Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

uz mi nedalo srdce jebosit zimne pneu po suchych cestach tak som vymenil kolesa za letnu variantu. celkovy dojem nadhera, tichsie auto, dokonca sa mi zda ze sa aj rychlejsie rozbehne, uz len aby neprisli velke zimy.

Vloženo

No už mě to taky bere za srdce že ty zimní pneu trápím :( Ale když ono přes den je 10 stupňů a v noci a poránu je pod nulou <_< Ještě tak týden počkám minimálně

Vloženo (editace)

no ja som zase pocul na vikend ze by mohlo nasnezit.....inak ked je vonku 15°C tak to je fakt trapenie tych zimnych gum.....ale rana byvaju este chladne a ked je mokro radsej trochu zoderiem zimne....

Uz riesim aj ja letne, cez vikend som striekal disky uz ich len obut ked bude cas :)

Editováno: , autor: makov
Vloženo

tak nahoď fotečky :):palec2: Já budu na zimách ještě tak měsíc. Stávající zimní by další zimu nevydržely, tak je dodělám. Při tomhle počasí to bude rychlé lol

Vloženo

Pořád ještě zimní, jezdím spíš ráno a večer a to ještě zima, takže to zimním vůbec nevadí. Navíc nemám ještě koupené nové letní pneu, staré jsou už na odpis, takže není co přezouvat. Ale taky se těším a moc. :p

Vloženo

Já to přezuju tak v půlce března. Tady v Budějkách už je docela teplo a jezdim hlavně přes den. A navíc ty zimní plecháče vypadají bez těch poklic co mi ukradli fakt hnusně :ph34r:

Vloženo
nepříjdou, dneska hlasili že zima skončila a už bude jaro................navíc se vracej i čápi

Tak dáme na čápy :):D , ty nikdy nekecaj.

Zatím gumuju zimní, na podzim šly funglovky Polarisky, to si neumíte představit co je z nich teď :( Slicky hadr :(

Nojo, ale kdo to mohl vědět co to bude za zimu, když 1.listopadu spadnul první sníh, v televizi reportáže o tom jaká bude letos extrémně tuhá dlouhá zima a v pneuservisech se stály dlouhé fronty na objednání. Navíc v Německu zavedli zimáky povinně a pneu u nás bylo nedostatkové zboží jako za totáče.

Někdy to je docela nářez, prototo si umím představit, že přezuju na letní a druhý den napadne 30cm sněhu :smich::smich::smich:

Vloženo

Když jsem v práci minulý týden nadnesl, že už uvažuju o přezutí na letní, tak na mě koukali jako na blázna a jak vidím, tak nejsem sám. :D Jinak mě někdo vysvětlete jak to ty čápy, když jsou někde v Africe můžou vědět, že už je u nás teplo a můžou přiletet?

Vloženo
Když jsem v práci minulý týden nadnesl, že už uvažuju o přezutí na letní, tak na mě koukali jako na blázna a jak vidím, tak nejsem sám. :D Jinak mě někdo vysvětlete jak to ty čápy, když jsou někde v Africe můžou vědět, že už je u nás teplo a můžou přiletet?

se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc :D

Vloženo
se dívaj na satelit nééé, v Africe běžná věc  :D

:smich: To jedině, a nebo si to taky mohli přečíst na netu, viď :smich:

posílám jim pravidelné info, už chci teplo a na lyže si zajedu jinam -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...