Lukas_86 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Dá se, případně uměl by někdo aktivovat kontrolku zapnutí potkávacích světel? Já prostě někdy nevím, jestli se potkávačky zapnuly, nebo jedu jen na denní svícení, tak to řeším tím, že pořád mžourám na tlačítka, jestli jsou podsvícená, případně zapnu světla manuálně. A pak na ně zapomenu a jezdím s nimi další den úplně zbytečně za dobré viditelnosti. U dvojkového Superba byla kontrolka, takže například při vjezdu do tunelu jsem hned věděl, zda se světla rozsvítily. U trojky tohle není. Díky moc za informace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Tady by ti mela svitit kontrolka v otocnem ovladaci svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 To je prašť jako uhoď, jestli mžourám na otočný ovladač pod volantem, nebo na podsvětlení tlačítek. Jde mě o klasickou zelenou kontrolku potkávacích světel, která by se rozsvítila na přístrojové desce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Ta tam (dle meho) vubec neni... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Je to možný, proto jsem se zeptal. Pokud není, tak se nedá nic dělat. I když je zajímavé, že dvojkový superb kontrolku měl a trojkový nemá. Jen mě to překvapilo, že s novým modelem přijde nějaké zhoršení. Stejně jako například taková blbost - vyjímatelná baterka v kufru. U starého svítila na 2 výkony, u té nového superbu svítí už jen na 1 výkon a to ten slabší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Jako je fakt, ze z pocatku mi tam ta kontrolka taky chybela. Ale pak jsem se naucil to kontrolovat na tom spinaci a uz mi to neprijde. Proc ta kontrolka nezustala klasicky v budikach, vi buh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Tuto kontrolku ŠA bohužel zrušila u všech modelů. U FIII si to jeden z členů fora dodělával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 A taky nechápu, proč na tom přepínači svítí jen pozice "obrysových světel" (ty dvě žárovičky), jak vidno např. zde (asi 0:34): (svítí = nejen podsvícení, ale "aktivní" svit) ...Zatímco svítí i tlumené. Dost nelogické. A tím víc, pokud člověk přesedlal z Fabie II, kde pro jistotu kontrolka obrysovek naopak vůbec nebyla. (verze bez Maxidotu aj.) Takže nepoznal, že řádně nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 20. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 (editace) ... tuto kontrolku Škoda zrušila u všech modelů... Aby řidiči jak blbouni hledali pod volantem kde co svítí, místo jedné blbé kontrolky :-D I když teď jsem si vzpomněl, že u O2 byla kontrolka na potkávačky, ale zase kontrolka předních mlhovek se rožínala na ovladači světel, který normálně svitíl zeleně, tak při zapnutých předních mlhovkách jejich symbol teda svítil silněji zeleně. Protože se jim kontrolka nevešla vedle kontrolek potkávacích, dálkových a zadních mlhových světel. Tam někdo kupodivu nacpal kontrolku na tempomat. Docela by mě zajímalo, kdy vymýšlí, kde přesně bude umístěná která kontrolka a jestli tam vůbec bude, nebo ne. Editováno: 20. Listopad 2018, autor: Lukas_86 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Taky me to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 před 52 minutami, Lukas_86 napsal: I když teď jsem si vzpomněl, že u O2 byla kontrolka na potkávačky, ale zase kontrolka předních mlhovek se rožínala na ovladači světel, který normálně svitíl zeleně, tak při zapnutých předních mlhovkách jejich symbol teda svítil silněji zeleně. OII FL už měl tuto kontrolku normálně funkční v přístrojovém štítu, ale to už se dostáváme mimo téma SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Možná to u SIII pude stejně: https://wirer.sk/ledlowbeam/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 dokódovať to nejde, je to mechanická vec. môj návod máš o príspevok nižšie, zatiaľ som robil v troch F3. pri S3 je nutné skontrolovať budíky, či tam vôbec je symbol a natiahnúť to podobne. len málokomu sa do toho chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) Vyřešil jsem to jednoduše pomocí Smart gate. Mám v autě natrvalo telefon s aplikací Škoda, který se připojí ke Smart gate při startu. A v aplikaci si lze navolit kontrolky na všechna světla, tedy nejen na mlhy a dálky, ale i potkávačky, parkovačky denní a brzdové. + mnoho dalších fičur, jako např. celkový stav počítadla km, což mě také irituje, že se schovává za tempomat. Editováno: 25. Listopad 2018, autor: signoflife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Tiez mam Smartgate. No kvoli kontrolke by sa mi urcite nechcelo zapinat ho a nechavat mobil v drziaku... Hlavne ak sa ponahlam na 12km do a z roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Však ano, každému podle libosti, někdo zase nerad rozebírá auto......:-)) Nebo na to prostě nemá čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 U mňa je Smartgate na široké lakte, keďže sa mi pripája na náhodnom princípe. Chcel som si tiež nechať od wirera dorobiť tú kontrolku na budíky, ale zistil som, že už mám akúsi kontrolku. Je ňou navigácia Waze cez AndroidAuto. Ak svietia svetlá, navigácia sa prepne do tmavého nočného režimu (neplatí to myslím pri daždi, ak sa svetlá rozsvietia spolu so stieračmi). Predpokladám, že sa tak prepínajú aj originálne navigácie. Ale mám ešte jednu kontrolku, dorobené stropné svetlo s diódami catvision (wirerova robota)... červené diódy sa rozsvietia spolu s parkovačkami/stretávačkami. Pri pohľade do späťáku to človek hneď zbadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 (editace) AndroidAuto na Swingu nemam, mam radsej kontrolku :D Niekto hlada obchadzky, ja som isiel priamo Editováno: 26. Listopad 2018, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Len pre väčšinu z nás je priama cesta dosť neprejazdná a tak si musia hľadať tie obchádzky.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.