Přejít na obsah

Čištění interiéru

michal_1

Doporučené příspěvky

KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 :palec2:

To je myslím dobrá cena :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 měsíců později...

Zrovna tenhle výkend jsem čistil auto, a na čalounění jsem koupil Coyote-čistič čalounění (75kč), a mile mě to překvapilo, sedačky a tapecíry to vyčistilo perfektně. Jenom se to nastříká a setře čistým hadrem. A krááásně to voní, nic pronikavýho jenom nádech. Doporučuju

Editováno: , autor: Petr E
Odkaz ke komentáři

Mam nejakej Armor na pristrojovku a je to normalni, jinak celej zbytek delam nasim vysavacem co cisti koberce s wanishem. ;)

Jj, to je nejlepší. Dělám to tepovačem na koberce, půjčím si ho na víkend za 5ti kilo a komplet vyčistim introš u obou aut a ještě si doma a na chatě přejedu koberce ;) . Introš je potom jako nový!

Odkaz ke komentáři

KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 :palec2:

Kde přesně to je??

Odkaz ke komentáři

vaniš mám vyzkoušen a funguje :) jenom flek na sedačce vyčistí , tak , že to okolo vypadá ušmudlaně, takže jsem pak sjel půl sedačky :D

jak to děláte s tím vanišem? rozmíchat do kyblíku, pak co houba-kartáček? a pek do hadru nebo do vysavače ? zájímá mě to a vkládám do toho velkou nadějio poněvadž mám ten světlej intoš, díky !

Odkaz ke komentáři

Chlapi, marná snaha, nechte čištění interiéru profi odborníkům..

Já dal 1.200,- a musím říci, čuměl jsem.. Horká pára je úplně něco jiného než to naše ruční šmrdlání..

Vyčištěno, vyvoněno, prostě paráda svezení :palec2:

Odkaz ke komentáři

Chlapi, marná snaha, nechte čištění interiéru profi odborníkům..

Já dal 1.200,- a musím říci, čuměl jsem.. Horká pára je úplně něco jiného než to naše ruční šmrdlání..

Vyčištěno, vyvoněno, prostě paráda svezení :palec2:

moje rec a nemam ani na to nervy s tim delat.....

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak to je dobrá cena ... kde je najdu a odkud jsou? Trošku jsem googlil a nemůžu je najít? Kde přesně v okolí BRNA? Nebo mátě někdo nějaký doporučení na mytí interiéru v BRNĚ???

Editováno: , autor: tripleTTT
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Dneska jsem take umyl sedačky Vanishem,docela cistunke. Ale profici z otrokovic to cisti lepe.:-)

jo vanish je dorej :) taky jsem to tak minuly rok delal .,,, na plastiky kolem prahu apod,jsem pouzil savo glanc ve spreji a taky jsem byl s vysledkem docela prijemne prekvapen :)

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Panove, jak to delate tim Vanishem? Uz druhy den se s tim morduju, mame doma ten profi parni cistic, ale kdyz jsem to s tim udelal, nechalo mi to na sedacce docela bily mapy, tak jsem to zkusil vzit znova a furt to samy. Dneska jsem to vycistil Vanishem, tak uvidim, jak to bude zitra vypadat.

Vycistite to Vanishem a pak to vytrete jeste cistou vodou? :help:

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři

NEJLEPŠÍ JE TEN VANISCH ZPĚNIT V KYBLÍKU S VODOU A PAK TO RÝŽÁKEM ZAPRACOVAT DO TĚCH SEDAČEK, A DRHNOUT A DRHNOUT.

PAK JE NEJLEPŠÍ TO VYSÁT VYSAVAČEM NA VODU, NAPŘ. VODNÍKEM A TO PAK BUDETE ČUMĚT CO JE V TÉ NÁDOBCE OD VYSAVAČE ZA HUMUS.

STOJÍ TO ZA TU NÁMAHU ........INTERIÉR JE PAK ČISTÝ A VOŇAVÝ :p

Odkaz ke komentáři

Já jsem ze sedaček sundal to čalounění a vrazil jsem to do pračky. Myslím, že je to nejlepší řešení, ale trochu pracnější. Strop, kobereček a tapeci ve dveřích jsem bral vanischem a super výsledek, hlavně to musí pořádně pěnit a ta pěna musí být všude po celé ploše, jinak se dělají potom ty skvrny. :palec2:

Odkaz ke komentáři

No ja to prave vzal nejdriv tim parnim vysavacem, ale jak rikam, na potahu mi to nechalo skrvny, tak jsem to vzal Vanishem a uz je to lepsi. Zda se mi, ze to by to ale klidne jeste trochu slo, tak uvidim. Mam strach to potom vzit jeste tim vysavacem, ze to bude delat skvrny znova. :feve: mam cernou eleganci, tak je to vsechno videt :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...