honza-marek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Dobré zjištění když budu mít amundsena. A dá se mapa hodit do virtual kokpitu a na amundsenu zobrazit WAZE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Lukáš: Díky. A jinak mířil jsem přesně tam, co honza-marek. Nejvíc by mi asi sedlo mít Škoda navi na kokpitu a uprostřed Waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Nevím jak na Amundsen, ale predpokladám že to bude stejné jako na Columbus ... Škoda Navi na kokpitu a Waze/Google Maps "uprostřed" lze ... ale jen do chvíle kdy ve Waze/Google Maps naplanuješ trasu a necháš se navigovat, pak se na kokpitu místo mapy objeví nápis něco jako "navigace zapnutá přes android auto" :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipiN Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 V 11. 12. 2016 na 12:31, cosby napsal: Dnes jsem do svého vozu dával display z Columba.Jediné co se upravuje je modrý konekor. Ahoj, mám dotaz ohledně výměny z Amundsena na Columbus.Co přesně se musí na modrém konektoru upravit, je nějaké video? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 V 3. 8. 2019 na 17:32, petrys22 napsal: Mám v Supu L&K 9/17 Amundsen. Je stejný i v Octavii? Sháním totiž na tento displej matnou folii. Na netu jsem našel pro Superba pouze toto https://www.kinkato.cz/Matna-ochranna-folie-upscreen-Matte-pro-Skoda-Infotainmentsystem-Amundsen-Superb-8-2018-d812013.htm (rok 2018) Pro Octavii je větší výběr. Máš tu folii nalepenou? Nějaká fotka a zkušenost by byla? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snelda Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 (editace) Ahoj, Asi už to tady bylo řečeno jen pro ujištění mám amundsen MIB 2 6,5 palcu displej jde jen vyměnit kus za kus za nový displej amundsen displej (5E0919605M) "Plug and play" nebo popřípadě (5E0919606D) columbus displej ? Děkuju za odpověď Editováno: 14. Červen 2020, autor: Snelda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvyyy Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Zdar kluci, v úterý jsem byl na návštěvě u Ferdy ve Strakonicích.. Krom super pokecu a dodělání dalších moře věcí, mi k mému úžasu přehrál komplet software (vnitřní prostředí) z nového amundsenu do mého starého amundsenu + mi dodělal další blbiny z verze Sportline a Scout. Krom toho, že to vypadá opravdu pěkně (mám větší displej z Colombuse), tak prostředí i líp funguje, a dokonce bych řekl, že lépe hrajou i písničky přes BT. (Ale je možný, že jsem měl předtím nějak blbě nastaveny Canton equalizér.. Každopádně určitě doporučuji návštěvu u FERDY, ten chlapík opravdu ví co dělá a pozvedne auto úplně na novou úroveň ! .. :-) A prý mám připraveno i na upgrade na virtual cocpit... což mi jiní lidé tvrdili, že když bych chtěl udělat upgrade, tak musím koupit i nové rádio, což potom vycházelo na docela nesmysl.. takhle prý stačí koupit jenom budíky, což už není zas takový baťoh.. :-) Takže ještě jednou díky Ferdo ! 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo23 Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Nevíte zda nejaka aktualizace neřešila problém horšího příjmu rádiového signálu u Amundsenu? Mám jeden z prvních 6/2015 a přijde mi že rádio často šumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaln Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 (editace) Ahoj, mám nového Superba III facelift 1.5 TSI (vyroben 9/2020) a všiml jsem si, že Amundsen celkem znatelně šumí z reproduktorů. Je úplně jedno, zda mám puštěné rádio nebo hudbu v MP3, šum je stejný a vynikne hlavně při ztlumení (na nejnižší hlasitosti) a s vypnutým motorem. Při jízdě to šumění přehluší ostatní ruchy, ale stále je tam trochu slyšet, když se na to člověk zaměří. Pátral jsem a hluk jde z výškových reproduktorů. V čem by mohl být problém? Nerad bych, aby mi kvůli tomu servis rozmontoval půlku nového auta... Schválně jsem se na to zaměřil i v mém starém autě (Mondeo) a tam vychází také z výškových reproduktorů podobný šum při nízké hlasitosti, ale je o hodně menší, že si toho člověk vůbec normálně nevšimne, pokud nepřiloží ucho k výškovému reproduktoru. Zato v Superbu je šum o hodně hlasitější. Jaká je nejnovější verze sw pro Amundsen? Nyní mám sw 0270 (viz. příloha). Editováno: 28. Říjen 2020, autor: michaln Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Ahoj, to je nejspíše dotaz na profíka Ferdu. Uměl by si prosím aktivovat bezdrátové připojení CarPlay na iPhone? Někde na netu někdo psal, že by to mělo jít aktivovat. Mám FL modelový rok 2020 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Len nieje wireless pripojenie otazkou HW?Toto nebude o aktivacii a kodovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Nejspíše to budou mít všechny tyhle nové v sobě už, jelikož všem kdo má Kolumbus to nakódoval ten dotyčný. Ale já mám amunsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 si si isty ze to ide nakodovat? tiez sa mi to teda velmi nezda zeby to bolo mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 (editace) No kdybych to neviděl, nepsal bych to a neptal se, zdali to umí Ferda i na amunsen. Dotyčný tvrdil, že to jen kódoval. Takže já víc info nevím, proto se po tom pídím jelikož mě ten kabel celkem štve ;) Editováno: 13. Listopad 2020, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdy1 Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 V 28. 