Přejít na obsah

Celopolep vozu


jenycek

Doporučené příspěvky

Mali sme niekedy polepený predný nárazník a kapotu na Astre G. 5 rokov to vydržalo v pohode. Potom začína byť vidieť v niektorých miestach, že to je folia - tak buď ti to nebude ešte chvíľu vadiť alebo to jednoducho vymeníš. Hlavne pokiaľ máš základnú farbu (nie metalízu) je to dobrá voľba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono hodně záleží na kvalitě fólie a kvalitě provedení polepu. Je totiž potřeba připravit lak na polepení a polepení provést do detailu. Co jsem viděl některé polepy za pro mě rozumné peníze, tak se s tím nikdo moc nemaže a polepení je na detailech vidět. 
Viděl jsem ale i kalkulace na Octavia Combi, kde se cena pohybovala kolem 40 tisíc. A tam bych tomu i věřil, že to umějí dělat profesionálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za 40k by som si dal polepiť Ferrari ale nie Octáviu :)

Omlátený je vždy predný nárazník a kapota - závisí tiež od štýlu jazdy - ja ho mávam ako po streľbe z guľometu. Predpokladám, že ľudia so súkromným nájazdom 5÷10tkm ročne to možno ani nepotrebujú alebo je v pohode polep za 5000, ktorý buď stačí aby sa auto dalo predať alebo ho obnovím po 5 rokoch za ďaľších 5000Kč.

Myslím, že aj super polep bude mať od väčších a rýchlejších kameňov značky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem o tom uvažoval. Mám tip na jednu dobrou firmu, která ale bohužel neumí vykomunikovat moje specifikace a dotazy na materiály, časovou náročnost. Polep s umytím a detailingem se imho na 8 hodin stihnout nedá. Já počítám tak 20k, překvapili mě, že 8k, ale jiné plochy, než chci - chci hlavně dveře a kapotu, plasty mě nezajímají. 

Jinak základ je parkovat jedině podélně. Zatím mám jeden zásek od zmrda, co tam pěkně pojezdil, takže asi 2x2 cm a prohlubeň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Já mám osobní zkušenost s Vlesku.cz (již 2 auta). Na svoje RSo jsem folii dával na přední nárazník, světlomety, kapotu, B sloupky (silně doporučuji, protože i přes vysokou opatrnost jsem na tom klavírovaném laku už měl mikroškrábance, tomu se holt člověk bez folie asi nevyhne) a nakládací hranu kufru. Se vším všudy 20k s DPH, auto jsem tam měl 3 dny (ale podotýkám, že jsem na to nespěchal a podle jejich slov je lepší to tam nechat třeba o den déle, aby mohli poupravit případné nedostatky, které mohou vylézt až po čase) a mimo folii mi na něj ještě dali keramický detailer. Při vyzvedávání jsme se dohodli, že kdyby nedej bože někde vylezla bublinka nebo se v nějakých záhybech folie odlepovala, mám se za 2-3 týdny stavit na kontrolu, kde se vše doladí. Ta nebyla však třeba :) Za mě opravdu super přístup, ochota a dobrá komunikace.

Editováno: , autor: fabik263
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Taky jsem poptal nabídky od pár firem na polep přední části auta (kapota, blatníky, světla, nárazník + zrcádka). Směřuju to k folii XPEL. Je to tedy zatím ve fázi promýšlení, protože se mi zas nechtěj dávat desítky tisíc za folii, takže uvidím podle toho, o kolik si řeknou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakonec jsem si to nechal udělat od Wrapstyle. Mám Front-kit + střecha + klavírový lak B sloupku a pátých dveří PPF folií. Zbytek pod keramikou. Cenově 50.000 Kč bez DPH. 

 

Naprostá spokojenost. Jednou za 3 měsíce jezdím na kontrolu keramiky a jednou za 6 měsíců od polepu na záruční kontrolu.

  • Díky 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám na RS od WRAPSTYLE polepený 100% předku (včetně světel a mlhovek), blatníky, A sloupky a náletovou hranu střechy (pruh cca 20 cm po celé délce). Tou nejdražší 10 letou OpticShield™ NANO fólii a zatím spokojenost. Cena myslím 33.000 Kč s DPH.

 

@petr.podzimek no celopolep Octavie 4 RS by vyšel na cca 100.000 Kč u WRAPSTYLE.

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za těch 33k vč. DPH by se o tom asi dalo uvažovat. Včera jsem jim psal o nabídku přes ten jejich formulář na webu, tak uvidíme, co mi napíšou.

 

Zatím mi odepsali jen z xpel-europe.com a tam si řekli za předek (bez A sloupků a hrany střechy, naopak se zrcádky) o 33 tis. Kč a za celopolep 88 tis. Kč bez DPH s tím, že by prý byla možná nějaká sleva či co. Platit za předek 40k (vč. DPH) se mi už nechce, tak uvidím, co mi napíšou další.

 

@iphonik4Jak dlouho jim to trvalo polepit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Front kit je všechno po A sloupky včetně zrcátek. Jen polep cele střechy je za cca 10k Kč bez daně. A v té ceně je i aplikace keramiky na zbytek. 
 

U mě to bylo na týden, protože folie na střechu je řezaná na míru. 

Editováno: , autor: jenycek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak před hodinou jsem to předával k polepu fólií Xpel do pražské pobočky https://www.xpel-europe.com/.

 

Dal jsem si tam "tu nejlepší" fólii Xpel, kterou mi doporučili - Xpel Ultimate Fusion https://www.xpel-europe.com/xpel-ultimate-fusion/. Objednal jsem si celý předek (kapota, nárazník, blatníky, světla, zrcádka, A sloupky) + exponovaná část střechy + jsem dostal zdarma černě lakované B a C sloupky, interiérovou lištu black piano s infotainmentem. Mělo by to být za 33 390 Kč bez DPH. Dnes ráno přistaveno k polepení, zítra po práci (cca 16:30) budu vyzvedávat.

 

Ještě mi doporučovali dát na zbytek auta keramiku, ale na to teď už nemám přebytečné prostředky. Přece jen jsem kupoval před týdnem samotné auto + zimáky (disk i pneu) a další prkotiny. Časem nad tím zauvažuju kvůli konzervaci zbytku laku, abych za 10 let nesundal fólii (nebo neodpadne, když to takhle má nějak vydržet :D ) a přední část vozu se neleskla a zadní byla zašlá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cca mesiac.

ja som mal skor iny problem - po tom ako stalo na letisku od 10/22, na laku bol bordel. doslova bol matny tak, ze pred tym ako nalepili foliu a aplikovali keramiku ho museli jemne rozbrusit - rozlestit nestacilo. pod foliou mal inu strukturu ako na inych castiach karoserie ale stale to nebolo take ako ked auto pride rovno z lakovne.

Ked sme na to pozerali pod svetlami, bolo to uplne zvlastne. Cize to ze tie auta tam stoja moc nerobi dobre laku ako takemu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...