-
Similar Content
-
By Stuchloš
Zdravím,
mám škodu OII 1.9 TDI rok výroby 2008, není mi úplně jasné jaký přesně kabel bych měl koupit aby se auto připojilo správně. A jaký je rozdíl mezi HEX-CAN a HEX-V2 (zřejmě podle roku a modelu auta že?). Kdyby někdo věděl poprosil bych rovnou o odkaz na nějaký e-shop, děkuji všem.
-
By fil013
Zdravim potreboval by som pomoct lebo uz som z toho fakt zufaly .... auto po nastartovani pekne zohreje mozno uz po 5 minutach zacne fukat pekne studeny vzduch aj za normalnej jazdy ale hned ako dam podlahu a auto si podradi a proste zacne sa rychla jazda automaticky zacne najprv chladnejsi vzduch kurit a ked rychla jazda pokracuje tak to ide dalej a dalej az do uplne studeneho vzudchu .... neviete cim by to mohlo byt ?
-
By Octtdi
Zdravim, mam problem s oct1 tdi 81kw ASV
vibruje mi pri 3-4-5 stupni 1700-2200 otacok ale len pri plnom plyne, vibracie idu ako keby od podlahy, volant ani paka nevibruje...
Vymenene:Filtre,
vstreky z druheho auta a bez zmeny
-saci kos cisty-
poloosi som skusal 4
-predvstrek, volnobezna davka nastavena.
-kolesa som skusal 2 pary.
Pedal nevibruje, zotrvak neklepe
Mal niekto podobny problem?
-
By Pawouk
Tady se můžete rozepsat podrobně o spotřebách. Ideální je napsat údaje z PP (průměrná spotřeba, průměrná rychlost, ujetá vzdálenost, doba jízdy včetně fotografií), popsat ujeté trasy a styl jízdy. A nakonec konfrontovat průměrnou spotřebu podle PP s výpočtem podle ujeté vzdálenosti a načerpaného paliva (přesnějších výsledků se dosáhne až po několika natankováních).
-
By Marius2696
Ahoj, neví prosím někdo jak vyřešit můj problém se sacím potrubím?
Svítí mi kontrolka motoru, auto cuká při studeném startu a diagnostika ukazuje chyby P2015 a P2014.
Před časem jsem udělal výměnu sacího potrubí, které jsem koupil z ebay. Bohužel se stav vozu nezlepšil, ba naopak zhoršil (nejspíš hodně špatná koupě).
Auto má teď při studeném startu několik vteřin kolísavé otáčky a cuká při studeném rozjezdu výrazně více... Kontrolka motoru svítí neustále, se starým potrubím cca za 3 dny zhasla...
Děkuji za případné rady a odpovědi.
-
Recommended Posts