Přejít na obsah

Climatronic - nefunkční, závady, poruchy, problémy


joystick

Doporučené příspěvky

Ale ty schemata jsou i pro diesla(pro všechny Škody-klimatronik od května 2001).Je třeba najít signál otáček co vede do přístrojů a připojit kabel na něj.

Tak tam právě žádný signál neni.Třeba je vadný tachometr i když otáčkoměr ukazuje.A u diesla je to zapojený na stejný místo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem na to koukal ale signál otáček jde z ŘJ motoru po CANH -T32b/19 a CANL-T32b/20.To ale těžko z toho ten signál dostaneš(nevím jak).Možná někdo poradí.

Tak to taky nevím jak ho s toho dostat.S palubky tedy nejspíš nejde signál,třeba je v háji.Jenže tam je imobilizér a to já obejít neumím,abych vyzkoušel jinou palubku.Ale dík za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem vyčet že ten signál byl funkční z toho pinu jen do model.roku 01.Auta s CAN již tento signál v tomto pinu nemají.Ale kde ho vzít.Přemýšlel jsem jestli by to nešlo vzít přímo od ŘJ motoru,na pinu co jde od snímače otáček. Nevím ale jestli je to stejný druh signál jako šel z ŘJ mot.do přístrojů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chalani pomooc . nefunguje klima. dnes som sa stym sral cely den a nic. zda sa ze vsetko funguje,len na svorkach kompresoru

mam napetie len 5,5 volta...poistky su dobre,ventilator sa toci.. a to vazne ked stojim na mieste tak klima nejde???

prosim o radu DAKUJEM

Když se ti toto stane točí se jeden nebo oba ventilátory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Dobry den.

Tiez sa pridavam do spolku s vadnym servom V71. Servo bez zataze mi fungovalo korektne, a po rozbrani som nasiel presne tu istu chybu = prasknuté plastove koliecko na driadeli.

Da sa samoztatne kupit toto ozubene koliečko?

Popripade v akom stave bybaju servra z autovrakovist, ci radsej kupit nove?

Peter.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

1. Já sám jsem koupil servo na vrakovišti za 500,- Kč perfektní s tím, že mi dovolili kontrolu po otevření víčka. Pro orientaci poslouží i datum výroby, které je na servech Valeo vylisované.

2 Ještě levnější je způsob, který jsem našel na německých stránkách Octavie - koupit šroubovací F- konektor (používá se pro připojení anténních svodů u satelitů) s vnitřním průměrem menším než je prasklé plastové osazení u většího kolečka. Pak z F-konektoru uříznout váleček v délce dle potřeby, lehce srazit hrany plastového osazení a tento váleček našroubovat na osazení kolečka. Dělal jsem pro známého a funguje již více jak rok bezchybně.

Pro info: běžné průměry F-konektorů jsou od 5,5 do 7,2 mm a cena se pohybuje podle zdroje od 5,- do cca 25,- Kč za kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Ahoj,

mám Oct I. TDI 81 kW s Climatronicem, dlouho vše bez problémů. Teď mi najednou přiijde, jak se ochladilo, že v určitém okamžiku začne topit a neví kdy má dost - prostě topí a topí naplno, dokud nesundám teplotu o dva nebo tři stupně... pak dá chvíli pokoj a pak zas začne topit... až při natsavení na 18 stupňů už moc netopí...

Je špatně nějaké čidlo? Nebo co by mohl být problém?

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravím,

abych začal obecně Octavia I, r.v. 2003, 1,6 MPI 75 kW (pro tuhle otázku asi nepodstatné).

Mám problém s pískáním ventilátoru klimatizace (samozřejmě nejen klimatizace, dělá i teď a teď opravdu nechladím :-D). Takový vypozorovaný průměr je po nastavení na CLIMATRONICU na intenzitu ofuku na 4 a víc tak ventilátor dost nepříjemně píská. Občas při zvýšení otáček naplno pískat přestane, občas píská pořád. Jaký způsobem se to dá namazat, případně co se s tím dá udělat??

Díky moc za pomoc a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...