DušanV Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) Kvalita dnešních nových vozů v celém VW AG, se začíná dle všeho, propadat do čím dál většího bahna. @Jan R. to tedy nas....re, obzvlášť, když se člověk několik měsíců těší na nový vůz. A ačkoliv je to téma o problémech s elektronikou, tak je vidět, že těch problémů je pravděpodobně vícero, napříč celým spektrem výrobku, tedy automobilu. Čím dál dražší auto a kvalita přitom , jak za nějakou Dacii, a to se nechci této značky nějak dotknout, jen mě to tak napadlo, jako přirovnání. Editováno: 21. Únor 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Elektronika fajn, ta funguje. Řeším jen vybíjení auta přes noc v garáži po 13h a něco na motoru stále bzučí, když není zapnuté zapalování. Přijdu na to, servisu se obloukem vyhnu nebo něco odpálí a bude to ... 😀. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) K tomu bzučení - když se k auto blížím s klíči třeba v kapse, vítá mě taky takovým bzučením. Zjistil jsem, že otevírá a zavírá regulační klapky přívodu vzduchu do motorového prostoru ve spodní části nárazníku. Tak jestli ji třeba nemáš nějakou seknutou a nesnaží se pořád až vybije baterku... Editováno: 21. Únor 2021, autor: jakas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) Dík kouknu. Přijde mi to z vrchní části ale zkusím. Klapkami to není při zamčeným, nastartovaným autě zavřeny a nebzučí. Editováno: 21. Únor 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Natočil jsem krátké video s probliknutím ukazatelů teploty chladící kapaliny a stavu paliva v nádrži. Žádná OTA aktualizace zatím nepřichází. probliknutí ukazatelů.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 A ještě jedna nová příhoda. Za jízdy, aniž bych cokoliv mačkal jsem byl z ničeho nic odhlášen z infotainmentu a spustil se konfigurační pomocník. Opětovné přihlášení hlavního uživatele (mě) končilo chybovou hláškou. Přihlášení se podařilo až další den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 🤪ctavia 🤦♂️V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekA Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Tady už je dlouho klid, že by se to už nesralo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 @ZbynekA spis uz bylo vsechno vyřčeno😆 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 před 42 minutami, ZbynekA napsal: Tady už je dlouho klid, že by se to už nesralo? Majitelé vzteky rozlámaly klávesnice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 @Rapid1.0 a mobily hodit do kanalu😆 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 před 11 minutami, Rapid1.0 napsal: Majitelé vzteky rozlámaly klávesnice. Ne, mají auta již několik dnů/týdnů v servisech a čekají jak se to vyvrbí, takže zatím není o čem psát. Doufám, že jsem touto humornou poznámkou nenaštval majitele OIV, někteří třeba na tom opravdu mohou i takto být. Asi nám již začíná z toho covidu a z těch všech omezení a neustálého sezení u PC trochu hrabat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Kolegyně má dva týdny staré auto v servisu, kde nevědí co s tím. Řeší to ŠA. Infotainment padá do zeleného pruhu, na digi budíkách hlášky o nefunkční kde čem, levá strana klima na mrazák, pravá topí na plnej kotel a další srandy... Takže tak. Po roce výroby stejný problémy.. Novější SW nemají, tak neví co tam nahrát 🙄. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Já taky už 2 týdny v servisu a přímo v MB a nevědí co s tím, čekám na papír, že to nejde opravit a dobropis 😀. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Aktuálne v servisu přehrán SW na verzi 1668 a zlepšení nepozoruji. Parkovací asistent (ne)funguje jak se mu zrovna chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Jak tady delší dobou ničím nepřispívá TragedieJZD, tak bude něco opravdu špatně :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Největší sranda ke, že už začínají být nervózní i dlouholetí zapřísáhlí příznivci a nekritičtí obdivovatelé škodovek 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Před nějakou dobou jsem radil počkat... a platí to stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekA Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 4 hours ago, Jan R. said: Já taky už 2 týdny v servisu a přímo v MB a nevědí co s tím, čekám na papír, že to nejde opravit a dobropis 😀. No, zrovna tebe dne tady varovali. Ale doufám že ti to brzo opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 JJ beru to šel jsem do rizika. Tohle bude vada z linky nikdo takový problém neměl. V pohodě jsou horší věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Ahoj, člověče mně to taky blikalo jako tobě, ale po poslední aktualizaci mi to už nebliká. Na to by měla být už aktualizace podle mého hotová. Nevěřím, že to přestalo samo z ničeho nic. Jinak já po poslední reklamaci nemám žádné problémy (ťuk, ťuk, ťuk,...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato241 Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 @jakas mne to tiež tak preblikávalo zo začiatku a potom to po nejakej aktualizácii prestalo a už som to viac ako mesiac nevidel podobne ako @Pawlisko 20210109_093440.mp4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Ahojte, tak aby tu nebolo tak ticho, pridám niečo aj ja, to auto dokáže stále niečím prekvapiť, ak si myslím, že mi už vybehli všetky chyby, ktoré mohli ( a že ich bolo), Octa IV ma vždy rýchlo vyvedie z omylu.. tentokrát si zmyslela, že mi nefunguje zadná pravá smerovka.. VID_20210324_112313.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Druhý den to ale zmizelo ne? Já měl něco podobného jednou, při zamčení a 4h stání to nadobro zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Uvidím zajtra, video je dnešné. Ale auto bolo zamknuté a odstavené kým som bol u zákazníka a nezmizlo, a áno ako píšeš, všetky závady po odstavení zmiznú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.