Přejít na obsah

rozvody 1.2 HTP

lada

Doporučené příspěvky

Jinak po sundání krytek a pokud je to skočený,tak i bez přípravku jsem viděl.že vyfrézované drážky nejsou rovnoběžné,tzn. že "neběží" souběžně. A abych si byl úplně jistý,tak jsem si vystřihl z plastové destičky takové dva obdélníčky o tloušťce těch drážek a délce aby přesahovaly z bloku a po jejich

zastrčení do drážek bylo dobře vidět,že každá drážka je pod jiným úhlem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak aretovacie pripravky som dnes isiel odskusat a zacal som vrchom.na vackovu hriadel som nasadil pripravok na vačky aby sadla do drazky a tie pripravky z boku už som nemohol osadit lebo mi to nesedi.

vytiahol som zozadu snimač otáčok motora (chcel som osadit prirpravok T10121)ale klukou som tocil pomaly daval som si tam aj maliček len ten vyreznik som citil stale na jednom mieste---jednoducho a skratka sa nepretáča...

chapete to motor by podla mna nemal ist alebo ano ked je na nom stale snimač?

post-9622-0-55674600-1324649868_thumb.jp

Odkaz ke komentáři

1.bolo mi to cudne ze ten aret.kolik pre VACKOVE HRIADELE (T-10120)nesadne az dole..........to ale nejako neriesim.

2.nejde mi vobec osadit aret.kolik pre KLUKOVÚ HRIADEL (na zotrvak) ten je na 100%spravny T10121.

po pootacani kluky sa mi vobec kolecko s tym vyrezom(co udava otáčky) nepretaca je stale na jednom mieste citim malíškom zaciatok toho vyrezu ale neotoci sa a teda nieje mozne zasunut T10121.

3.na vačky mam orig.2ks T10123.

Odkaz ke komentáři

do zortvaku vsunem tak zapalku----neotaca sa ked tocim klukou ------------ ved to pisem ,

postup pri aretacii som robil

1. kolik na zotrvak-

a tu som aj skoncil preto lebo aj pri co najmensom pootacani v smere hod.ruč.sa mi nepodarilo vsunut T10121uplne do zotrvaku vnutri sa mi to koliecko nepretoci .

ked mi neslo toto tak som sa dal cestou kontrly cez vack.hriadel.

no a nedopatral som sa k nicomu.

Editováno: , autor: kamenekroman
Odkaz ke komentáři

to libero

postup pri aretacii som robil

1. kolik na zotrvak-

a tu som aj skoncil preto lebo aj pri co najmensom pootacani v smere hod.ruč.sa mi nepodarilo vsunut T10121uplne do zotrvaku vnutri sa mi to koliecko nepretoci .

ked mi neslo toto tak som sa dal cestou kontrly cez vack.hriadel.

no a nedopatral som sa k nicomu.

tu fotku vaciek spolu sT10120 bola blbost sem davat

lebo nikto si nevsimol co pisem ,ze T10121vobec nemozem dostat do bloku motora(v urovni pod skrt.klapkou cca15-20 cm,medzi motorom a prevodovkou,trochen sikmo smerom k prevodovke)

ak si vacky natocim do roviny normalne bez komplikacii osadim oba pripravky T10123aj na skrutky-takze nemyslim ze je to skocene.

len problem je tam dole asi bude ta kluka zlomena ako pisal hubo44

neviem ci som to zle popisal

Editováno: , autor: kamenekroman
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...