Pawouk Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 To se ptej v sekci Autohifi, sem to nepatří. Tvoje kára jaksi není FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Bylo by zajímavý zkusit postupně vyfotit různé barevné kombinace O3FL. Hodně zvláštní je podle všeho modrá Denim, která si s novou maskou O3 tolik nerozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Modra Denim nikdy nebyla pekna... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Záleží model od modelu. Na OIII skutečně "teplá", na FIII super. Ale to je na trochu jiné téma. Platí, že na salonech koncem února? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 auta někdy v půlce února. 6.2. je začnou rozvážet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Od dneska je oficialni predstaveni ve Vidni sledujte web, vyleze vic fotografii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 To chci! A pokud ne hned, tak minimálně okamžitě! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 s okamžitou platností jde objednávat RS a SCOUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 (editace) Tak nám RSo pěkně podražilo od toho co RS III uvedli na trh šlo o 80ti nahoru!!! Zdůvodňují to výbavou, ale třeba xenony byly v základu a nyní se chlubí Ledkami v základu to je snad normální změna xenon za Led. Editováno: 10. leden 2017, autor: kacer1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 auto je výrazně dovybaveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Koukám, že konečně Scoutovi dali v základu výbavu, jak se sluší. Vždy mne překvapovalo, že Scout (a platilo to i u předchozí generace) vycházel snad z verze Ambiente, resp. plno prvků, které byly v Elegance/Style v základu se musely u Scoutu doobjednat - například parkovací senzory vzadu, Kessy, LED světla vzadu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Aleš_BX: rozumím a souhlasím. Mi jen přišlo logické a správné, že by měly vycházet z výbavové verze Elegance/Style a doplněním té základní výbavy v rámci faceliftu se právě té verzi Style blíží. Detaily co je navíc a co naopak oproti Style chybí jsem ještě nestudoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Do konce tohoto tydne bude zprovoznen i konfigurator s RS a SCOUT Zahajeni vyroby RS / SCOUT - 14KT 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Je konjunktura, tak co se divíte. Třetí generace se prodávala extrémně dobře a nahoru šla s cenou několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Ceníky Cenik Nova Octavia SCOUT.pdf Cenik Nova Octavia RS.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Čim dýl na to koukám, tim víc si na to prostě zvykám.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Dneska jsem jel do MB a hned dvě potkal s Fkovým číslem. V reálu to zas tak špatně nevypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Nové video:Video OIII FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Ta Škodovka musí být na své dílo hodně pyšná, když udělá téměř 25-ti minutové video vlastně o ničem hlavně s pohledem na ten "hodně luxusní" předek.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Denisi, tohle je normálka. Je to video, který se používá pro mediální účely a každej si z toho sestříhá co potřebuje (viz. třeba Autosalon, idnes, atp.). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Presne tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Sledoval jsem live stream a fakt bych chtěl, aby se mně to auto(konkrětněji přední čast) líbilo a při pohledu na něj, abych byl v úžasu, ale asi budu potřebovat ještě čas. Hodně času... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Ono je to naživo pro mě až neuvěřitelně lepší. Z prvních fotek FL O3 jsem byl rozpačitej, ale třeba facelift RSa se mi líbí víc, než současná generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.