Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

u Style zcela jistě (já už ji klimatizovanou nemám), u MC předpokládám také není jelikož to zmizelo z popisu stejně jako u Style, teď je tam jen "Odkládací schránka před spolujezdcem, osvětlená"

Scala o ni mimochodem přišla taky..

Editováno: , autor: Kallath
Vloženo

Tak to sa mi teda nepáči, že to tam nebudem mať nik ma na to neupozornil. To by malo byť samozrejmosťou. Ani ma to nenapadlo sa opýtať. Kedže som bol pozerať v predajni a tam to tie modeli mali. No autá čo som pozeral pred 4 mesiacmi boli 2019 

Vloženo

Kdysi jsem měřil teplotu ve schránce ve Škodě Octavii II a bylo tam s puštěnou klimatizací okolo 13°C. V létě to bohatě stačilo na vychlazení pití. Tam se mně vešly 2x 1,5l PET, to už si o tom v Kodiaqovi či Kamiqovi můžeme nechat jenom zdát....:)

• o 1 rok později...
Vloženo

Klimatizovaná přihrádka jde snadno dodělat.Stačí sundat přihrádku a na tělese topení za ofukem na nohy je gumovou zátkou zaslepen vývod k přihrádce v které je připravený otvor na ovládací ventil.Takže stačí sundat zátku nasadit hadici a ventil.

Objednací čísla jsou 5E0816311 hadice vzduchová za cca 114,- Kč.5E0816355  9B9 ventil  za cca 212,- Kč.

Namontovaná hadice.jpg

Otvor na schránce.jpg

Ventil.jpg

Výstup z topení.jpg

Zátka.jpg

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
  • o 7 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...