10. 2020 na 8:40, michaln napsal: Ahoj, mám nového Superba III facelift 1.5 TSI (vyroben 9/2020) a všiml jsem si, že Amundsen celkem znatelně šumí z reproduktorů. Je úplně jedno, zda mám puštěné rádio nebo hudbu v MP3, šum je stejný a vynikne hlavně při ztlumení (na nejnižší hlasitosti) a s vypnutým motorem. Při jízdě to šumění přehluší ostatní ruchy, ale stále je tam trochu slyšet, když se na to člověk zaměří. Pátral jsem a hluk jde z výškových reproduktorů. V čem by mohl být problém? Nerad bych, aby mi kvůli tomu servis rozmontoval půlku nového auta... Schválně jsem se na to zaměřil i v mém starém autě (Mondeo) a tam vychází také z výškových reproduktorů podobný šum při nízké hlasitosti, ale je o hodně menší, že si toho člověk vůbec normálně nevšimne, pokud nepřiloží ucho k výškovému reproduktoru. Zato v Superbu je šum o hodně hlasitější. Jaká je nejnovější verze sw pro Amundsen? Nyní mám sw 0270 (viz. příloha). Ahoj, podařilo se nějak tento problém vyřešit? Děje se mi to samé, rovněž u Amundsenu MIB3 ze září 2020. Šum je nejvíc slyšet při otočení kolečkem na středovém panelu na minimální hlasitost, šumí rádio FM/DAB, MP3, telefonní hovor přes bluetooth. Šum/rezonance je však zřetelný pouze na pozadí nějakého zvuku, tzn. pokud hraje hudba, člověk na telefonu mluví apod. Pokud je ticho (pauza mezi skladbami, dotyčný na telefonu nemluví, hlasatel zpráv v rádiu nemluví), šum přítomný není. Předchozí Columbus z 2016 nešuměl ani trochu, tohoto jsem si všiml hned při ztišení hudby po zastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaln Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 před 7 hodinami, rejdy1 napsal: Ahoj, podařilo se nějak tento problém vyřešit? Děje se mi to samé, rovněž u Amundsenu MIB3 ze září 2020. Šum je nejvíc slyšet při otočení kolečkem na středovém panelu na minimální hlasitost, šumí rádio FM/DAB, MP3, telefonní hovor přes bluetooth. Šum/rezonance je však zřetelný pouze na pozadí nějakého zvuku, tzn. pokud hraje hudba, člověk na telefonu mluví apod. Pokud je ticho (pauza mezi skladbami, dotyčný na telefonu nemluví, hlasatel zpráv v rádiu nemluví), šum přítomný není. Předchozí Columbus z 2016 nešuměl ani trochu, tohoto jsem si všiml hned při ztišení hudby po zastavení... Ahoj, bohužel jsem to nijak nevyřešil. Byl jsem si schválně poslechnout jiného Superba s Amundsenem, který byl vystaven v autosalonu a dělal to naprosto stejně. Tzn. buď je to vlastnost, a nebo to v příštích aktualizacích sw opraví. Zatím ale žádná nová aktualizace k dispozici není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdy1 Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Díky za reakci, známému to O IV dělá prý také, ale neslyšel jsem osobně... Snad to nějaká aktualizace odstraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Tak jsem zkoušel dle vašeho postupu a nic. Nemám žádné šumění. Sup FL mod 2020 LK canton a poslední sw i fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Sumachr a kdyz mas Canton tak mas ale columbuse ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Ne e mám Amundsen. Canton můžeš mít na obě rádia v jakékoli výbavě, to nemá vliv na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Takže vám co to šumí tak nemáte Canton? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaln Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 před 21 minutami, sumachr napsal: Takže vám co to šumí tak nemáte Canton? Já nemám Canton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdy1 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Také nemám Canton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda.85 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Potřeboval bych poradit, mám necelé dva měsíce nového Superba MR2021 s amundsenem a již několikrát, asi 3x, se mi stalo, že se mi při zařazení zpátečky nepřepnul displej na kameru, ale dál přehrával multimedia a pouze pípaly couvací senzory bez obrazu. Dnes se mi stalo, že jsem ráno přišel do auta a amundsen "normálně" přehrával hudbu, ale vůbec nešel zvuk. Zvuk nešel ani při přepnutí na rádio, ani při pokusu o telefonní hovor, prostě vše vypadalo na první pohled normálně, jen nešel žádný zvuk. Nepomohlo ani zastavení, vypnutí motoru a nic. Až po několik hodinách, když jsem znovu přišel do auta, tak již zvuk normálně šel. Dříve jsem škodovku neměl a nejsem na podobné chyby zvyklý. Je to běžné? Máte někdo podobný problém? Vyřeší to servis, když se to stává jen zřídka kdy a tedy jim to pravděpodobně nebudu moci předvést? Všem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Nahraj to na mobil a potom to musi resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.