tom01 Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 (editace) @miklisek Mi doporučil toto: https://www.panoil.cz/silikonova-vazelina-p3/ Má s tím dlouhodobou zkušenost na Rapidu, tak třeba sdělí podrobnosti, jak dlouho mu to vydrží do dalšího ošteření a jak je celkově spokojen. Já, jak jsme si psali výše, to na mém Rapidu zkusil nejprve odmastit, resp. zbavit toho asi vosku z myčky. Nepomohlo to. Když jsem to těsnění rukou zvenčí promačkal, tak mě to vrže jen v místě styku sametek s černým lesklým obložením B-sloupku. Scala to má zde řešeno už jinak oproti Rapidu. Zkusím zde nejprve máznout lojem na rty, když to nepomůže, tak pak zkusím tu silikonovou vazelínu... Editováno: 11. Listopad 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Mě funguje toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Toto aplikuješ na sametky na styku rámů dveřních oken se střechou a sloupky? Jak douho ti to vydrží nevrzat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Jj u O4 i na ty sametky. Mažu na jaře a na podzim. Vrzání od rámů neregistruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Jj, Panoil jsem taky praktikoval a docela fungoval, uz nemam, musim prilezitostne objednat. Jinak co myslite ten ricinovy olej a guma? Je to jen pokus-omyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 před 4 hodinami, tom01 napsal: @miklisek Mi doporučil toto: https://www.panoil.cz/silikonova-vazelina-p3/ Má s tím dlouhodobou zkušenost na Rapidu, tak třeba sdělí podrobnosti, jak dlouho mu to vydrží do dalšího ošteření a jak je celkově spokojen. Mažu dvakrát za rok obě sametky po celém obvodu. Prostor karoserie, kde dosedají sametky nikdy nevoskuju. Auto myju jen ručně, pokud jdu na ruční myčku, pak program voskování nikdy nedávám. Je pravda, že vrzání slyším nejvíc za levým uchem, což by místu styku plastového krytu sloupku s těsněním nahrávalo. Navíc je to tam 2x - přední a zadní dveře. Ale netestoval jsem to, jestli tomu je tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 @Jan R. ahoj, kdy a za kolik jsi kupoval? Jsem se na to ptal o prazdninach u nas v salůnu a cumel na me jak pero z gauce. Nic nezna, nevidel, neslysel, proste jak Fučík nebo partyzani 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Kupoval jsem v lednu v OBautodily za 189,- Momentálně nemají, obj.číslo 000096310D. Píší vyprodáno, třeba začnou vyrábět https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/gel-pro-peci-o-gumu/p/000096310D Jedině projít salony v okolí, třeba se někde válí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 před 11 hodinami, cosby napsal: Lůj na rty a je dlooouho pokoj.používám "X" let Toto je original obdoba tvojho Loja...pouzivam uspesne uz vela rokov na roznych autach SONAX Ošetrenie gumových tesnení - loj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 (editace) Neskúšal ste niekto nejak upevniť tapacir na vodicovej strane? U mňa stačí ruku oprieť a počas jazdy vrzga neskutočne. Editováno: 14. Listopad 2022, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 Tak jsem 14 dni zpet lehce maznul sametky ricinovym olejem. Po pomackani dveri jeste zjisteno vrzani u C sloupku, pote podstriknuto silikon spray a zatim ticho, hura! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 V 14. 11. 2022 na 9:12, petulko napsal: Neskúšal ste niekto nejak upevniť tapacir na vodicovej strane? U mňa stačí ruku oprieť a počas jazdy vrzga neskutočne. Jestli není vůle ve spojích s tapecem. Jedině zevnitř stříknout WD po celém obvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 Na všemocné WD zapomeň, je to suchý a vyschne. Jako čistidlo na flintu je super, ale mazadlo určitě NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 Mě to funguje, někdy dám i bílou lithiovou vazelínu. Další fáze je podlepit. Že by vyschlo ... Takové ty mikro pohyby různých plastů, rozpínáním teplem, chladem. Zmizí tím toto lajdáctví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Doporučuji silikonovou vazelínu. Absolutně nesmrdí, nevysychá, je potravinářská. Když se tam opře hubou nějaká "stopařka", ani o tom neví 🤣🤣🤣 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák75 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Zdravím vás pánové. Pořídil jsem si novou Scalu a trápí mě drnčení plastových dílů u vnitřního zpětného zrcátka. Pokud je přimáčknu, tak to přestane. Nemáte nikdo návod jak sundat ty plasové krytky, abych mohl utlumit drnčení? Nikde jsem toto téma nenašel, tak bych rád o zkušennosti s tímto rachtáním. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 25. Červen 2023 Sdílet Vloženo 25. Červen 2023 (editace) riesil uz niekto reklamaciu vrzgajucich vnutornych madiel na scale ? A este ak by niekto vedel cisla plastov na prednych A stlpikov Editováno: 25. Červen 2023, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Ano resil jsem - po neuspesne reklamaci v servise, kde nejdrive bylo zamitnuto primo vyrobcem jsem se obratil primo na skodu MB, zaslal video a dalsi informace a po nejake dobe prislo vyjadreni ze puvodni odmitnuti bylo vporadku, ale ze vyjdou vstric a na naklady vyrobce a naklady prodejce byly vsechny vnitrni madla(calouneni) vymeneny. Oproti puvodnim to je neskutecny rozdil, ale i tak za velkeho tepla proste ty madla nejsou zcela bez pazvuku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 takze jedine skusit. . mne zacali vrzgat nenormalne vsetky 4 . Otcovi na kamiqu nevrzgaju vobec. chalani neviem niekto ci v Dilenskych priruckach je postup ako rozobral oblezenie A stlpika vnutorneho ? Neviem to najst. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Najdeš to v karoserii montážní práce vnitřní skupina 70 - Obložení /tlumení,podskupina 5 - Výplně interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Ďakujem pekne idem sa na to pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 V 25. 6. 2023 na 16:13, m.a.r.e.k napsal: riesil uz niekto reklamaciu vrzgajucich vnutornych madiel na scale ? A este ak by niekto vedel cisla plastov na prednych A stlpikov Ahoj, řešil už snad třikrát, a pořád je to skoro stejné 🙂 Nejlepší na tom je, že arogantní přijímací technik tvrdí, že nic nejde slyšet při zkušební jízdě a že ty zvuky "nemají naposlouchané", když jsem mu řekl, že když prodávají nová auta, měli by vědět, jak se mají vozy chovat. Ale já už na to nemám nervy, koukám se po jiném voze a hlavně jiné značce. Ne kvůli vrzání, ale celkově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 9. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2023 Madla som riešil v rámci záruky pomohlo snáď na pol roka. A stlpik vrzga stále. A čím ďalej viac vrzga celá palubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2023 (editace) Stlpik som reklamoval 3x prvy rok. Nikdy nic nikto nepocul. Tak som chytil penu do coho su zapichnute jigove hlavy, vid. obr. Tu penu som si narezal na rozmer aky som chcel a jemne zapravil do spoja A stlpika s palubovkou, tak ze pena vklzla medzi spoj uplne a nevidiet ju. A stlpik odvtedy nevrzga. Inak podaktory aj uspesne reklamovali A stlpik, ale to asi budu tie servisy, kde robia ludia co aj chcu pocuvat, ked pride zakaznik reklamovat. Editováno: 9. Říjen 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2023 Jaaj a budem ešte citovať Vaculíka...jeden technik mu povedal, že pri fábii novej generácie, kde to vrže tiež to môžu robiť spreje na palubovku. Keďže v showroome nič nevrže. Ja osobne som sa na tomto pobavil maximálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.