Přejít na obsah

Škubnutí autem


brunoos

Doporučené příspěvky

Když necháš přední kola přímo, přiložíš na ně zepředu nohu a silou na to kolo přišlápneš (jakoby nakopneš), tak uvidíš, jestli silenbloky jsou ještě OK nebo ne. V případě že ne, tak to kolo se o slušný kus pohne směrem dozadu. V případě, že jsou ještě dobré, tak se to kolo bude podélně pohybovat opravdu jen minimálmě. Měl jsem taky Fabii Combi 1,9TDI (2003) a přední silenbloky jsem měnil cca v 55tis. km a v tom servisu mi říkali, že na tohle Fabky hodně trpí a zvlášť diesely.

Takže to škubnutí by tím opravdu být mohlo, pak mě napadá ještě spojka. Já to auto prodával s cca 85 tis.km a spojka mi zabírala poměrně hodně vysoko a na jedničku při rozjedu někdy auto trohu trhlo, jako by malinko proklouzla spojka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skusim - ono z toho vyjde spiš jakoby nějaka rana - jakoby něco na něco narazilo - takže na spojku to nevypada

Na kolik pak vychazi vyměna silenbloku - nebo da se to doma udělat.

Já to nechal dělat v neautorizovaným servisu, protože těm klukům věřím, a silenbloky (vč. práce) na předku mě vyšly na 1500,-.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mykne s tym jako cez vyfuk alebo ako , popis to lepsie

Jedu prostě autem v otačkach kde motor ma velky kroutak a když dam plyn až na podlahu tak vyjde takova tlumena rana někde z motoru, jakoby se pohlo nejdřiv něco jiného a až pak cele auto.

Hm hm hm, tak přesně tohle mi u benzínu MPi dělá zasviněná škrtící klapka. A dělal mi to i R19.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mne podla toho co opisujes robi presne to iste. skubnutie a potom az zatah auta. Dost to je citit napr. na rovine, ked pustim plyn, zoslapnem, pustim, zoslapnem, tak to jednoducho pri zoslapnuti "skubne". Planujem povymienat silenbloky na motore a na ramenach. No uvidime.

Ak by si prisiel na pricinu daj vediet.

;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam podobny problem, ale nevim, zda-li se budeme bavit o stejne zavade. Pri vymackavani spojky, prevazne u 1 2 3, slysim duty naraz. Puvodne jsem to pripisoval vadnemu homokinetaku na leve strane auta. Byl uz vychozeny jako ksandy. Kovove lupani zmizelo, ale pripada mi, jako by tam neco chodilo. Puvodne jsem to chtel nechat tak, protoze se oziva prevazne jen pri rychlejsim pusteni spojky. Tipuji to na linentbloky motoru. Mate podobne zazitky?

Fabia Combi 1.4 MPI 2001, LPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...