e1. Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března V mojom prípade vyššie sa nejedná o leasingované vozidlo. Auto je moje a riešim "5 ročný bezplatný servis v cene vozidla" t. j. servis ktorý k Superbom dáva(l) a pravdepodobne aj servisom prepláca slovenský importér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 14. Března Sdílet Vloženo 14. Března Prohlídka ve cca 105tis km + pravidelná prohlídka (rozšířený rozsah prohlídky????) vyšla na 8300. Jinak brzdy komplet stále původní, ani nezmiňovali nutnost výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března @e1. tiez som to kedysi riesil na F3, tak isto som to mal presvihnut asi o 200-500km (musel by som pozriet historiu). ak som to nechcel cvakat, zhanal som odtahovku z PO do KE...kazdy mi vtedy tvrdil (aj servisaci), ze nesmiem presvihnut limit. ci sa nieco odvtedy zmenilo a o kolko, ti povedat neviem (dnes som zistil, ze znamy uz prijimacieho technika pravdepodobne nerobi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Předplacený servis, resp jeho zaplacenou konečnou hodnotu, ať km nebo čas, nesmíš přejet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťoural Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března 42811 km servis výměny oleje 507.30 lišta stírací d+n 84.55 filtr oleje 315.88 kroužek těsnící 65.08 olej 504/507.00long 2437.89 sada stír. lišt 1021.25 Celkem 5377.00 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna Pocujte, je normalne, aby mi servis drzal auto 2 mesiace? Dal som vymenit mechatroniku. Povedali mi, ze to bude trvat 2-3 tyzdne. Zacina mi 9ty tyzden, Keby tam nevolam, tak mi ani nedaju vediet. Som nasrany do nepricetnosti. Kludne mi mozu drzat auto dalsich 6 mesiacov, lebo nevedia, kedy im pride suciastka. Ziadne ospravedlnenie, nahrada nic. Ked som sa ich spytal, ze ci by mi mohli aspon dat nahradne auto kedze auto uz nutne potrebujem, tak povedali ze ano, za 2000kc na den. Je toto normalne?? Je to autorizovany servis v Hodonine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna A co ma ten servis delat kdyz tu mechatroniku nema a nemuze si ji ani objednat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna před 3 hodinami, Martin Ninaj napsal: ze ano, za 2000kc na den. Je toto normalne?? Mně bylo nabídnuto za 1000 na den a nebo Fábku za 700 na den, nakonec jsem ji vzal neboť nic jiného nebylo volné. Nakonec mi i něco odpustili, neplatil jsem plnou taxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna 10 hours ago, p2p said: A co ma ten servis delat kdyz tu mechatroniku nema a nemuze si ji ani objednat??? No neviem, mne by prislo normalne, ked sa termin opravy predlzi niekolko nasobne, tak by som ocakaval, ze sa autoservis ozve, upozorni ta na to, spyta sa ta, ze ci som s tym ok, a ze ake su moznosti. Keby im tam nezavolam, tak mi takto budu drzat auto rok v kuse? Len tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Asi tak. Ak je auto pojazdné, vrátiť späť, ak nie je, tak informovať majiteľa o dobe čakania a bezplatne ponúknuť náhradné vozidlo (hlavne ak doba opravy presahuje 30 dní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna Prohlídka na 120tis km. Výměna oleje + palivový filtr (na vyžádání), výměna oleje DSG bratru za 19tis. Jinak stále ťuk ťuk nic. Desky a kotouče od výroby stále ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září Necelich 50000 km. Prohlídka s olejem + svíčky, pylovy filtr, brzdová kapalina, seřízení světel, prezuti, uskladnění kol + 2 nové letní gumy 18281,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietropablo Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Je normální, že přesně pětileté auto se 106t km mi na infotainmentu píše "Prohlídka za 19000 km nebo 180 dní? Měl jsem za to, že servis bude ve 120t km, příp. v celé roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října (editace) Kedy bolo auto naposledy na tejto prehliadke a pri akom stave km? Intervaly sa resetujú