Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

před 16 hodinami, Lukason napsal:

to by nemenili ani i kvuli par set tisicum ;) oni maji udelany pruzkum trhu, takze jim je to uplne jedno, lidi si na to zvyknou, az to bude jezdit ve firmach a koupi to tak i tak ;)

 

Průzkum trhu, asi podobně jako Apple. V Apple se také usmysleli, že standardní sluchátka jsou mimo a odstranili klasický 3.5mm jack. Ve ŠA se usmysleli, že se nám obyčejná světla nelíbí a tak šňupli trochu kokainu, vzali si do ruky pastelky a začali náhodně čmárat. Ráno se po kalbě probudili a dle všeho jim nezbylo nic jiného než předat hotový a skvělý návrh nového auta. Nádhera.

 

Ale je pravda, že je úplně jedno, jak to bude vypadat. Ve světě je stále dostatek obchoďáků, kteří to auto dostanou násilím, protože jejich fleet management neumí vyjednat lepší, levnější a vkusnější auta.

  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 11. 2016 at 20:55, LukášCBR napsal:

Prodávat se to bude stejně dobře, ať se to někomu líbí či nikoliv.
Pamatuji na novinku FII, kde všichni vzpomínali na FI a teď jich jezdí mraky.

Za mě osobně OIII před FL hezčí a to jak předními světly, tak zadními LED světly ve dvou linkách do tvaru "C".
U OIII se design opravdu povedl. Na FL třeba si zvyknout, nikoliv zavrhovat.

 

teda nevím, O2 byla chválena za design, nemyslel jsi spíš O2 FL ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Scout i RS na videu nemají přední Led světla pokud se nemýlím. Takže v základu to bude bez Led :D  na aktuálním Scoutu vypadá hrozně

 

http://www.auto.cz/octavie-scout-a-rs-zachyceny-bez-maskovani-co-se-s-faceliftem-zmenilo-100305?utm_source=facebook&utm_medium=dave

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, zase takové "náhodné" video, které zajisté natáčel někdo, kdo byl fascinován zadními nárazníky, které jsou naprosto stejné a přední část ho vůbec nezajímala....
No.. U Scoutu mě mrzí ten hnusný stříbrný kus plastu, který má asi imitovat.. Hm, kus plastu? Jak se mi OII Scout líbila a pořád líbí, OIII je podle mě ještě horší, než běžná OIII.. Naopak RS má zadní nárazník super, tam asi není co měnit.

No a přední světla? To si fakt někdo myslel, že bude v roce 2016 ve standardu LED pásek? Nebuďte naivní.. Očitý svědek říká, že při svícení halogeny vnitřní světla vůbec nesvítí, budou to dálkovky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pochybuji, ze RS nebude mit FULL LED system ... myslim si, ze bude jen varianta halogen vs LED jako u Kodiaq ... bez LED RS urcite nebude, na tom videu je tez prd videt jestli sviti LED nebo halogen, a musim souhlasit s Denisem, ze tocit 2 minut zadek auta, je pekne debilni ... asi to tocil jen "zadkar" ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, že někdo vyfotil/ natočil Scouta s halogenama nutně nemusí znamenat, že to tak bude. Na Fkových značkách jezdí občas takový kombinace, že tohle je proti tomu odvárek. Taky je dobrý si uvědomit, že na světě není jen český trh, ale i ostatní, mnohdy prodejně daleko zásadnější. Takže co je u nás standardem je v mnoha jiných zemích příplatkový a naopak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o vikendu vam natocim predek, tady zase nejaka vera tocila jen zadky,.... ktery jsou samozrejme na hovno :D 

inu ale vetsina videi co vidite na idnes.cz jsou moje tvorba a chtel bych vas videt jak tocite v noci predek,.. to proste bez prisvitu ze strany nejde ;) takze se nedivim, ze tu nekdo byl uchylnej na zadky, protoze jeho auto mu na to posvitilo, ale jinak je to nenatocitelny ;)

 

.............. OIII RS FL nevypada ve predu az tak hnusne,.. je to celkem agresivni vzhled,.... ale to stejne tak i u predFL ;) tam je RSko taky nejhezci ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...