Combi2002 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) Ahoj, je to tak. Musíš mít ten motorek. U Canu je to taky tak, mám štěstí koupil jsem všechny 4 a řídící motorek levý přední má taky koncovku na A. Bez toho motorku to fungovat nebude :-(. A nebo kup novej :-( 3.976Kč :-( Editováno: 7. Březen 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ano,je to tak,jak jsem psal v příspěvku výš.Bez výměny motůrku u řidiče ti to fungovat nebude.Mám to vyzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Hm, tak mi nic jiného nezbývá no. Poptejte se mi u vás na vrakáči jestli ho tam nemají. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Málokdy prodají samotný motorek.. většinou komplet stahovačky.. když ti prodají motorek, tak už většinou mají tu stahovačku k hounu.. Zkusil bych spíše něco takového: http://aukro.cz/motorek-leve-predni-stahovacky-skoda-fabia-vw-polo-i3061862630.html.. ale zeptej se jaké má číslo dílu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Tak už jsem ho kontaktoval, tak teď budu čekat na odpověď a díky za odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Tak před chvilkou jsem dostal odpověď, že to není z fábie která měla 4x el. okna, tak budu muset hledat dál no.:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak už snad jsem našel ten motor s jednotkou jsem mu psal, že chci motor s jednotkou na řidičovu stranu z fábie která měla 4x el. okna a on říkal, že jí má, tak snad to bude ona. A kdyby to byla ona, tak jí jenom vyměním za tu původní a mělo by to fungovat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Ahoj, chlapci, tak už mám motor doma a i už rovnou v autě. Zadní okna mi fungují už dobře, ale nejdou ovládat ze strany řidiče, tak se chci zeptat jestli se musí natáhnout ty tři dráty nebo kolik jich je. Z toho viz foto. do té řídící jednotky co je na dveřích. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Jojo ze 4 na ovladači na 6 pólovou 3 ze 3 na ovladači na 6 pólovou 4 ze 14 na ovladači na 6 pólovou 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Jo jo díky teď to jdu zkusit. z ovladače: PZ. 3 4 LZ. 4 3 Blok. 14 5 Je to, tak správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 jo, přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Tak už mám hotovo. Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 tak to ovšem velká gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boorky Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 zdar chlapi, chcem pogratulovat ze sa vsetko podarilo mam v plane tiez dorobit elektricke stahovacky, kedze sa mi dostalo do ruk elektricke stahovanie na vodicovu stranu, je to LINovy motorcek 6y1959801, mam ho dokonca aj so zamkom, mam fabiu 2003 bez komfortu a origo centralu, elektronike sa rozumiem takze verim ze nebudem mat take problemy mam ale nejake otazky, planujem tam dat aj RJ komfortu ale neviem ake cislo RJ mam hladat, dalsia otazka, chcel by som tam dorobit kedze mam k stahoavcke zamok aj origo central, len neviem ci to pojde kedze tam mam teraz namotnovany neoriginal central, pojde spojazdnit ten zamok len na jedny dvere s tym ze sa budu zamikat aj ostatne s neoriginal centralom? snad ma chapete a dufam ze mi poradit, vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 zdar, tak jsem dodělal zadní stahovačky v CAN provedení. A nechal starej motorek u řidiče a ono to chodí i se to ovládá od řidiče, ale jen s ovladačem ze seata. S ovladačem od fabie chodí zadní okna,ale nejde je zablokovat pojistkou od předních dveří. Tak mi to vysvětlete. A to nemám nakódovaný 4 okna ale jen dvě. Jsem zvědavej co se bude dít až tam vrazím správný motorek k řidiči a nakóduju to na 4 okna co se pak bude dít. :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 komfortka se překóduje sama na 4 okna když je detekuje.. že nefunguje dětská pojistka může být způsobeno i špatným ovladačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 to jsem si taky myslel že se překóduje, ale je tam kód jen pro 2 okna a chodí všechna 4. A přední motorek u řidiče je pořád pro 2 okna. To mi právě vrtá hlavou, že od řidiče to ovládat jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ona se nepřekóduje, ale "ví" že jsou tam 4 okna a ne dvě a hlásí chybu, že je špatně nakódovaná. Tak to hlásilo mě, když jsem vyměnil LIN stahohvačky za CAN, taky to hned fungovalo, bez kódování, ale komfortka hlásila, že je špatně nakódovaná (pro neznalé, LIN stahovačky komfortku nezajímají a vůbec se nekódují) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Zdravim hoši, dodělávám si zadní el. stahování a mám několik dotazů. První se týká konektorů a kde je koupit. Sháním konektory do řj. ve dveřích a ovladače. Pokud jsem dobře pochopil tak ke každé řj. musím dotáhnout 4 kabely. +, -, CAN H a CAN L. Opravte mě jestli se pletu. Dál řeším jakou řj. si pořídit. Chtěl bych v budoucnu mít i centrál přes dálku. Jakou jednotku by jste mi doporučili? Umí dálku jednotka 6q0959433c? Poslední otázka se netýká stahování, ale ovladače el. zrcátek. Dal jsem na auto el. zrcátka, ale řeším zapojení ovladače. Zapojuje se také do řj. řidičových dveří? Pro zrcátka jsem měl volné konektory, ale ten ovladač nevím kam by se zapojil. Nebo je možnost že ty řj. by nebyly pro el. zrcátka, ale v tom případě nechápu, proč by měly volné konektory. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2017 konektory a ovladače koupíš ve škodovce nebo na vrakárně komfortku můžeš zatím nechat tu starou, okna budou fungovat DO umí "C" a "E" ovládání zrcátek se připojuje do ŘJ dveří, tuším, že to je ta samá svorkovnice, kam se připojuje ovladač oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Tak jsem se do toho pustil, udělal jsem pravou zadní stahovačku a + - CANH a CANL jsem vzal z A sloupku u spolujezdce. Jenže když jsem zjistil že v tomto stavu nefunguje žádné stahování, ani ve předu a taky nefunguje alarm. Dokonce ani zamykání a odemykání přes tlačítka na dveřích řidiče. Když zadní jednotku odpojím, tak to začne zase běhat. Kde jsem udělal chybu? Jinak řídil jsem se podle přiloýených obrázků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2017 (editace) a máš správné stahovačky, necpeš tam LIN? Ta jednotka vzádu je funkční? Editováno: 17. Září 2017, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Jednotka má kódové označení 6Y0959812 a jestli je funkční nevim, zkusil bych to diagnostikou zkouknout, ale teď jí nemam k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Zdravím, sice se jedná o starší téma, ale třeba se ho povede oživit. Mám v plánu také dodělat el. zadní okna. Mám Fábii 1 Combi (2006). Mám origo centrál a přední okna v el. Dle mého už se bude jednat o CAN komunikaci. Má otázka zatím pro začátek, kabeláž až následně. Stačí tedy sehnat zadní el. stahovačky s motorky, které budou mít označení 6Q1? S komfortní jednotkou, která tam je teď, by to mělo fungovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Ty máš faceliftový model a tam je na okna komunikace LIN a ne CAN.Ta byla na předfacelift.Na CAN by jsi musel předělat i přední okna.Komfortka bude fungovat.V příloze schéma zapojení a výpis nd. el. okna F1.xps El. okna nd.xps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.