Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@bojler to myslel spíše tak, jestli tam ten USB-C konektor v zrcátku bude standard "zdarma" a nebo za tučný příplatek :)

Tak to tipuju 400-500 Kč.

Varianta s radici pakou...

IMG-20191113-WA0000.jpg

IMG-20191113-WA0001.jpg

Upraveno od Martin Bednář

V ‎7‎.‎11‎.‎2019 na 14:20, Dixik2 napsal:

Bude tam hlasová asistentka Laura.

A její tygři?

Zajímalo by mě, co všechno bude umět ovládat, protože dotykáč místo tlačítek mě irituje - například nastavení teploty. Jasně dá se použít automat a nesahat na něj, ale jde to tak napořád? AUTO klimu používám posledních 14 let v celkem čtyřech autech, ale v každém do toho pravidelně vrtám a vždy je jednodušší poslepu nahmatat kolečko nebo tlačítko než v menu nejprve najít nastavení teploty (výdechů, ECON, atd...) a pak to nastavovat. Aktivní bezpečnost jako prase, fakt - to se divím, že to v Bruselu ještě nikomu nedošlo. Asi je to tím, že ti si svoje zadky nechávají vozit a sami auto neřídili, ani nepamatují.

No a USB-C, to je kapitola sama pro sebe. Počítám, že minimálně do faceliftu, ne-li do Octy V bude standardem klasické (velké) USB = na všechno bude třeba do Šáde, která v tomhle předběhla dobu, redukce a speciální kabel. Škoda... .

Ráčí bych měl Lauru na sedadle spolujezdce a při ruce ručku.

Ovladanie ACC mohli dat na volant...a tiez tlacidlo startovania by si naslo podla mna lepsie miesto

• 1 měsíc později...

Ten volant je opravdu hnus. Si vzpomínám ještě na dobu Felicie, kdy byl ve vyšších verzích 4 ramený volat zdůrazňován jako něco luxusního, no a teď je to přesně naopak :)

Doba se mění. 
A v reálu se mi to docela líbilo. Záleží na vkusu.

Přesně tak, v reálu je ten volant super.

IMG_20200116_103159.thumb.jpg.80f2f5b2ce1e082f83efcb6557b584ec.jpgIMG_20200116_103203.thumb.jpg.3f56dff3b2ecd4aec8a690842f965993.jpgIMG_20200116_102652.thumb.jpg.c3efd7d88ca79faf4dee843f109363d7.jpgP1160126.thumb.JPG.059ea705543b4dfffd2b3b662106fa08.JPGIMG_20200116_102658.thumb.jpg.064c0b6582209344d524653fdd092148.jpg

Niekto bol vo Viedni na autosalone :)

Ten volant je sice neobvyklý, ale poté, co jsem ho viděl naživo si myslím, že časem si na to lidi zvyknou, jako na ty 4 světla u OIII. A že by si OIV někdo nekoupil jen kvůli volantu to pochybuju...

Stále existuje hromada lidí, kterým se čtyřočka nelíbí a právě díky tomu si jí nekoupili. ;)

Myslim, ze vetsi hromada lidi ji nafasovala...

A ja bych ten volant klidne bral. Nemam s nim problem.

Fuj, je to hnus, nicméně to snad jde napravit připlacením za normální volant, ne?

Vyhřívaný volant vypadá stejně, takže tomu moc nadějí nedávám. Čistě teoreticky to pak možná půjde vyřešit aftermarket volantem.

Měl by tam jít tříramenný sportovní multifunkční vyhřívaný volant. ;)

Luxus volant 

S volantem to bude jako se zenskejma. 100 lidi, 100 chuti :-)

• 2 týdny později...

Netuší někdo, co je na sedadlech tohle? Když už jsem si říkal, že nesmyslná kulatá opěra v Rapidu a Octavii Active/Ambition budou zprovozeny ze světa, tak to vypadá, že v IV sice budou sedadla větší, ale zase tam udělají takovéhle výstupky.

sedadla.png

Asi výmysl pro lidi se širšími rameny :-) Třeba to nebude tak skosené, jak se na některých obrázcích zdá....

Upraveno od PetriCZECH

Já mám v O3 sportovní tříramenný volant a tahle varianta mi na prvních fotkách dávala smysl (dost často při delší trase držím volant uprostřed dole nadhmatem, takže musím mít dva prsty narvaný v tom pruchodu spodního ramene). Ale proč má tento dvouramenný dole nějaký ten pokus o ergonomii? Ve výsledku to vypadá, jako by došel materiál, tak se tam to spodní rameno vynechalo. Ale asi by to nevypadalo tak "cool", kdyby to dole bylo proste jen rovný.

Já jsem byl ze soukromé O3 před FL zvyklý na 4 ramenný volant a nějak si na 3 ramenný v nové O3 FL nemůžu zvyknout (6tis km). Opřeš levý loket do dveří a prostě to tam chybí, ale je to o zvyku, dávám bolševikovi ještě měsíc, i když na něčem jezdíš 2 roky .. Takže si člověk  si zvykne i na nový v O4. Za mě je to nepodstatný detail, asi je spoustu jiných důležitějších věcí ..

• 3 týdny později...

To se nedalo ... Simply clever volant

EU.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.