omiko Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 JL: velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nerovnosti a menší díry v poho, ale nějaká ta větší díra je masakr. To bolí. Určitě půjdou brzy do háje kostice na stab.tyči. To je ale naštěstí malá položka. Jak ale sjedu gumy, tak tam dám asi 205/45 nebo radeji 215/45. Míso tam ještě je. Masakr by ale byl tam hodit osumnácky. Podle katalogu alu kol se tam taky vejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 205/40/17´ takzvané galusky Tak to uz je brutal. Ja ma 205/45 16 a uz tak je to hodne nizky profil. Ale vypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Nerovnosti a menší díry v poho, ale nějaká ta větší díra je masakr. To bolí. Určitě půjdou brzy do háje kostice na stab.tyči. To je ale naštěstí malá položka. Jak ale sjedu gumy, tak tam dám asi 205/45 nebo radeji 215/45. Míso tam ještě je. Masakr by ale byl tam hodit osumnácky. Podle katalogu alu kol se tam taky vejdou. Prezrad v ktorom katalogu si nasiel ze tam vlezu osemnastky? Mam jedny vyhladnute a prave 18 by som tam chcel naprat,ale co som nasiel,vsade pisali ze treba upravovat blatniky. Mne sa zasa zda ze je tam diera ako hrom,tak ze by tam mohli vliezt,otazka je ake gumy potom na ne????Vychadza mi to na 215/35(25) ,no ale to by bolo asi fakt tvrde zvezenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Nerovnosti a menší díry v poho, ale nějaká ta větší díra je masakr. To bolí. Určitě půjdou brzy do háje kostice na stab.tyči. To je ale naštěstí malá položka. Jak ale sjedu gumy, tak tam dám asi 205/45 nebo radeji 215/45. Míso tam ještě je. Masakr by ale byl tam hodit osumnácky. Podle katalogu alu kol se tam taky vejdou. Prezrad v ktorom katalogu si nasiel ze tam vlezu osemnastky? Mam jedny vyhladnute a prave 18 by som tam chcel naprat,ale co som nasiel,vsade pisali ze treba upravovat blatniky. Mne sa zasa zda ze je tam diera ako hrom,tak ze by tam mohli vliezt,otazka je ake gumy potom na ne????Vychadza mi to na 215/35(25) ,no ale to by bolo asi fakt tvrde zvezenie... Jo v blatnikach je mista dost to mas pravdu ale ja osobne bych to resil sportovnima pruzinama od eibachu za 4000tis a snizi ti to o 3-4cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 No hej,aj to by sa dalo,ale mne nejde o znizenie auta...Skor o vacsie kolesa,opticky mi to tam viac pasuje.Na druhu stranu,ak by som k tomu tvrdemu podvozku dal este sportove pruziny,tak si budem musiet asi vkladat nafukovacku pod zadok na sedadlo.... Uz teraz je to tvrde ako hrom,a potom bude este viac. Ale nebranim sa nicomu.Zatial mam naplanovane,len vacsie disky a nove vykonejsie brzdy,tak uvidim,az urobim toto,co dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 No Milotec nabízí sadu pružin na snbížení pro Roomstr o 3,5cm. Při těch 18´ kolech bych nemám ani tak obavu o blatníky (pořád je tam místa dost), ale při plném rejdu předních kol to bude dost natěsno. Teď pří 205/40/17 je tam ještě malá rezerva. Kdysi jsem na Fabku narval 215/45/16 a ve předu byly vydřené díry od kol při vytáčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 No Milotec nabízí sadu pružin na snbížení pro Roomstr o 3,5cm. Při těch 18´ kolech bych nemám ani tak obavu o blatníky (pořád je tam místa dost), ale při plném rejdu předních kol to bude dost natěsno. Teď pří 205/40/17 je tam ještě malá rezerva. Kdysi jsem na Fabku narval 215/45/16 a ve předu byly vydřené díry od kol při vytáčení. No ved to,uvidime.O mesiac by im uz mali prist sem do predajne,tak to potom skusim namontovat,a ak nebudu o nic chytat tak ich kupim.No a Milotec tu bohuzial,alebo nastastie nieje dostat,takze som odkazany len na inych vyrobcov....:-) to ohladom tych tlmicov....a platit 60 az 90 euro za postovne za kazdu