Jan R. Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Mě když to pískalo jen v jedné situaci, jednou jsem tam dobrzdil přes ručku a ticho. Zadní kromě flíčků jsou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 drobne flaky na kotucoch zadnych mam aj ja . predne su v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Jediné, co mě napadlo, když prostě prší a pak ručka přes noc, udělá hezavé flíčky. Časem se odbrzí, ale vznikají jiné nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 (editace) Kotuc je vpohode,problem je ta nepodarena lepiva platnicka,ako aj u inych modelov napriec VW/SKODA koncernom.Chcelo by to najst platnicku obdobnu ako ma Superb/Passat/Arteon,tu s tym modifikovanym oblozenim a plieskom a bolo by po probleme. Napis na platnicke pise ATE/Ferodo Mozno by to chcelo vyskusat prave to Ferodo,ktore pre Scalu ponukane je. Zadné brzdové doštičky Ferodo Premier 1J0698451Q (skoda-diely.sk) Alebo toto ATEcko Zadné brzdové doštičky Ate Ceramic 1J0698451Q (skoda-diely.sk) Editováno: 14. Duben 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Já si ani nemohu stěžovat. Přední vyleštěné, vzadu nějaké fleky. Občas, když někde vidím stát F4/Scala/Kamiq kouknu na jejich stav, tohle staré přes 2r. Bylo to před obchodem, Kamiq běžně jezdí ne odstátá bazarovka, tam to mají všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Paradoxne je Kamiq asi imunnejsi,lebo rodicia jazdia malo za 2 roky 10 000km a brzdy maju bez akejkolvek opatery v pohode stave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Zena, Kamiq, zadni brzdy ko. Uz mam koupene nove, jen si najit cas na vymenu. 🥲 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 A aku znacku si zvolil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 @Patrik1971 Koupil jsem ATE za dvojku komplet. Výměna snad už konečně příští týden. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 A značka Brembo je ok? Ja mám vymenené asi necelý rok a zatiaľ nepiskaju a kotúče sú ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 (editace) Brembo ok. Já tedy kupuju to nejlevnější🫣 a vždy v poho. Kus železa a deska. Není potřeba v tom hledat složitost. Pískat můžou origo neorigo. Stříknu tam mazivo a je po pískání. Nikdy jsem nezaznamenal snížení brzdného účinku. To zas bude řečí 🤣 Editováno: 19. Duben 2023, autor: keras1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejveen Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 kam jako stříkneš mazivo a jaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 (editace) Mezi desky a kotouč. Většinou WD... Nebo 1-2 kapky oleje na každou stranu. Trochu! Trošičku. Deska je porézní, brzdy jsou na principu tření, bla bla bla. Podotýkám, že na válcích při stk vždy brzdy fungovali dobře! I hned po aplikaci. Nikomu to ovšem neradím! Dále jsou to i vibrace kotouče, hrany, atd. Většinou je to ale deska-kotouč. Prodávají přímo i pasty, "maziva" na to určené. To zas budu za debila. Editováno: 19. Duben 2023, autor: keras1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Moje su na Scale po 7000km flekate,ako dal foto @Jan R. Zatial ziadne zvuky,brzdia ok,ale dnes som prezuval partnerkynu fabiu 3kovu,ma tam 10 000k vymenene komplet brzdy zimmermann....a vypadaju takto....rozmyslam,ze skusim vymenit platnicky na Scale,ako sa to bude chovat a ci ich to tiez tak krasne vylesti...mimochodom stoja 20 eur,tak za pokus to stoji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 (editace) Nádherný kotouče. Je to hodně o stylu brždění a ježdění auta. Synovec mi vždycky říká, kua strejdo brzdi, brzdi sakra. Probrzdi je taky i pořádně! Ne jen ty tvoje lechtačky!🤣 Pak to takhle vypadá🤣 Editováno: 20. Duben 2023, autor: keras1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Paradoxne to ja na Scale robim,dokonca taham za rucku a su flekate....naopak moja polovicka to vobec nevie,proste bezne jazdi a hotovka.....a brzdy krasne vylestene....takze tu mam podozrenie,ye to bude skor ten zimmermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Ručka, brzdit jako pominutý, čistič nic nepomáhá. Prostě aušus materiál, teď to i psali v testu ojetého T-Rocku. Dokud nebudou pískat nechám to být. Ten stav udržuji půl roku, nemuselo by se to zhoršovat. Poslední možnost mě napadla pohnout se zadním regulátorem na nápravě, aby tam šel vyšší účinek. Ale určitě bude propojen s BiLed, tak to padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 22. Duben 2023 Sdílet Vloženo 22. Duben 2023 Fleky by mi ani nevadily, 3 roky, 50 tis. km, brzdění, ručka a vypadá to takhle. Z vnitřní strany je to o chlup lepší. Nejezdím ale každý den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Pro srovnání, moje zadní kotouče po 10.000 km, dodám, že většinou parkuju na rovině, tedy bez zatažené ručky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Tie zadne brzdy fakt des....ja tam teraz cez vikend zalozim tie dosticky zimmermann....uvidim,ci sa to polepsi. Zadné brzdové doštičky Zimmermann 1J0698451Q (skoda-diely.sk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Takze fabricke platnicky ologovane ZF su vyhodene vonku,kotuc ocisteny od korozie a flakov.Zalozene nove zimmermann....uvidime,ako sa budu chovat tieto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Čím si sundal ty fleky z kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras1 Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 Ta 1 fotka jsou ty staré? Jsou ještě ok, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 před 21 hodinami, Jan R. napsal: Čím si sundal ty fleky z kotouče? Brusili sme to s kamosom dole asi pol hodku brusnym papierom...nezmizlo to uplne,ale je to o 70% lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Květen 2023 Sdílet Vloženo 8. Květen 2023 před 9 hodinami, keras1 napsal: Ta 1 fotka jsou ty staré? Jsou ještě ok, ne? No maju 7000 km,takze vekom a km su ok,ale je na nich taka ako sklovatela plocha,ako keby ich niekto zalakoval priesvitnym lakom zmiesanym s prachom z korozie...je to fakt des,co to je za matros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.