technikus Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna (editace) U výbavy 130 let (Premium) ne. Nebo se pletu? U jiných možná ano. Editováno: 13. Ledna, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna (editace) U výbavy 130let ani u premium nikdy nešel objednat. Editováno: 13. Ledna, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Blbne jen grafika konfigurátoru, nebo HW tlačítko PARK už je nyní u MR25 skutečně jen s automatickým parkováním? Tady třeba u First edition je HW tlačítko PARK a přitom nemá boční park. senzory ani panoramatický kamerový systém. Proč ukazuje konfigurátor rozdílné ceny příplatků? Konkrétně liftback Octavia Top Selection > Audiosystém CANTON s dojezdovým rezervním kolem za 15.800 Kč a u Octavia 130 let Premium 11.900 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna To je dáno přepdokládám ceníkem, koukni na přípatkové pakety a někde máš 2 ceny, a každý cena je u různých základních výbav... ale víc jsem to nestudoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna U Cantonu tomu tak není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna 130 let premium má dojezdovku v základu, proto bude Canton o dojezdové kolo levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna To by potom měly být dvě ceny v ceníku, ne? Pro 130 let Premium a zbytek výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna V cenících a cc bývají chyby. Podstatný je tzv. prodejní program. Škoda historicky mívá “kombinační ceny”, takže pokud si člověk něco připlatí nebo je to obsaženo v nějakém paketu/akční výbavě, další příplatek obsahující stejnou věc o to bývá levnější. Např. tady ta rezerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Obávám se, že se zákazník nedostane k výše uvedenému prodejnímu programu. To lze zřejmě až u prodejce. V konfigurátoru chyby, v cenících chyby, čemu pak má zákazník vlastně věřit? A to se bavíme o gigantické firmě jménem Škoda Auto. To nemohou ten ceník/konfigurátor opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna No a v prodejnim programu pak taky chyby. Kdyz jsme konfigurovali 1.11 moji O IV, tak se to tvarilo, ze si mam priplatit u 130 Premium skoro 30KKc za Matrix+, ktery ale je v zakladu. Takze ani ten neni bez chyby:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo Pátek v 07:45 Sdílet Vloženo Pátek v 07:45 S prodejnim programem jsem chtel rict, ze tam je podrobnejsi rozpad a (obecne) plati, co je tam uvedene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo Sobota v 13:30 Sdílet Vloženo Sobota v 13:30 2.0 TSI 150 KW 4x4 DSG v DE konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami CZ ceník od 21.1.2025: nova-octavia-cenik.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami Tak jak to tak sleduji tak nejhorší je kupovat auto hned po představení. Když vidím co tam vše naskákalo. To stejné u Superbu ( iV v liftback ) apod... Nejzajímavější varianta bude 150 kw 4x4, protože mně třeba 4x4 chybí v RS jako sůl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami (editace) @rostak475 Kamarád znalý stavu výroby v ŠA říká, že brát auto do 12 (někdo jen 6) měsíců po začátku výroby, je risk. A to i u faceliftů. Editováno: před 12 hodinami, autor: petr.podzimek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Tak u me FIII combi, kterou jsem bral tesne po FL (objednano 09/2018 dodani 10/2018) se to co se tyce vybavy vyplatilo. Mam edition 100 a od rijna 2018 se pomer vybavy a ceny jen zhorsoval. U O IV mi kdyz jsem nad ni drive premyslel, po zruseni FIV kombi, v AS odrazovali, ze jen to ne:). Ted jdu do te 130 Premium a o te uz rikali radsi O IV nez Karoq:). Akorat jsem zvedavy kdy bude. V pondeli jsem se mel cestu kolem a byl zeptat v AS a nejak se ji nechce do planu na linku:(. Nejprve naskakovalo v komisi 13-152025. pak to zmizelo. dodal jsem v pulce listopadu akusticke okna, tak se to tam vratilo a po nejake dobe opet zmizelo. Prodejce rikal, ze v utery bude v Boleslavi a potka se s clovekem co ma komise na starosti osobne, a zepta se kde je problem. Protoze pri harmonizaci konfigurace mu to zadnou chybu nehaze. Pry jsem ale jinak na nejakem prioritnim seznamu do vyroby. Tak uvidime zda se ozve at s dobrou ci spatnou zpravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.