Librus Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Dobrý den, měl bych takovou menší technickou prosím. V 5/2015 jsme kupovali Škodu F3. Letos se musí jet na první garanční prohlídku. Palubní pc ukazuje buďto samozřejmě km nebo dny. U nás zbývá nějakých 50+dní. Zajímalo by mě, jestli se mám i nadále řídit tím co mi říká počítač nebo podle toho, kdy jsme auto koupili, protože baterie nebyla ve voze více než měsíc, tak nevím jestli se to díky tomu nepozastavilo a tím mi to narušilo ten správný interval. Aby mi neřekli: ale pane vy jste měl přijít už v květnu a bylo po záruce. Děkuji za odpověď a přeji hezký prodloužený víkend :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Citovat Oni se v servisu také musí řídit jen tím, co říká palubní počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Palubní PC je přeci jen pomocník pro sklerotiky.. Záruka a prohlídky se řídí ujetými kilometry nebo kalendářem. A pokud auto koupeno v květnu tak na prohlídku v květnu nebo i dřív pokud najedeš víc km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Ne, me pri prodeji Fabie i Yeti rikal, ze servisni prohlidku oznami auto samo, ze to nemusim hlidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Zeptal bych se v servisu, me taky ukazoval pocitac asi mesic po tom co to bylo dva roky a bylo mi receno ze to ma byt do dvou let od prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Mě to zase hnalo na dvouletou garančku o víc jak měsíc dříve, (najeto 13 000). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 To jako že ještě o 2tkm dřív. Ono je v papirech přece co nastane dřív 2 roky nebo 15. A pc se podle toho řídí. Mě vcera naskocila hlaska o prohlidce a olejovem servisu na 30.5. Mam změnu intervalu na 1 rok olej. Ale na ofiko 2 roky mám čas do 3.7. Byl jsem servisu a povidali že SA neni tak akuratni v terminech a pokud olej nemam 15 tak mám v klidu dojet v prubehu 6/2017 bez ztraty zaruky. Byt to ale u vw tak 1.6 bylo pozde na olej a už by byl problem se zarukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ale já mám 2 roky/ 30 000, LL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 (editace) A není to tím, že to někdy špatně zadali v servise? Při minulé prohlídce. A taky když máš roční tak nevíš co s tím kdo prováděl předtím. A zkus porovnat datum výroby a první registrace. Editováno: 1. Květen 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 V 1. 5. 2017 na 10:34, Heini napsal: Ale já mám 2 roky/ 30 000, LL... Mě celkem překvapilo, že první prohlídka je po 2 letech / 30 000 km, ale všechny další jsou už vždy po roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Ten rozdíl je tolerance, která tam je - běžně 1000 km a nějaké dny, které jsou v tom, co palubní počítač ukazuje, započítány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 V 1. 5. 2017 na 8:32, Heini napsal: Mě to zase hnalo na dvouletou garančku o víc jak měsíc dříve, (najeto 13 000). ked som sa ja v predajni pytal ze kedy mam ist na garancnu prehliadku mi predajca povedal ze mi palubny PC, vypise 2000km pred 15000km - cize v dostatocnom predstihu aby sa nemohol nikto vyhovarat, ze za 2000km nestihol ist do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Je to tak. Už mi běží odpočet prohlídky - zbývá 30 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 No na garančce mi taky říkal, že to asi špatně nastavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 No vida já si to myslel. A ty prohlídky byly už od začátku 2+1+1+1+1......... Ono to má logiku 2+2 je dobré leda pro technickou. Jinak i dříve bylo 1+1+1 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Librus Vloženo 2. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 No..z vašich příspěvků si asi spíš napíšu do škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 (editace) Vytahováním baterie denně si záruku NEPRODLOUŽÍŠ!!!! Napiš do ŠKODOVKY, kdyby servisní prohlídky a záruku prodloužili, informuj na fóru. Editováno: 2. Květen 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 No a co ti tedy brání jít do dvou let od koupě. Mě auto na první garančku poslalo o dva měsíce dříve a to nebylo na olej, ten měl ještě 4000 čas. Když jsem to řešil tak jsem nic stejně nevyřešil. Stojí ti to potom se s někým dohadovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.