danikd Vloženo 28. Září 2017 Vloženo 28. Září 2017 V 31. 8. 2017 na 17:41, h2o napsal: V kodování BCM tato volba je ale nefunguje to jsem zkoušel, jediná možnost je parametrizace jednotky. To že DRL v režimu parkovaček nepohasnou mi kluci volali po dovolené. V režimu klasických světel ledky ale pohasnou. Ani jsem si nevšiml jestli předface denní svícení v režimu parkovaček pohasne. Před face světla mají 3 konektory a face mají jen jeden, bohužel není to jen o přepinování ale je třeba nadstavit dráty a vyměnit piny barevné schéma je stejné. Při výměně je třeba sundat nárazník jinak tam ty nové světla nejdou dát. Ahoj, podari se Vam jiz rozchodit aby scitily obe zarovky? Diky za info. DAn Citovat
danikd Vloženo 30. Září 2017 Vloženo 30. Září 2017 Diky za info, prosim pripadne poznatky sem ... diky Citovat
ferokulda Vloženo 3. Říjen 2017 Vloženo 3. Říjen 2017 Zdravim. To zobrazení rychlosti na rádiu, přes diagnostiku jsem to aktivoval, jak se to aktivuje přímo na tom rádiu? Citovat
danikd Vloženo 3. Říjen 2017 Vloženo 3. Říjen 2017 No to bychg take rad vedel, teda jeste jsem menu neprohledaval ... Citovat
danikd Vloženo 7. Říjen 2017 Vloženo 7. Říjen 2017 Tak jsem nasel, podrzite menu a zmacknete leve kolecko ( zapinani ) ... Radio se vypne, po znovu nastartovani to tam je. Je to tam na furt, jde to zase stejne vypnout. D 1 Citovat
ferokulda Vloženo 12. Říjen 2017 Vloženo 12. Říjen 2017 Zdravim. Díky danikd, funguje. Chci se optat k tomu vypnutí signalizace nezapnutých pásů. Dle videí na youtube se to vypíná v 17-Instruments (Přístrojová deska) => Coding-07 (Kódování) => Long Coding Helper (viz první obrázek). Já tam ale ten Long Coding Helper nemám (viz druhý obrázek). Program mám oficiální, VCDS 17.8 Standard, co jsem našel, tak neumožňuje Automatické dlouhé kódování, je to tím? Díky. Citovat
danikd Vloženo 12. Říjen 2017 Vloženo 12. Říjen 2017 (editace) To je teda hezky, za 10000Kc a nema to zakladni funkci ... Obecne me uz to VCDS sere, pouzivam ENG 17.8, popisky na novych autech bida, na podpore ti napisou ze ti radi poradi pres mail, ale pridavat to tam z neznameho duvodu nebudou ... na co mi to kua je, potrebuji nekde v garazi resit a ne cekat na mail ... Dnes me DPD privezlo pro kamarada novy VAG CAN PRO, Polaci se celkem snazi, cena mensi, podpora lepsi, offline kodovanni novych ABS jednotek, kodovani podle PR cisel, flashovani, ... O vikendu to testnu ... Jinak pro tebe by melo byt bez pasu : 114000, zkus to ... Dan Editováno: 12. Říjen 2017, autor: danikd Citovat
ferokulda Vloženo 12. Říjen 2017 Vloženo 12. Říjen 2017 OK zkusim. Jinak jsem to kupoval s repasovaným HEX-CAN kabelem, takže cena asi 3500 Kč, to neni zas tak hrozný. Citovat
danikd Vloženo 13. Říjen 2017 Vloženo 13. Říjen 2017 TAk to neni tak hrozny, a mam takovyho tusaka ze kdyz si sezenes normalne instalacku te Pro verze, tak bude normalne fungovat ... Zkus to treba na anglicke verzi, uvidis ze to pujde ... Citovat
RadekN70 Vloženo 3. Prosinec 2017 Vloženo 3. Prosinec 2017 Kolegové, nevíte někde jak je to s předělaním světla LED na mr2015?? Citovat
Sir_Jarek Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Kucí, někde jsem před časem zaslechl (u prodejce?) nebo četl, že možná jde nastavit (konkrétně potřebuju zvýšit) hlasitost pípáku parkovacího asistenta - je to možný nebo mám vymejšlet něco jinýho? Citovat
danikd Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Nekdo me to tu radil, zakladal jsem vlakno ... ale jednalo se o zlumovani radia ... je to v radiu... ale jestli chces zvysit hlasitost pipaku ... tak to jedine v jednotce parkovaku v adaptacich ... ale nevim jestli u tech nasich jednotek pujde ... mas vcds? Citovat