po každej prehliadke...... Niekedy musíš ísť na prehliadku skôr kvôli kilometrom, niekedy za stanovené obdobie nespravíš "predpísané" kilometre, takže po čase sa tie intervaly rozhádžu. Editováno: 8. Října, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října jo, je to normalni. prohlídka je co 30tkm nebo rok (co nastane drive) ... a kdyz to za rok nenajedes, jdes kilometrove drive. tak, jak pise @brrrrm u tebe to treba znamena, ze auto najelo za posledního pul roku 11tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietropablo Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října @hamoun to jsem přesně myslel, buď km nebo rok. Mě zarazilo, že to není v říjnu (koupě 10/2019) nebo ve 120t km (násobek 30). Po mě to chce buď v březnu (5,5 roku od koupě) nebo 125t km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října @pietropablo tak nekdy vyjde rok a nekdy km a ono se to rozjede všude pri kazde prohlídce se nastavuje znova rok/30tkm ... proste je to normalni ... tim bych to uzavrel, at neschytame, ze se nedržíme cen. mel jsem na stejne starem aute prohlídku na 180tkm ... menili i svicky. jinak nic ... cenu nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Října Sdílet Vloženo 9. Října (editace) On 10/7/2024 at 8:30 PM, pietropablo said: Je normální, že přesně pětileté auto se 106t km mi na infotainmentu píše "Prohlídka za 19000 km nebo 180 dní? Měl jsem za to, že servis bude ve 120t km, příp. v celé roky. to zalezi, kdy presne byl servis a co za interval tam nastavili... jestli 30tis km/1rok a auto to napsalo napr. 1.10.2024 ve 106tis km, tak posledni servis musel byt v 87000tis, resp. pred 185 dny, tj nekdy kolem 9 ledna 2024 - ale to plati u pevneho intervalu - Skodovka muze mit i promenlivy ne? Editováno: 9. Října, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietropablo Vloženo 9. Října Sdílet Vloženo 9. Října Díky za osvětlení 👍 Až budu po mém zdeformovaném servise, tak hodím cenovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogale Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Me ted menili volant (znama klasika, nedetekoval polozene ruce) a zadni vetrak predni sedacky hlasil chybu v diag. Nakonec misto 31 tisic to bylo skoro 35.. ale platila pojistovna (Defend Insurance Car Protect).. Za vymenu voleje jinak chteli cca 11 tisic (ty ve se zblaznili). Originalni olej, filtr a tesneni sroubu me staly na netu 1900 i s postovnym a vymenili jsme s kamosem na zvedaku sami (reset intervalu pres cinske VCDS). Ceny tech znacek jsou fakt usmevny, za vymenu predniho skla chteji aktualne pres 23 tisic, bezny autosklo servis s originalnim dilem (a to i se serizenim asistencni kamery) chce 15 (a to si myslim, ze to nacenil schvalne na max kvuli limitu pojistovny). Radsi nechci vedet, kolik by mi nauctovali za beznou vymenu pneu, ty jsem si radsi koupil i s diskama k vymene na heveru sam. Snad tu nebudu moc za socku 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu @frogale samotná výměna motorového oleje (+ trocha chladící kapaliny): výměna - přehození kompletních kol (+ uskladnění celé sady) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu (editace) motorovy olej TotalEnergies Quartz 9000 5W-40 API SP, kupil som 9 litrov, 51 eur plus novy stupel prevodovy olej TotalEnergies Fluidmatic DCT MV, 6 litrov, 43 eur plus nova zatka s podlozkou plus 13 eur VAS6262 haldex olej ravenol awd-h, liter, 16 eur plus nove oba stuple s podlozkami a nove sroby a tesnenia na pumpu asi 10 eur pcv ventil hengst s jednou sponou, 34 eur 1 magnet n205 s oboma olejovymi ventilmi, 55 eur, plus 30 eur specialne naradie na vybratie ventilov 4 sviecky brisk platin, 29 eur mann motorovy, prevodovy, vzduchovy filter, 33 eur . . . to-do: olej v zadnom diferenciali, prednej uhlovej prevodovke, brzdova kvapalina dot 5.1, chladiaca kvapalina g12evo, kabinovy filter Editováno: 11. Listopadu, autor: denial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.