sk0d@ Vloženo 14. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Kluvi, prosim ta, ako sa vola tato tema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Zdravím, budu kupovat originál Carista adaptér (Amazon 16 GBP), pokud by se někdo chtěl přidat a podělit se o poštovné (20 GBP), prosím SZ, ať to tady nesviníme. Doufám, že nejsem off topic, když se téma jmenuje "Nákup...". Pokud ano, omlouvám se a prosím smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Red Dwarf: Tady mas adapter Carista za 20€ a postovne je jen za 2,50€. https://www.amazon.de/Carista-Bluetooth-Adapter-Scanner-Individualisierung/dp/B00YVHGTBM/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1531365483&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=carista&dpPl=1&dpID=413%2B33sPw6L&ref=plSrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) Nema nekdo aktualne tip na nejaky maly a levny adapter, ktery by byl funkcni s Caristou? Idealne z Ebay, nebo Amazonu, na Ali nejsem registrovany. Diky. Editováno: 12. Červenec 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Máš jich tady spoustu s odkazy, ale není to záruka, už se tu několikrát stalo, že víc lidí koupilo adaptér od stejného prodejce z odkazu a někomu fungoval a někomu ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Prave proto jsem chtel tip na nejaky konkretni, ktery nekdo kupoval aktualne. Ale vidim to spis tak, ze koupim primo ten origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Já kupoval ze SunnySoftu (odkaz tu někde zpět je), je sice dražší, ale fungoval. Nicméně dnes už se dá za podobné peníze koupit i originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 (editace) Diky za tip, ale vezmu radsi ten origo. Myslel jsem, jestli nekdo nema nejaky overeny za par korun. Objednal jsem si adapter za asi 60,- Kc na diagnostiku, ktera funguje perfektne, ale Carista bohuzel nejede. Editováno: 13. Červenec 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 V 25. 3. 2017 na 21:12, wirer napsal: @wirer má tento, screeny sú v téme Carista Mám přesně tento a napsalo mi toto, co stím je úplně špatnej? Akorát mi nakodoval S/S jinak nic. Poradíte a co ten ze Sunysoftu bude dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Máš to dobře spárované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 před 17 minutami, Stringo napsal: Máš to dobře spárované? Myslím že ano nevím přesně jak to myslíš? Ale normálně mi to načetlo a s apk se to spárovalo, nevím co bych dělal špatně, poraď tedy. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Jen se ptám, protože já musím mít v autě mobil a tablet - mobil se mi pořád páruje na rádio a byť se tváří, že se spojil s BT modulem, tak je spárovaný s rádiem, takže já nechám spárovat telefon s rádiem a tabletem se potom spáruji s BT modulem. Je divné, že máš v té kontrole všechny řádky červené, buď není dobře spárovaný, nebo je úplně špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Ono je vic situaci, kdy to nemusi fungovat, napr. otevrene dvere, nezapnute zapalovani, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Nemá někdo obd kabel na vcds diagnostiku? Nebo mě stačí funkční obd2 bluethoot modul a stáhnout vcds program na notebook a sparovat přes bt s modulem co mám na caristu a vag DPF? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 (editace) Nechce nekdo nepouzitou origo Caristu? Objednal jsem na Amazonu, ale nez dorazila, tak jsem prodal auto se kterym by fungovala. Vysla me na cca 600,- Kc, necham za nakup. Ostrava, nebo postou. Editováno: 27. Červenec 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Musí se adaptér vytahovat že zásuvky nebo tam může být zasunutý i když se s autem nejede? Mám adaptér že sunnysoft ELM327 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Já to tam mám někdy i týden a jezdím s tím, parkuju, prostě to tam mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Xanticek4400: Nemusí. Např. většina lidí, co ho používá na průběžné monitorování DPF, ho vůbec nevyndává. Je možné, že si adaptér něco málo bere i u vypnutého auta, takže by ho asi mělo smysl vyndat, pokud by auto dlouho stálo a nebylo na dobíječce. Jinak nevidím důvod na něj vůbec sahat. Na druhou stranu, pokud bych ho použil jednou za uherák na načtení chyb, bylo by zbytečné, aby byl pořád připojený. To jsme se ale dostali od nákupu vhodného adaptéru někam trochu jinam... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Ja som nechal adaptér zastrčený asi mesiac a potom som nenaštartoval. Odber nieje zanedbateľný. Keď nič iné, tak tam svieti LEDka. Niektoré adaptéry majú auto-off a tlačítko ktoré ho zas zapnú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Ja v aute nenechavam ani OBD2 konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Tento týden jsem zakoupil BT adaptér u Alzáka, konkrétně tento https://www.alza.cz/hobby/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm s caristou funguje bez potíží. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Ahoj, chystám se kupovat adapter na SII. Chci s ním provozovat CARISTU a VAG DPF. A měl bych pár otázek: 1. koupit raději BT nebo WIFI adapter? 2. Zvládně adapter obě aplikace? 3. Který byste mi v současnosti doporučily (nejlépe zu Aliexpres)? 4. Někdo v tromto tématu psal, že se mu to SII štekr nevešel skrz otvor v palubce (samotná zástrčka samozřejmě velikostní odpovídala). Může se to stát nebo je to blbina? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Může se to stát, že nepůjde zasunout, ale to ti tady nikdo nezaručí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 (editace) Koupil jsem tady: https://www.aliexpress.com/item/V2-1-V1-5-ELM327-Bluetooth-Super-MINI-ELM-327-Version-2-1-1-5-With/32825352433.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2cde4c4dfljkJ3 v1.5 modrý, cena 3,14 USD. Jak jsem ale zjistil z té aplikace nepodporuje plně protokol v1.4. To asi není dobré co? Editováno: 28. Srpen 2018, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.