kysa Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Ahoj, řeším problém s výměnou vodní pumpy a také následné výměně chladící kapaliny, mohl by mi někdo poradit, která chladící kapalina G13 je nejnovější? Bud balení 1 litr č. dílu 3T0080010 nebo balení 1,5 litru č. dílu G 013A8JM1 (které bych tam měl mít i dle VIN). Prý byl nějaký problém s těmito kapalinami, nedocházelo k tomu aby vůz topil atd. Nerad bych do auta nalil něco co tam být nemá. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Nevím, jestli je úplně nejnovější, ale toto je chladící kapalina, kterou doporučují v tom článku ve SM: 5E0 121 013 - výrobce BASF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 A já Ti poradím běž do škodovky a kup si tam přesně tu, která tam podle VIN patří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 7. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2019 no dle čísla VIN a škodovky tam patří ta 1,5l balení, ale záleží jestli tam patří dle VIN, nebo dle doporučení toho nejlepšího, to mě zajímá. Hlavně je tam cenový rozdíl skoro 200 Kč při koupi toho 1,5litrového balení o proti 1 litrovému. Zajímá mě zkušenost někoho, kdo měnil vodní pumpu i chladící kapalinu, tak jakou tam dal, nebo jestli je tu někdo ze servisní sítě a ví, která se tam vždy dává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Kolikrát ji ještě budeš měnit, že řešíš dvě stovky na balení... Zajeď si někam do škodovky, tam ti podají patřičné informace odpovídající tvému vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 8. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2019 tak problém vyřešen, problém s chladící kapalinou se týkal rapidů 1,6 tdi, Octaviím se to naštěstí vyhlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanecek Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Myslím si, že máš mylný informace, octávii se nic nevyhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 8. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2019 volal jsem raději ještě do jednoho servisu a řekli mi, že mi tam nalejí co tam patří podle VIN, mě tam patří ta varianta 1,5 litrového balení. Že chyba chladící kapaliny byla u Rapida a u Roomstera. Já stále doufám, že mi to někdo vysvětlí, ale asi to nikdo nedovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Možná ti pomůže tento úryvek z článku.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 9. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Děkuji moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Pri vymene rozvodov, isla aj pumpa na vymenu s vodou. Predajca mi odporucil MaxGear. Od jula stale fialova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Tuhle kapalinu určitě ne. Viz SM. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fel0n Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Dá se někde na internetu sehnat, kapalina 5E0 121 013 - výrobce BASF ? Nebo budu muset přímo do škodovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Každý autorizák to má skladom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Řešil jste už někdo preventivní výměnu chladící kapaliny za tu novější doporučovanou od BASF? Pokud ano, na kolik to tak v autorizáku vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finOzjeh Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Dobrý den, rád bych si s Vámi poradil o tom jakou chladící kapalinu mám dolít. Vlastním O3 1.6 TDi 77kW Na nádržce chladící kapaliny mám napsaný G13, ale rád bych věděl kterou přesně koupit nebo je to jedno a můžu tam dolít každou s označením G13? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaT72 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Dobrý den, chci se zeptat zda se někdo setkal s touto hláškou infotaimentu - Škoda Octavia III, 1,6TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Pozri sa pod kapotu a zistíš v čom je problém. Máš málo chladiacej kvapaliny. Ak nemáš tak možno čidlo KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.