radek24 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Pří otáčení kol se z obou stran někde od pružin,tlumičů ozívá dost hlasité lupání jako by se pružina zkroucením napružila a pak povolila... Díky za rady čím by to mohlo být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 axiááááááááááááááááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 určitě? Kolik stojí jedno ložisko a koli výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Pružina stojí, jak píše XP3 horní ložisko uložení tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 A cena ložiska a výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 (editace) ložiska můžou být tak okolo 1600,-/pár, výměna cca 2 hodiny práce. .. současně bych si nechal projít nápravu + udělal eventuelně geometrii. pokud je to jev nový, v některých servisech to řeší tak, že do toho ložiska vstříknou olej a ono si to na chvíli sedne (což není nejšťastnější řešení) Kolik máš najeto ? Editováno: 30. leden 2007, autor: marvin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Koupil jsem to před rokem mělo to 64000ted mám najeto 74000km.To zvládne vyměnin i zkušený mechanik ne?Nemusím jezdit do autorizovaného servisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 zvládne - dobrý je mít na to zvedák. .. je to poměrně jednoduchá, mechanická, závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Jak to vidíš s těma najetýma kilometrama odpovídá to?Ještě mám problém s rádiem špatný signál jestli mi poradíš.Když jedu stejným usekem s jiným autem tak radio hraje vphodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nevím, jestli to odpovídá nebo ne - záleží na tom, kolik má auto doopravdy najeto, ale po 70-80 tkm by to na českých silnicích mohlo být i tím. Rádio může nehrát z důvodu špatné antény (špatný kontakt, nečistoty), může to být v rádiu - tady ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 mužu na vyzkoušeni stabiku demontovat kosti na projeti?neco klepe na předku kosti mam nove ale stale klepe když kosti demontuji a projedu to a nebude nic klepat tak je stabik v haji je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Zkus to. tak jsem demontoval kosti. a když jsem kroužil po panelce tak to tupani je tam pořad asi to jde nekde od tlumice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Zdar,začalo mi lupat v levé pružině.Při otáčení volantem na místě nebo v malé rychlosti se ozývá z pružiny lupání.Chci se zeptat,jestli je to třeba vrchním uložením nebo něčím jiným.Dík Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Určitě vrchní uložení. Je zrezlé a netočí se spolu s pružinou,měl by jsi to vyměnit co nejdřív než ti praskne pružina. Mě takhle na jedničkový fábce pružina praskla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 Přesně tak,Albín to trefil přesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Dík za typ,doufám,že to doma dám.Stahovák si pujčím.Snad to nebude moc zarezlé.Cus Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Tak zřejmě to samé trápí i mě. Přibližně ne stejném úhlu vpravo a vlevo od přímé polohy slyším lupání. Je ale zajímavé, že když otočím více třeba o 1 otáčku, tak to již neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 To proto,že pružina nějaké to otočení snese,když se pootočí spodek a vršek ne,když už je přetočená moc,tak v tom vrchním uložení povolí,ale tak rychle že to lupne,následné další otáčení opět snese jen do určité meze než se zase protočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.