zwan Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 To ski1961 Super díky za pekne foto! Kouknu a kdyz tak koupim. Mám auto par mesicu ale vyrobeno bylo 2015/4 a nechcu cekat az v nem budu mit napodzim bazenek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Tak to je pro mě nová informace, to jsem vůbec netušil, že ta klapka se u manuální klimy nezavírá..bylo mi právě divné, že jsem na netu viděl fotky s otevřenou klapkou a já ji měl stále zavřenou..tak ted už vím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 @zwan není zač, není to zas tak velká položka, tak jsem to tam prostě dal, jako mnoho jiných majitelů..jinak pokud chceš koupit co nejlevněji, tak doporučuji přímo ve škodovce, pokud ji máš blízko, protože tam je cena ještě o něco menší,,cca o 10,- Kč oproti těm škodadílům, což není až tak podstatné, ale ušetříš za poštovné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 To ski1961 Pokud si to jeste pamatujes muzes nam napsat kudy se tam dostat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 @zwan je to jednoduché..prostě sundáš to těsnění cca do poloviny a ten kryt ti vyskočí sám..akorát nevyskočí tak, aby jsi se tam dostal rukama..prostě ho musíš více zvednout a on ti většinou vyskočí z těch kolejniček u okna a pak už je volný přístup, akorát pak zpátky dostat ten kryt do těch kolejniček mi dalo trochu zabrat, ale když budeš trpělivý, tak to jde v pohodě..já trochu chvátal, tak mi to moc nešlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Ani jsem to nevyndaval na strane okna, jen jsem to trochu vyhnul a na zpusob jezka v kleci jsem to tam dostal a nacvakl. 5 minut stresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 já jak jsem to lehnce vyhnul, abych tam strčil ruku, tak mi to od toho okna odskočilo automaticky a pak jsem měl stres, jak to dám dohromady, ale podařilo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Já mám klimatizaci automatickou a kapka zůstává někdy otevřena někdy uzavřena (pokud nechám zařazeno R, je zavřená vždy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Ahoj, tak jsem učinil zjištění... mám manual klimu a pokud před vypnutím klíčku jsem zapnul vnitřní cirkulaci, tak mi klapka zůstala zavřená i po vypnutí... ale ten kryt si tam projistotu dodělám, páč bude podzim a listí si tam určitě cestu najde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Ještě dodatek... Teď jsem si objednal ten kryt sání dle odkazu ski1961 ve ŠA. Řekli mi, že dle toho čísla je to na Rapida, tak doufám, že to tam půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 před 14 hodinami, Martab napsal: Já mám klimatizaci automatickou a kapka zůstává někdy otevřena někdy uzavřena (pokud nechám zařazeno R, je zavřená vždy). Aneb, side-effect pridana hodnota Constructu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Aneb standardní chování, při R se zapíná vnitřní okruh i když signálka nesvítí. S tím constructem si mně dostal, mám ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Jo, to už mne dělala FI :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Mám sice Rapida, ale zatéká mi dovnitř přes klapku u manuální klimatizace dovnitř a stejně tak jako na videu kolem kabelových svazků do motorového prostoru. Předpokládám že v servisu se ničeho nedomůžu, dá se ten kryt nasávání sehnat i na toho Rapida jak jsem tu četl ? To samotné zatékání k motoru asi nemá smysl řešit nebo to na Fabii přetesnujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 @Malarkey to zatékání nemá cenu řešit, pár jich to zkusilo na reklamaci, ale nikdo neuspěl, dle škody normální stav..jinak ten kryt na rapida je úplně stejný, takže stačí koupit ten, o kterém se píše výše :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Ahojte, montoval jsem kryt sání vzduchu do kabiny. Už chápu jak se v kabinovém filtru nasbírá půlka lesa. Je tam prostě díra a hned za ní ventilátor. Takhle tam je alespoň mřížka na listí a podobně. Ve škodovce stál 270Kč, na druhej den na mně čekal. Montáž zabrala anine pět minut. Jen procpat ten filtr okolo tlumiče si vyžaduje trochu manipulování. Pokud to někomu pomůže vyfotil jsem montáž. Jak psali ostatní stačí sundat gumu co spojuje levé a pravé torpédo a přizvednout. Nakonec jsem torpédo vyndal i z drážky u okna jinak to nešlo. Zpětná montáž si vyžádala trochu síly. Přikládám 2 foto kdy je to vidět. Snad to někomu pomůže. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Ahojte, myslíte, že táto chyba zatekania bude aj na fabiách vyrobených v roku 2019? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Pokud nemají kryt, tak nejspíše ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 a modelový rok 2018 je na tom ako? stále s touto chybou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 MR18 je stále bez krytu, MR19 (FL) jsem se ještě nedíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 To je to tak zásadní “chyba” která brání koupě Fabie? Nevšiml jsem si, že by si na to plošně majitelé F3 stěžovali. Většinou si tady ten kryt lidi dávají spíš preventivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Souhlas s Milanem. Sám mám manual klimu a nikdy mi tudy nezateklo. Kryt jsem si tam dodal jen pro klid svojí duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Prostě když prší, nesmíte stát čumákem do kopce, tedy pokud máte manuální klimatizaci a nemáte namontovaný kryt. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Mám automatickou klimatizaci a klapka stejně zůstává otevřen, asi dělám něco špatně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Mě to je jedno, klapku nesleduji, kryt nemám a zatím vždy sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.