prkotinu sa mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 RomanKo tie kola su mojim favoritom, sam ich mam akurat 14ky :-) Teta je lepšia a nik ti ju nebere Tak uz aj ja mam Alu disky...konecne po dlhom rozhodovani a hladani pro a proti...prikladam fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Tie disky som dlho vyberal a pacili sa mi ako farbou (k mojej karoserii) tak aj dizajnom. Velmi jednoducha udrzba...nemaju ziadne skulinky ktore by boli komplikovane na cistenie... A tiez by som nemenil za zatial ziadne co som videl. Diky za kompliment...teda az na tu tetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Pánové, rozhodl jsem se na léto změnit botičky na Romčovi, tak je k mání celá sada Alu, viz. Link: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35290 Foto možno na maila. Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Toto jsou moje nové ALU CMS C4 6,5J 15 ET43. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Tak jsem jsem v sobotu na Pralinku obul letní Bridgestone Turanza ER300 195/55/15 s disky Charme 6Jx15" které jsou původně na FI. Nevypadá to vůbec špatně až bude počásko a autí bude umytý tak to nafotím. Jenom jsem zažil drobný problém, že mi lepená záváží (vyvažováno vnitřkem) škrtala o třmen přední kotoučové brzdy (vzadu mám bubny). Vyřešil jsem to přehozením kol ze zadku na předek a už je to dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 panove ja dnes videl vec. stary zeleny facko a na nem kola, odhaduju 205/45/16 no husty, vypadalo to desne, a mam pocit, ze stim ten motor ani nemohl poradne pohnout, plazil se pred Kralupama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak pánové, jak jsem psal výše, bude změna kol na autíko. 1) rozhoduju se mezi 16" a 17" palců. Poraďte které!!!!!!!! 2) stávající alu jsou k mání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak pánové, jak jsem psal výše, bude změna kol na autíko. 1) rozhoduju se mezi 16" a 17" palců. Poraďte které!!!!!!!! 2) stávající alu jsou k mání. ja se priklanim k 17" mam je a komfort je v poho , zadny problem, jen je potreba davat pozor pri najizdeni k obrubakum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak pánové, jak jsem psal výše, bude změna kol na autíko. 1) rozhoduju se mezi 16" a 17" palců. Poraďte které!!!!!!!! 2) stávající alu jsou k mání. Urco 17.Ted je Miky nabizi v bazaru.Psal si mi SZ,ale bohuzel ted nemam co nabidnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Urco 17.Ted je Miky nabizi v bazaru.Psal si mi SZ,ale bohuzel ted nemam co nabidnout Jo vím, ale díky. Juknu na bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 ja se priklanim k 17" mam je a komfort je v poho , zadny problem, jen je potreba davat pozor pri najizdeni k obrubakum Jsem koukal, jsou bohovsky pěkný. To jsou origo Kentaury ze Scouta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Jsem koukal, jsou bohovsky pěkný. To jsou origo Kentaury ze Scouta? Ano jsou to origo ze Scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Ano jsou to origo ze Scouta Tak se budu opičit, sehnal jsem je taky tady v bazaru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Tak se budu opičit, sehnal jsem je taky tady v bazaru . delas dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 A zítra si pro ně jedu. Potom dám foto do sekce fotek našich miláčků. Jak vypadal před víkendem a po víkendu můj Romča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Hele kluci a holky od R a FII, Atrie se dělají jen v 16" nebo i v jiných rozměrech? Jde mi hlavně o 15"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Atria jsou pouze v 16" rozměru... V 15" jsou Antares a Line a možná ještě jedny, ale design Atria je jen v 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.