epo Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Tak dneska dorazila nova AT znamka. O vikendu se muze jet zas ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 EPO a určite ju nelep na okno... Mam ju na folii čo sa dava na displej od telefonu a viem si ju dať hocikedy z auta dole alebo dať na druhe auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orionhd Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Haha, to je docela dobrá vychytávka Btw. jak se řeší výměna okna a VIN, který je v tom skle z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Hm, zajimave reseni... Dostanes nove sklo s VIN. Ten kod neni primo na tom skle, ale pod nim ne? Do detailu jsem to nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Tak jest. Sklo má priezračné "okienko". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Možná myslí vyleptaný/vypískovaný VIN na okně - ale to není z výroby, i když ti to autosalon může zajistit i u novýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 To se na předek nedělá, jen na ostatní okna, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orionhd Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Tak nevím, zda si rozumíme Myslím ten VIN, co je v předním skle vlevo dole u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 (editace) Tam je len priehľadné "okienko", v skle žiadny kód VIN nie je, takže výmena skla kôli VIN je bezproblémová. Okrem toho písmo je už na pohľad "kvalitnejšie, ostrejšie " a menšie ako keby ten VIN kód niekto pieskoval. I keď na tom mieste si samotné pieskovanie neviem predstaviť. Editováno: 8. Březen 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 před 10 hodinami, mischicka napsal: To se na předek nedělá, jen na ostatní okna, ne? než jsem ho měnil, tak jsem to měl nad tím okénkem pro VIN na karoserii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Mám origo pískované VINy a na čelním není, ale asi klidně být může, když jsi ho tam měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 (editace) před 11 hodinami, orinhd napsal: Tak nevím, zda si rozumíme Myslím ten VIN, co je v předním skle vlevo dole u řidiče. Tenhle VIN neni ve/na skle, ale pod nim na karoserii. ve skle je akorat pruzor, kterym je videt. To sklo, co jsem dostal, je original pro F3 uzpusobene pro instalaci destoveho senzoru, s tim "klipem" na parkovaci listky a s pruhledem pro VIN - i je to tak nejak popsane ve fakture, co jsem dostal. (Muzu sem pak hodit cislo dilu az se vratim ze sluzebky) Takze je to vse koser a bez obav Editováno: 8. Březen 2017, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 před 2 hodinami, mischicka napsal: Mám origo pískované VINy a na čelním není, ale asi klidně být může, když jsi ho tam měl. mám právě pocit, že žádně "origo" neexistuje. Respektive, že to nedělá továrna, ale až dealerství, tím pádem to může udělat jakkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Tak to asi je, nicméně sada pro výměně okna je jako klasický ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 před 3 hodinami, Wittmann napsal: mám právě pocit, že žádně "origo" neexistuje. Respektive, že to nedělá továrna, ale až dealerství, tím pádem to může udělat jakkoliv Přesně tak, i u mého nového vozu před vyzvednutím, prodejce na všechny okna i tedy čelní vyleptal VIN kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arf_soul Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 (editace) Nepozorujete nekdo zvysenou hlucnost po vymene celniho skla? Po vymene skla jde vic slyset motor a ozyva se i zvlastni zvuk, dle meho od prednich tlumicu. Jakoby "foukani", "profukovani". Jde slyset pri najeti na kanal, diru, prakticky jakoukoli nerovnost. "foukani" se mi zatim nepodarilo reklamovat, servisak co jel v aute nic neslysel. (jel jsem s nim a to "foukani" jsem slysel). Mam pocit ze s reklamaci hlucnosti po vymene skla to bude stejne. Meneno bylo v autorizovanem servisu skoda. Editováno: 14. Březen 2017, autor: arf_soul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orionhd Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Tohle jsem měl u své i30, kde bylo menene sklo předchozím majitelem. Zvuk mi přišel jako bych měl pootevreny okýnka, na dálnici to bylo slyšet dost. Pak když pršelo nebo tál sníh, tak mi z A sloupků kapela voda. Zajel jsem u nás do skloservisu, chlápek zevnitř zajel spachtlí pod sklo a zjistil, že tam není skoro žádný lepidlo. Po celém obvodu bylo cca 30 cm a divil se, že to tam vůbec drželo a to sklo nevypadalo Takže doporučuji to ověřit. Ta voda pak snadno nateče kam nemá, mně kvůli tomu přestala i30 startovat, natekla voda do konektorů, které zoxidovaly, ale to naštěstí šlo opravit doma, jen byla pekárna to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Přidávám se do klubu. Dnes u 6 dní starého auta zásah kamínkem. Naštěstí dle servisu jsou to pouze malinké tečky v tonování, takže na funkci a životnost to nemá vliv. Stejně to nasere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Po letošní zimě určitě nebudeš sám - sklo jsem neprohlížel, ale na kapotě mám čtyři nepěkné tečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 No, rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti s tou brusnou leštěnkou na skla od Sonaxu. Mám to opravdu jen povrchově, ale nerad bych něco provedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 pani, odporucate to dat opravit?..dnes pri umyvani okno som si to vsimol..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Jestli si toho z auta nevšimneš tak to zatím neřeš. Pokud nemáš pojistku tak si dodatečně pojisti, třeba si toho nevšimnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Tak s tím připojištěním dodatečně hodně štěstí, mně to pokaždé fotili z více stran než se podepsala smlouva, opravdu jim není líno vylézt na parkoviště a pár krát to fotnout.Prý předpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Předpisy jim to nařizují to ano, já jen že kamoš mi říkal, že se baba podívala z okna a prej jo dobrý nic tam nevidim, ale mám podezření že to bylo přes známost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 pojišťovna by to měla mít nafocený, výjimkou může být nové auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.