Piaggio Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Ooo díky moc,už som to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 no pozhanam t ie priprv. na aret lebo kupovat sa mi to neoplati a uvidim pisnem sem potom.D ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 vyrobeno v 04/2003. Ještě krátká lišta a staré provedení napínáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Jinak po sundání krytek a pokud je to skočený,tak i bez přípravku jsem viděl.že vyfrézované drážky nejsou rovnoběžné,tzn. že "neběží" souběžně. A abych si byl úplně jistý,tak jsem si vystřihl z plastové destičky takové dva obdélníčky o tloušťce těch drážek a délce aby přesahovaly z bloku a po jejich zastrčení do drážek bylo dobře vidět,že každá drážka je pod jiným úhlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 (editace) Ale keď je to skočené dole,tak to hore neni vidno . Hovorím čisto ako teoretik Neviem,či to aj dole preskakuje Editováno: 21. Prosinec 2011, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 vždy to je skočené hore a to na výfukovej vačke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Hej? Patrada,aspon dake šťastie v neščastí .Dík Je to smiešne ako sa tento problém /choroba/ z rozvodmi preniesol as na TSI modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 tak aretovacie pripravky som dnes isiel odskusat a zacal som vrchom.na vackovu hriadel som nasadil pripravok na vačky aby sadla do drazky a tie pripravky z boku už som nemohol osadit lebo mi to nesedi. vytiahol som zozadu snimač otáčok motora (chcel som osadit prirpravok T10121)ale klukou som tocil pomaly daval som si tam aj maliček len ten vyreznik som citil stale na jednom mieste---jednoducho a skratka sa nepretáča... chapete to motor by podla mna nemal ist alebo ano ked je na nom stale snimač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ale ty vtom maš poriadny kokej. Ty tam davaš pripravok pre 6V a ty maš 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Podle ty fotky to máš na 100% skočený.A sice nejpravděpodobněji to bude ta vačka blíž k chladiči.A jak píše hubo44,pozor máš 12 ventil. U těch 6-ventilů to neskákalo,ale byly tam zas jiný problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelonder Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 ten přípravek patří do snímače na klice a ne do vačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ten pripravok preve že patri do vačky ale do 6V. Do kluky ide uplne iny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 1.bolo mi to cudne ze ten aret.kolik pre VACKOVE HRIADELE (T-10120)nesadne az dole..........to ale nejako neriesim. 2.nejde mi vobec osadit aret.kolik pre KLUKOVÚ HRIADEL (na zotrvak) ten je na 100%spravny T10121. po pootacani kluky sa mi vobec kolecko s tym vyrezom(co udava otáčky) nepretaca je stale na jednom mieste citim malíškom zaciatok toho vyrezu ale neotoci sa a teda nieje mozne zasunut T10121. 3.na vačky mam orig.2ks T10123. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 hubo44 a vlastne preco myslis ze mam aretak na vackovu hriadel pre 6V? je oznaceny T10120 a mam ho zo skoda saervisu.mozem ho vyfotit ale tu je link http://www.skoda.triga.cz/produkt-874/pouziti-18/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ale u Teba treba dať 2x aret do vačky z boku ako je koniec vačky ako si dal dole tie dve zatky a nie miesto snimača ot. vačky. A postup je najprv aret sa dava do zotrvaku a potom dva do vačiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 (editace) do zortvaku vsunem tak zapalku----neotaca sa ked tocim klukou ------------ ved to pisem , postup pri aretacii som robil 1. kolik na zotrvak- a tu som aj skoncil preto lebo aj pri co najmensom pootacani v smere hod.ruč.sa mi nepodarilo vsunut T10121uplne do zotrvaku vnutri sa mi to koliecko nepretoci . ked mi neslo toto tak som sa dal cestou kontrly cez vack.hriadel. no a nedopatral som sa k nicomu. Editováno: 23. Prosinec 2011, autor: kamenekroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 To chceš nahovoriť že maš zlomenu kluku??? Zotrvak je hladky ten ale aret tam musi zapadnuť na jedinom mieste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 sak viem si to snad predstavit ...na kluke je unasac(kotuc) s vyrezom a ten predsa rata otacky. .lenze vsunul som tam malisek(nemam nejak silne prsty )a zacitil som ako zacina vyrez na tom kruzku-posunut m i s nim neslo. idem studovat DP. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Dobre ja končim. ahoj. (toto nema vyznam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Dobre ja končim. ahoj. (toto nema vyznam) diky ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 V DP je uvedeno : motor AZQ /12V/ T 10121=aretace klik.hřídele T 10123=aretace vačk.hřídelů motor AWY /6V/ T 10120=aretace klik.hřídele T 10121=aretace vačk.hřídele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Sorry,u toho AWY je to opačně tedy T10120 aretuje vačku a T10121 kliku.Blbě jsem to opsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 TO kamenekroman: kam dávaš ten prípravok??...tam vôbec nejde ..veď som ti dal prílohu (pozri príspevok č.116)...nič v zlom,ale nechaj to skontrolovať tomu,čo trochen vie o čom sa bavíme.. a podľa tej fotky čo si sem dal (príspevok č.124),tak vačky rovnako nie su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 (editace) to libero postup pri aretacii som robil 1. kolik na zotrvak- a tu som aj skoncil preto lebo aj pri co najmensom pootacani v smere hod.ruč.sa mi nepodarilo vsunut T10121uplne do zotrvaku vnutri sa mi to koliecko nepretoci . ked mi neslo toto tak som sa dal cestou kontrly cez vack.hriadel. no a nedopatral som sa k nicomu. tu fotku vaciek spolu sT10120 bola blbost sem davat lebo nikto si nevsimol co pisem ,ze T10121vobec nemozem dostat do bloku motora(v urovni pod skrt.klapkou cca15-20 cm,medzi motorom a prevodovkou,trochen sikmo smerom k prevodovke) ak si vacky natocim do roviny normalne bez komplikacii osadim oba pripravky T10123aj na skrutky-takze nemyslim ze je to skocene. len problem je tam dole asi bude ta kluka zlomena ako pisal hubo44 neviem ci som to zle popisal Editováno: 24. Prosinec 2011, autor: kamenekroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 (editace) tak ano potvrdil mi to opravar je to skocene a kluka je dobra ja som zial kontroloval otvor pre snimac v prevodovke ten na otacky som nejako az tam nenahmatal. sorry a diky opravene a jazdi zas ako predtym. Diky hoši!!! Editováno: 5. leden 2012, autor: kamenekroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.