Sir_Jarek Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Zatim nemám nic, jen ELM 327 firmware revision 1.4 - na trhu je teď 1.5. - v F1 2006 jsem se s tím dostával do motoru, ale jinam ne (což mohlo bejt jen sw, nevim). V up!ovi jsem to nezkoušel (nevim jestli by se nový auto se starším fw nehádalo). Chystám se ale něco koupit po splacení lízačky, na jaře nám to končí. Rádio jsem si nastavil na úplné ztlumení - potěšilo mě, že přehrávání CD se přeruší, takže nepřijdu o kus skladby - ale stejně pípák (je vzadu pod plastem levého C-sloupku) stejně neslyšim (jen úplně nepatrně když natočim hlavu - slyšim jen blbě na jedno ucho). Dobře jsem ho slyšel jen když jsem měl dole L boční plast kufru. No, kdybych věděl, že to přidat nejde, začal bych možná vymejšlet něco jinýho, možná přemístění pípáku. Citovat
danikd Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Zkusim se ti kouknout, tim ELMem to neudelas ...Kdyby to neslo, tak plast dolu, repracek sundat, kabel fik, prodlouzeni - pod stropnici - sloupek A - krytka z boku palubky, do ni par direk nebo nejaka fesna krytka ( treba stareho vyskoveho repro ) a budes to mi skoro u obliceje ... pripadne kouknout na repracek kolik ma Ohmu a na stavajici pridat nejaky druhy, blize umisteny. Za hodku hotovo ... Citovat
Sir_Jarek Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Jj, tak ňák bych to viděl - nebo taky pod kryt B-sloupku - pokud se tam vejde (myslim že ano) - když ne, tak myslim, že bych ho slyšel i dole pod přístrojovkou, stačí, když nebude úplně zadeklovanej. Ale jestli to půjde přidat... zvítězí 5min práce - dignostiku koupim tak jako tak. Citovat
h2o Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Druhý repráček může dělat chybu, diag kontroluje stav reproduktoru a jiná omáž by ho třeba mohla zmást. Repráček by měl jít zesílit v jednotce popřípadě mu změnit frekvenci která by lépe vyhovovala. 1 Citovat
Sir_Jarek Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) Jj, změna frekvence by mohla pomoct taky - největší mám propad ve středních frekvencích, basy, supervejšky, sykavky slyšim dobře. Taky bych další repráček nepřidával, maximálně přemístil. Ale počkám už na tu diagnostiku... V 8. 10. 2017 na 1:31, danikd napsal: Tak jsem nasel, podrzite menu a zmacknete leve kolecko ( zapinani ) ... Radio se vypne, po znovu nastartovani to tam je. Je to tam na furt, jde to zase stejne vypnout. D Dnes jsem to zkoušel - a nic. Je ten postup dobře? Zkoušel jsem to při zapnutém zapalování, při běžícím motoru i po chcípnutí před vytažením klíčku, kdy ještě rádio hraje - a prostě jako bych nedělal nic. Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: Sir_Jarek Citovat
danikd Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Musi byt nejdrive aktivovano v adaptacich radia ... Citovat
Sir_Jarek Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Aha, špatně jsem tě pochopil, myslel, že to jde jen tak ručábo ... Citovat
danikd Vloženo 8. Prosinec 2017 Vloženo 8. Prosinec 2017 je to tam, viz foto ... je tam i frekcence ... 1 Citovat
Sir_Jarek Vloženo 8. Prosinec 2017 Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) Super Dík za info Tak to už vydržim do pořízení VCDS (stejně bych v tom chladu nechtěl mučit plasty demontáží...), zatim po očku sleduju grafické znázornění na navi. Editováno: 9. Prosinec 2017, autor: Sir_Jarek Citovat
danikd Vloženo 7. leden 2018 Vloženo 7. leden 2018 H2O, prosim nejake novinky ohledne FL svetel? Ted je prave porizuji... Citovat
h2o Vloženo 7. leden 2018 Vloženo 7. leden 2018 Bohužel ne, kluci nějak nemají čas se stavit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.