Jan R. Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Zadání prodloužený interval, olej LL, nesahat na SW. Cena mi přijde v pohodě na Prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekA Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 On 8/16/2021 at 3:35 PM, Jan R. said: Zadání prodloužený interval, olej LL, nesahat na SW. Cena mi přijde v pohodě na Prahu. Hahaha zadani nesahat na SW :DDDDDDDDDDDDDDDD bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 ja som kupoval veci mimo autorizak - tam mi len vymenili veci a zapisali do eknihy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Se bude časem lidem hodit vynulování intervalů 👍🏻 IMG_1783.MOV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 … a u virtual budíků? 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Až potkám někoho s nimi na srazu nebo předváděčku, zkusím to tam pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Pro virtual: https://youtu.be/OMCGaENlTnA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexgala2 Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Ahojte borci môžem sa vás spýtať že čo vsetko obnáša prvá výmena oleja a prehliadka interval ? Išiel som o 5k km skôr pre istotu :D ale na faktúre nevidím filtre atd… tak sa chcem spýtať či menili aj tie (nie som až tak znaly diky ) PS: menili mi aj kryt motora - odtrhol sa, a prahovú listu lebo sa doskriabala farba, samozrejme nic na záruku vsetko som platil ja 🙂prikladám Fa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexgala2 Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Poprípade nemáte rozpis prác v intervaloch kedy sa čo mení? Moc ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Jedno téma na servis tu je už jsme tam nahráli i faktury. Při prvníl olej, filtr, šroub. Při 30 je i kabinový a kontrola auta, při 60 snad i vzduchový filtr. Rospis zatím nikdo nemá, hledal bych to v tématu Octavia 3. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Veď máš najazdené len 15000km, tak to auto nepotrebuje meniť vôbec nič a prehliadka v týchto kilometroch by mohla byť naozaj len pohľad zo spodu auta, či tam nie je niečo uvoľnené alebo vypadnuté, tzn. možno 10 minút práce. robili to 2.5hod aj s výmenou krytu a lepením lišty, cena 38EUR/h sa mi zdá viac ako férová. Olej je vymenený po roku, takže určite OK - neviem či ťa do servisu vyhnal "strážič servisného intervalu" alebo si sa rozhodol sám, v každom prípade to bolo u priameho vstreku po roku dobre. Neviem čo je "nádstavec k filtru" samotnú výmenu filtra ako položku za filter na faktúre nevidím. Určite by som nesúhlasil s výmenou oleja bez výmeny filtra - môžu ti tvrdiť, že filter má životnosť 30000km a ako bonus ti teda ušetrili nejaké peniaze. Neviem koľko oleja je v 2.0TSI (nájdeš v knižke) a nechcem byť negatívny, ale ak je tam naozaj 5.7L ako je fakturované tak si liter uliali bokom, pretože vo filtri zostal starý olej. Nebola by to síce tragédia, ktorá by spôsobila poruchu motora, ale ako čítam rôzne články okolo tak u motorov s priamym vstrekom je čerstvý olej po roku - ak nenajazdíš 30000km za rok - celkom dôležitá vec. Asi by som si určite žiadal nabudúce zapísať do objednávky pri predaní auta do servisu "výmenu oleja a filtra". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 Já v mém RS měnil olej po zajetí motoru (v necelých 3000 km) a na faktuře mám taky 5,7l a pouze položky "NÁSTAVEC FILTRU S TĚSNĚNÍM" a "KROUŽEK TĚSNÍCÍ". Upřímně jsem teď celkem zaražený 😀 Ani ve snu by mě nenapadlo, že by neměnili s olejem filtr. Hlavně, když jsem měl požadavek, ať vymění pouze olej a olej. filtr, protože to byla moje první návštěva tohoto servisu a po předchozí zkušenosti s jinými servisy jsem doslova alergický na to, když si někdo přijde pro auto a na faktuře jsou položky jako "dolití vody do ostřikovačů", "kontrola osvětlení a stěračů" a podobné nesmysly, které si zákazník neobjednal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 (editace) před 13 hodinami, fabik263 napsal: .... a na faktuře jsou položky jako "dolití vody do ostřikovačů", "kontrola osvětlení a stěračů" a podobné nesmysly, které si zákazník neobjednal. Pokud je to při prohlídce v servisním plánu, měli by to minimálně zkontrolovat. Je na to určitě i ČJ (časová jednotka) kterou vykáží a taky si ji nechají zaplatit. Že tě sedřou na kapalině, nebo ti vymění stírací lišty je jim jedno, jestliže je to v plánu dané prohlídky nic neporušují. Vždy při příjmu vozu je tedy lepší říct, že něco nechceš. V některých autorizovaných servisech se na to slušný technik při příjmu auta sám zeptá a pak to zadá do zakázkového listu. Editováno: 8. Prosinec 2021, autor: stanmar úprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 Takové položky jsou tam jen po kontrole auta 30, 60, 90… . Na malých 15, 45 … na nic jiného nesahají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 (editace) o čom točíte? však filter tam je 06L115562B , bolo by kúpiť okuliare do budúcna 5,7L oleja do toho motora sedí presne ... Editováno: 8. Prosinec 2021, autor: suri. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 Ďakujeme za upozornenie. Okuliare máme a položku "Nástavec filtra s tesnením" sme všetci videli. Len akosi z popisu položky - keďže nemám O4 a zdá sa že ani ďalší kolegovia - tažko vydedukujeme že sa jedná o olejový filter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 daj si číslo do googla , je to oficiálny názov ktorý tej skladovej karte dala firma Škoda-auto .. mimochodom už tak cez 30 rokov ... neverím že SP nevysvetlil položky na zákazke pri odovzdaní auta potom sa tu konšpirujú teorie ako pri očkovaní ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 olej automat 7kvalt 120 000km ,rozvody 210 000,haldex kazde 3 roky bez ohladu km,tak som sa dnes informoval v skode. Mam tam aj znamu musim jej zavolat neviem ci sa pomilila alebo to zmenili , ked som kupoval auto vravela pry 60 000km automat olej vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Myslím že olej v mokrých spojkách je po 60ti km, nám v práci to mění pro jistotu ve 30ti km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Červen 2022 Sdílet Vloženo 24. Červen 2022 Co se tak divam s lonskym vypisem tak filtry sli hore dohromady skoro o 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2022 V 24. 6. 2022 na 15:10, RDMBR napsal: Co se tak divam s lonskym vypisem tak filtry sli hore dohromady skoro o 500 A to ti nedali už ani 8% slevu na materiál🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2022 @kacer1 mam si to vzit priste tu fakturu ze na to zapomnel, jeste mi neaktualizovali sw bo jim pry nesel server🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 @kacer1 tak dnes to vratili 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Mě čeká první garančka cca za dva týdny. Rok a měsíc ježdění, 29000 km. Tak jsem celkem zvědavý, kolik to bude. :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.