 a nevíte někdo prosím kde by se dal ten motorek koupit ? Prohledal jsem internet a nenašel jsem, vždy jsem narazil jen na celý světlomet, který je hodně drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.