chaosrx Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Jen pro info, řeším nefunkční internet v autě, ecall, nastavení hlavního uživatele, shop a vše co souvisí s internetem. Prý je ve Scale nějaký vadný SW z výroby a musí se přehrát a znova nakódovat jednotka. Je na to prý i nějaká servisní akce, tak pokud s tím máte někdo problém, možná to bude tím. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 @chaosrx hlasi ti aj nefunkcne SOS? lebo ja mam s tym problem a uz raz menili RJ a v pondelok idem s tym vramci garancky zase. tak kazda info by bola vitana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 (editace) Nefunkční SOS to nehlásí a mačkat to na zkoušku nechci. :D U ostatních to píše žádná licence - obraťte se na svého prodejce. Problémy s tím jsou asi častý. Doprovází to ale víc věcí jak jsem psal - internet, nefunkční Škoda Connect apod. Editováno: 23. Červenec 2020, autor: chaosrx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 @chaosrx prosim ta, skus pozriet v menu v infotaimente, ci nemas SOS nefunkcny. Mne sa casto stava, ze nic nehlasi na maxi dote, dioda je zelena, no mam zapisanu chybu v infotaimente. Este doplnim, ak to stlacis, vide hlasenie na displayi, ze za 10s sa vytoci tiesnova linka a odosle poloha GPS. a mas volbu volat ihned a zrusit. Ak kliknes na volat ihned, uz to neprerusis ani vypnutim motora a odstavenim auta, otvorenie dveri. To sa stalo mne minule. Ak stlacis zrusit, ukonci to bez vytocenia 112. Takze otestovat sa funkcnost vytacania da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Dnes jsem zkoušel Plánovač tras ve Škoda Connect (na PC) a je tam už ikonka Odeslat, zadal jsem si adresu domů, dal odeslat do vozidla, adresa odeslána do vozidla:) Tak uvidím odpoledne, jak pojedu domů, kde se to v autě objeví :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Rád by som to vyskúšal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 4. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ani mě Connect už více jak hodinu nefunguje. Ani na webu, ani aplikace v mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Kvalitné služby .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 @Joscer Jsem na tom stejně :) Zřejmě další změny a vylepšení :) Jsem optimista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 5. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 @Kolacek12 Tak jak jsi dopadl s tím exportovaným cílem do vozidla? Já jsem si plánovač pustil jen tak na chvíli dnes po ránu. Dal jsem vyhledat moje bydliště, ale podle popisného čísla to nic nenašlo. Jen podle názvu obce to označilo střed obce. Když jsem na mapce přímo označil polohu mého domu, v černém vyhledávacím poli se objevila přesná adresa. Ale zmizela ikonka pro odeslání do auta i ikonka pro uložení. Pak jsem zkusil najít adresu sestřenice, ke které občas jezdím na východ Slovenska. A přesto, že je to malá vesnička, tak se místo našlo přesně, i podle čísla popisného. To už šlo uložit (do auta jsem to neposílal). Objevila se zpráva o uložení, ale ta nejde zavřít (ani tím křížkem, který je tam "aktivní"). Tak jsem dat zavřít celý webový prohlížeč a opakovaně jsem se do Connect přihlásil. A marně hledám, jak se dostat k uloženým místům. Nechápu, jak něco takto polovičatého mohou pustit mezi zákazníky. Já jsem programátor, a stydím se za ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Ešte by chlapci zo ŠA mohli popracovať na funkcii aby sa dalo z aplikácie poslať cieľ do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Ale ved to samozrejme mozne je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 (editace) U mňa takto. Robím ja niečo zle? Alebo ... Editováno: 5. Srpen 2020, autor: musko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 (editace) stlac to navigovat a zmeni sa ta hlaska na odoslat do vozidla...a v aute si ho potom vyvolas z cielov online.... Editováno: 5. Srpen 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Tak mňa po stlačení navigovať vždy prepne na navigáciu Google Maps ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Mne takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Na iOS aplikaci je u mě nabízeno pouze navigování prostřednictvím Waze, Apple map atd. Odeslání v nabídce tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Tak to je to isté ako u mňa. Iba možnosť navigovať cez iné aplikácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 @Joscer Taky jsem marně hledal uložené cíle a trasy. @Patrik1971@musko Mi to jde odesílat do vozidla jen přes prohlížeč v PC, z mobilu nic, po zadání adresy je tam tlačítko Ukázat trasu, zmáčknu, ukáže se trasa s tlačítkem Navigovat, zmáčknu, spustí se Google mapy, zruším křížkem dole navigování, v nastavení Goole map (vpravo nahoře tři tečky nad sebou) vyberu sdílení tras, vyberu Škoda Connect a vyskočí mi hláška Vůz nepodporuje ŠKODA Connect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musko Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 @Kolacek12 presne takto sa to správa aj u mňa. Tak snáď to nejako doriešia v ŠA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 před 3 hodinami, Patrik1971 napsal: stlac to navigovat a zmeni sa ta hlaska na odoslat do vozidla...a v aute si ho potom vyvolas z cielov online.... Kde tam ty cíle online najdu? Procházel jsem navigaci v menu, mačkal vše možné, ale odeslané cíle/trasu jsem tam nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Nacitaju sa mi automaticky pri starte auta,ked zapnem navi,pripadne cez menu skoda connect v podzlozke ciele online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Taky jsem prohledal v navigaci snad všechno, ale nenašel jsem nic, co jsem si do auta poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 (editace) @Patrik1971Jaký máš infotainment? A kde se ti v navi ty cíle online ukazují? V menu Škoda Connect nemám. Editováno: 5. Srpen 2020, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Columbus Ale asi pokial nemate zaplatenu,alebo aspon na prvy rok gratis verziu infotainment online,asi preto Vam to nejde.Je to splateny produkt. Aktívne 15.01.2021 Infotainment Online Vyhľadávanie bodov záujmu online (Hlas), Gracenote, Import cieľov online, Počasie, Vyhľadávanie bodov záujmu online (Text), Dopravné informácie online, Moje body záujmu, Parkovacie miesta, Hlasové ovládanie online, Aktualizácia máp online, Správy, Import trasy online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.