MIKO Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ahoj mám dotázek ,nedávno sem jel v superbu a když jsem máčkl na climatron tak tlačítko tak se ozvalo pípnutí. Dá se tahle věc nastavit i u starý octy mám rok 00 ještě stará tvář. Dík za rady. Miko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 bohužel nedá............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 no možná by to šlo. Sup má ten samej climatronik co Octa. má i stejný budíky (jen jinej obal) ale zjistit tu změnu. jel jsem v Supu a nic nepípalo tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Také jsem si toho u Superba všimnul, při stisku tlačítka na climatronicu se ozve pípnutí. V Octavii mi to climatronic nedělá, zatím nevím co je u Superba za změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 u Supa se dá dvouhmatem fce. signalizace zapnout a vypnout econ+defr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Jenom takovej, možná blbej dotaz, co je to defr. ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 u Supa se dá dvouhmatem fce. signalizace zapnout a vypnout econ+defr. Copak myslíš tím tlačítkem defr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 nedá se to.Sup má uplně jinou jednotku Climatroniku.jiné konektory.už jsem se o to zajímal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 nedá se to.Sup má uplně jinou jednotku Climatroniku.jiné konektory.už jsem se o to zajímal. A jde to pípání u Superbu vypnout jak psal Remus by skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Co to tlačítko defr? Co tím myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 to nevím,ale je to nějaký dvouhmat.mám to popsané v příručce Climatroniku,ale nemám to u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Že by Defrost - odmražení čelního skla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Asi jo,bo to bylo horní tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 jj defrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 U supa se to zapne nebo vypne dvojhmatem na klimatroniku mám dojem že to bylo levé spodní krajní a levé horní krajní nějak tak nesedím v autě tak si to přesně nepamatuju.Samozřejmě mě to zajímalo taky tak jsem testoval climatronic ze supa do octávky a konektory byly stejné ale nefungovalo vše tak jak mělo nešly všechny funkce.kámoš ze škodovky mě říkal že se pouze do octávky naprogramuje diagnostikou jiný typ climatronicu.Tak to jsou mé poznatky:-) jo a samozřejmě lze dvojhmatem na climatronicu změnit i stupně celsia na farenhite:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.