Červen 9, 20205 r Mě se také líbí.Jezdil jsem s ním v O IV a dobře se drží.Vzpomínka na Škodu 105 L.:
Červen 9, 20205 r pėkná vzpomínka, ten volant se dal držet i za střed, já jsem měl i ten silnější z GLS
Červen 9, 20205 r No jo, ale u Škody 105/120 byl ten volant krásný vůči ostatnímu interiéru, zvláště, když si ho porovnám s volantem z předchozí řady 100/110. Dnes mi ten dvojramenný volant připadá jako nějaký krok zpět, spíše tedy krok k finančním úsporám. No a komu se tedy nelíbí (a že jich podle mne tedy bude), tak ať si připlatí za ten tříramenný, budeme ho v budoucnu vydávat za sportovní a něco extra. Co na tom, že to doposavad byla běžná výbavová verze. Upraveno Červen 9, 20205 r od DušanV
Červen 9, 20205 r před 15 hodinami, Bikes napsal: vypadá to, že to budou cpát všude priprava na to, ze jednou tam volant nebude zadny.. :-(
Červen 9, 20205 r před 16 hodinami, Jan R. napsal: To jsem se lekl, zlatá stará Je již známo co konkrétně bude jiné. Vidím novou potahovou látku na sedadlech.
Červen 9, 20205 r Ono je otázka, jak moc tomu renderu věřit, třeba černá tečka na ukazateli teploty Climatronicu, Svítící MaxiDot a Climatronic bez zapnutého zapalování, před klidkou u spolujezdce plast bez perforace... Každopádně, na tom volantu chybějí některé tlačítka (třeba na levém rameni vpravo nahoře), což je docela škoda, že tam zůstanou nevyužité prostory...
Červen 9, 20205 r Autor před 4 hodinami, Petr AMF napsal: Je již známo co konkrétně bude jiné. Vidím novou potahovou látku na sedadlech. Ne, ke konci týdne budu vědět více
Červen 9, 20205 r Mooooc by mě zajímala pevnost volantu :D Jestli se to kroutí jak tenkrát u Feliny tak to hodně štěstí ...
Červen 9, 20205 r Zase nějaká pohádka? Nevím co se ti tenkrát kroutilo, měl jsem feldu (95) se starým provedením volantu a druhou s pytlem a na volantu se mě absolutně nic nekroutilo a ani na xx služebních. Měl jsem i favorita z první serie jen pro podniky a těm se uvolňoval "pěnový" věnec, kterým se dalo kroutit. Tvoje starost o pevnost je k smíchu. Upraveno Červen 9, 20205 r od ben06
Červen 11, 20205 r Švýcarský ceník MY 2021: http://imagepool.spruenglidruck.ch/pageflip/skoda_pl/d/d_pl_newfabia/index.html 1.0 TSI 81 KW posíleno na 84 KW.
Červen 11, 20205 r To 84kW vypadá na překlep, je u toho hned 110PS = 81kW, všude jinde je tam uvedeno taky 81kW. A DSG u 70kW moc nechápu, logické by bylo opět pro 81kW... asi emise. Ale že by za to stála homologace takové kombinace?
Červen 12, 20205 r https://www.auto.cz/interier-skody-fabia-se-pristi-tyden-zmeni-dorovna-krok-s-octavii-a-kodiaqem-134785 Nějaké podrobnosti k MY2021? Mám objednáno na OL F3 Style plus combi 81kw + několik prvků výbavy navíc, tak co mě případně čeká, jestli mi ještě nevyrobí MY2020 :-). Snad se poté nebude šetřit až příliš. P.S. Jinak co se 2 ramenného volantu týká, tak mně se líbí. Ale každý to má jinak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.