Aleš S Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Ahoj, potřebuji odpojit baterku a nevím či je potřeba něco nakodovat (navi nebo imobilizér) mám škoda superb lll. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Okna,dojazdy,inak nic,ale svietit bude prvy moment vsetko,ako stromcek.Postupne zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Ty okna jdou jako u starsich skodovek ze tojedese dolu este 2x zmacknes dolu a to stejny nahoru ? Nebo se to musi pres diagnostiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Diagnostiku nepotrebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Nepotřebuješ nic,jen 2x nastartovat a jet....ŘJ budou nicméně plné chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Co autorádio, nebude potřebovat odkódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 po odpojeni baterie je tedy potreba neco udelat? krom tedy vyse jiz zmineneho? Budu zitra potrebovat odpojit baterii, tak se ptam co mne ceka:) MR2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 tak uz jsem to vyzkousel sam:) neni potreba nic, jen ujet par metru a pak znovu nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Vzdyt ti to Shaarky napal presne jak to je. Kdyby jsi ted udelal diagnostiku, tak je v polovine jednotek chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Mám ale dojem, že se jedná pouze o dočasné chyby a samy se přemažou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Ano, je to tak. Jednou jsem kvuli tomu laboroval asi dve hodiny a po par metrech stromecek zhasl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Ty mluvíš o kontrolkách na palubce. Já to myslel tak, že se časem samy smažou (přepíší) ty chyby v řídících jednotkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Tam taky, pokud se dobře pamatuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Je to tak jak napsal bojler, osobne vyzkoušeno a použito na Fabii III, pochybuji, že jiný model Škodovky by to měl jinak . Jestli ano, tak by se o tom psalo v návodu k obsluze příslušného modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 po odpojení baterie nefunguje el. ovládání předních dveří. Musím stále držet při zavírání či otvírání a na dálku též nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Musis nastavit dojezdy. Kazdy okno sjet dolu 2x este zmacknout dolu pak manualne vyjet oknem nahoru a zase este 2x zmackniut nahoru a tim by to melo byt nastaveny a fungovat 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Přesně tak. Je to tady napsáno o pár příspěvků výše. Stačí mrknou do návodu k obsluze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Po odpojení baterie všetko naskočilo OK okrem poruchy ACC ani po 2x 300 m a opätovnom štarte. Budem vďačný za radu mimo doporučenie navštevy servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Aj keď sa mi zatiaľ nik neozval, tak problém sa vyriešil aj bez VCDS. V Údajoch o automobile, Settings , som našiel možnosť obnovenia nastavenia ACC z výroby a po odsúhlasení sa porucha stratila. ACC momentálne OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Si odpajal bateriu kvoli nabijaniu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Áno ale viem že sa nemusí, ale som panelákový obyvateľ a nemám 230 V na ulici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.