Matrix Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ja používám přípravky od firmy WURTH, vcetne cisteni klimatizace a maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ja používám přípravky od firmy WURTH, vcetne cisteni klimatizace a maximální spokojenost. Prosim te,tak napsi nazvy a co je na co. DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 To je myslím dobrá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak tady je ten Würth na klimatizace (viz.příloha) + odkaz na komplet sortiment http://katalog.wuerth.cz/ p_09_1220.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Já používám Vaniš (skrvn a špíny se zbavíš) nebo jak se to píše. Z palubky to krásně sundá zažranou špínu a i sedačky se tím dají krásně vyčistit. trošku dám do trošky vody a houbičkou je vydrbu. A pak trošku samotnou vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 vaniš mám vyzkoušen a funguje jenom flek na sedačce vyčistí , tak , že to okolo vypadá ušmudlaně, takže jsem pak sjel půl sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Takze,trochu to oprasime. Loni mi to vubec nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 no ja použivam vaniš tiez a zabera presne dnes som cistil tapaciri co som kupil kvôli elektrickým oknám a ked som ich doniesol sa mi zdali sedé a ked som ich vyčistil vanisom su tmavo modre . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Zrovna tenhle výkend jsem čistil auto, a na čalounění jsem koupil Coyote-čistič čalounění (75kč), a mile mě to překvapilo, sedačky a tapecíry to vyčistilo perfektně. Jenom se to nastříká a setře čistým hadrem. A krááásně to voní, nic pronikavýho jenom nádech. Doporučuju Editováno: 2. Duben 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Mam nejakej Armor na pristrojovku a je to normalni, jinak celej zbytek delam nasim vysavacem co cisti koberce s wanishem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Mam nejakej Armor na pristrojovku a je to normalni, jinak celej zbytek delam nasim vysavacem co cisti koberce s wanishem. Jj, to je nejlepší. Dělám to tepovačem na koberce, půjčím si ho na víkend za 5ti kilo a komplet vyčistim introš u obou aut a ještě si doma a na chatě přejedu koberce . Introš je potom jako nový! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 Kde přesně to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 vaniš mám vyzkoušen a funguje jenom flek na sedačce vyčistí , tak , že to okolo vypadá ušmudlaně, takže jsem pak sjel půl sedačky jak to děláte s tím vanišem? rozmíchat do kyblíku, pak co houba-kartáček? a pek do hadru nebo do vysavače ? zájímá mě to a vkládám do toho velkou nadějio poněvadž mám ten světlej intoš, díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak tady je ten Würth na klimatizace (viz.příloha) + odkaz na komplet sortiment http://katalog.wuerth.cz/ tohle jsem hledal, můžeš prosím vysvětlit kam to stříkat? nejlépe s fotkou.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Chlapi, marná snaha, nechte čištění interiéru profi odborníkům.. Já dal 1.200,- a musím říci, čuměl jsem.. Horká pára je úplně něco jiného než to naše ruční šmrdlání.. Vyčištěno, vyvoněno, prostě paráda svezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Chlapi, marná snaha, nechte čištění interiéru profi odborníkům..Já dal 1.200,- a musím říci, čuměl jsem.. Horká pára je úplně něco jiného než to naše ruční šmrdlání.. Vyčištěno, vyvoněno, prostě paráda svezení moje rec a nemam ani na to nervy s tim delat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 moje rec a nemam ani na to nervy s tim delat..... Je to makačka ale není to tak hrozný jen je potřeba dělat to poctivě kazdá odfláklá práce se po uschnutí rychle projeví!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 Tak to je dobrá cena ... kde je najdu a odkud jsou? Trošku jsem googlil a nemůžu je najít? Kde přesně v okolí BRNA? Nebo mátě někdo nějaký doporučení na mytí interiéru v BRNĚ??? Editováno: 6. Květen 2008, autor: tripleTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Dneska jsem take umyl sedačky Vanishem,docela cistunke. Ale profici z otrokovic to cisti lepe.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Dneska jsem take umyl sedačky Vanishem,docela cistunke. Ale profici z otrokovic to cisti lepe.:-) jo vanish je dorej taky jsem to tak minuly rok delal .,,, na plastiky kolem prahu apod,jsem pouzil savo glanc ve spreji a taky jsem byl s vysledkem docela prijemne prekvapen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) Panove, jak to delate tim Vanishem? Uz druhy den se s tim morduju, mame doma ten profi parni cistic, ale kdyz jsem to s tim udelal, nechalo mi to na sedacce docela bily mapy, tak jsem to zkusil vzit znova a furt to samy. Dneska jsem to vycistil Vanishem, tak uvidim, jak to bude zitra vypadat. Vycistite to Vanishem a pak to vytrete jeste cistou vodou? Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 NEJLEPŠÍ JE TEN VANISCH ZPĚNIT V KYBLÍKU S VODOU A PAK TO RÝŽÁKEM ZAPRACOVAT DO TĚCH SEDAČEK, A DRHNOUT A DRHNOUT. PAK JE NEJLEPŠÍ TO VYSÁT VYSAVAČEM NA VODU, NAPŘ. VODNÍKEM A TO PAK BUDETE ČUMĚT CO JE V TÉ NÁDOBCE OD VYSAVAČE ZA HUMUS. STOJÍ TO ZA TU NÁMAHU ........INTERIÉR JE PAK ČISTÝ A VOŇAVÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já jsem ze sedaček sundal to čalounění a vrazil jsem to do pračky. Myslím, že je to nejlepší řešení, ale trochu pracnější. Strop, kobereček a tapeci ve dveřích jsem bral vanischem a super výsledek, hlavně to musí pořádně pěnit a ta pěna musí být všude po celé ploše, jinak se dělají potom ty skvrny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 No ja to prave vzal nejdriv tim parnim vysavacem, ale jak rikam, na potahu mi to nechalo skrvny, tak jsem to vzal Vanishem a uz je to lepsi. Zda se mi, ze to by to ale klidne jeste trochu slo, tak uvidim. Mam strach to potom vzit jeste tim vysavacem, ze to bude delat skvrny znova. mam cernou eleganci, tak je to vsechno videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.